И аз попълних анкетата. Криси, аз бях отписала моята ОВУ този месец, че при цикъл от 27 дни все отрицателни ОВУ тестове около 13-14 ден... Е, най- накрая на 19ти ден получих положителен ОВУ тест така че не се птказвай!
Лили...аз затова съм фен на кръвен тест за бременност на 10ти ден след трансфер, доказана ОВУ с бебеправене (както при вас). Ако е било биохимична бременност и чакаш закъснение, кръвния и пикливия има вероятност вече да са отрицателни до деня на закъснението. Затова, след процедура е хубаво ранен кръвен, за да се знае имало ли е имплантация или не...
Криси, винаги е много разпчароващо, когато не стане бебето и отрицателен тест е гадно и загуба на бебето е гадно, аз след две загуби поне се успокоявам, че щом веднъж е станало, ще стане пак
така че горе главата и вярвай!
Лили...жълто тяло се образува след бластоцид стадий на ембриона. Ако е нямало ембрион, няма да има и жълто тяло, така че твоята киста няма нищо общо с клостила или хормоните, а е следствие от загуба на ембрион. Хубавото е, че е имало яйцеклетка, която се в оплодила. Лошото е, че не можа да се превърне в мечтата ти. Но прочети горе --> щом е станало веднъж, ще стане пак
Колкото до мен--> ние бяхме 3 дни на палатка, беше много студено и Валя почти през цялото време... Имахме доста време за четене. Аз довърших "нежна е нощта" на Фиджералд и почнах "сняг" на Орхан Памук
[това малко за читателския подфорум, но да знаете какво съм правила този уикенд в палатката], ММ не обича да чете, май никога не е прочел и една книга :/ та с 300 зора го навих да почне 50те нюанса на сиво, викам си, там поне има секс, може да му грабне интереса... Той като почне да чете и заспива, прочел е само 7% за две седмици и вика --> "кво да ги чета, те само се е*ат, друго нищо не правят"
Та днес докато шофирахме обратно към вкъщи и той вика: "много се радвам, че си бременна", викам му "е, след 10 дни ще разберем". Той -е, как, не си ли бременна? Аз- ами не знам, то се чака 2 седмици и тогава се разбира. Той -нали в четвъртък те забремених, значи си бременна... Аз [само се усмихнах и си казах, толкова е прав...].
Много сладка история и исках да я споделя, защото той като не знае какво е овулация и как се забременява е много положително настроен...простичко, ако щете и простовато, но той вярва, знае и чака бебе... А ние все със съмнение и отрицателност подхождаме...
Чакам положителния си тест след 10 дни... Стискам палци за всички!