0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #680 -: Юли 23, 2015, 15:23:21 pm »
Ами и на мен винаги като ми падне Т ми идва ... обаче ето вече втори ден не ми идва, въпреки че съм с по-ниска Т. Вчера въпреки, че не записах Т заради честото ставане през нощта, все пак я измерих - пак беше по-ниска. Обикновено ми идва на същия ден, а сега два дни подред се държи ниска... не знам как да го тълкувам и какво да мисля. Много се надявам да е станало чудото, но ако не е - моля се по-бързо да ми идва, защото това очакване много ме тормози. Единствено се чудя дали не се дължи на хормоните, с които ме натъпкаха.

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #681 -: Юли 23, 2015, 16:22:06 pm »
Лили, пусни един кръвен.... Нали знаеш, там няма пет, шест...  :bfp1:
*
« Отговор #682 -: Юли 23, 2015, 16:42:04 pm »
Лили, закъснение има ли? Но  да има или не, кръвният тест ще си покаже. Дано да е хубаво положителен :)
Маки, стискам палци :)
« Отговор #683 -: Юли 23, 2015, 16:50:11 pm »
лили и тук те следя  :lol: :lol: дано да е станало 4удото,наистина дано се е получило но за да не се чудиш по добре както казват другите момичета  пусни един кръвен тест,там няма 5-6,поне ще получиш отговор :D така ще е най-добре а не да стоиш в невидение и да се чудиш каккво става. успех
*
« Отговор #684 -: Юли 23, 2015, 16:57:06 pm »
така съм планирала - събота. През седмицата не мога да ходя до лабораторията защото ще закъснея за работа. Утре съм планирала сутринта пиклив - и без това съм събрала 4-5 теста от комплектите за ОВУ.
Pav-la нямам още закъснение, днес го броя като 14ти ден от О, закъснение ако има ще е от утре.
Веситаа по-често идвай в нашите темички, да може да прихванем малко ЧХГ от теб  :lol:

« Отговор #685 -: Юли 23, 2015, 17:10:29 pm »
Лили, лабораторията в Токуда е денонощна, поне така ми беше казала нашата докторка. Т.е., за да не се мъчиш повече, може още тази вечер да отидеш.... Но пък, ако решиш, им звънни един телефон за всеки случай, да не те подведа нещо.

ПП. Ето линк
http://www.tokudabolnica.bg/bg/clinical-laboratory
*
« Отговор #686 -: Юли 23, 2015, 17:18:13 pm »
Не си ме подвела - аз също имам инфо, че работят 24 часа. Не се бях сетила за този вариант защото обикновено за прегледите моя мъж ме кара до там и нямам идея как се стига  с градски транспорт, затова не съм се замисляла за Токуда. Ама май ще го оставя за утре защото трябва да нося изследванията си от цибалаб в токуда - трябвали им с подпис и печат за досието. А моя мъж днес ходи да ги вземе. Така че ще видим утре да съчетаем нещата, вие не пускайте палците  :D

*
« Отговор #687 -: Юли 23, 2015, 17:18:26 pm »
Лили, Павла, Усмивчице, благодаря за окуражителните думи, много се зарадвах като видях ЦС вчера, защото миналия месец ОВУ теста беше + но никаква ЦС от 2-3 месеца. Та успокоих се сега и камък ми падна от сърцето, днес само се усмихвам.

ММ успя да свърши, но аз този месец нито един път не успях :/ но се успокоявам че то и без да свърша бебето ще стане, но откакто се появи този "свършващ" проблем изобщо свкса не е както преди ...

Дано утре да успеем да повторим, но дори и без повтаряне смятам че имам голям шанс...

Лили, клостила не е хормон, а ЧГХ се изчиства за 1 седмица. Само прогестерон може да даде закъснение, но ти не взимаш прогестерон. Стискай здраво бебето, ние стискаме палци и утре вече идвай тук с + тест :)

Смених си и лентичката, че предишната казваше, че съм 3 дни след ОВУ :)
« Последна редакция: Юли 23, 2015, 17:23:43 pm от makiyaki »
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #688 -: Юли 24, 2015, 07:29:40 am »
Т пак е толкова  :( Някой знае ли тестовете за бременност на ClearOvu които са в комплект с тестовете за Ову дали са чувствителни или не? В смисъл може ли на първи ден от закъснението да се види нещо или не?

« Отговор #689 -: Юли 24, 2015, 07:51:05 am »
lilibell според мен, щом има закъснение, теста ще покаже. Дори и бледа да е чертата.
При мен този месец отново провал. Наплаках се снощи едно хубаво, по късно ще се обадя на док. и да видим какво ще правим.
*
« Отговор #690 -: Юли 24, 2015, 09:01:32 am »
lilibell според мен, щом има закъснение, теста ще покаже. Дори и бледа да е чертата.
При мен този месец отново провал. Наплаках се снощи едно хубаво, по късно ще се обадя на док. и да видим какво ще правим.
Значи няма на какво да се надявам - днес сутринта си направих един тест и е - Все пак ако и днес не ми дойде, утре ще си пусна кръвен.

« Отговор #691 -: Юли 24, 2015, 11:39:31 am »
Привет, момичета,
Записвам се и аз да ви следя. Този месец ни е втори в опитването и първи, в който си водя графика.

Та чакането този месец вече започна, тъй като ову мина (според мен). Днес БТ най-после се качи, макар че очаквах това да се случи вчера, тъй като според мен ову беше онзи ден. Може ли да хвърлите един поглед, макар да знам, че е твърде рано още да се каже нещо. След няколко дни ще пиша и в темата за графиките.

calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&userLoginName=di1986

Цикълът ми е редовен  -27-28 дни. Положителните тестове за О. бяха напълно еднакви, с две еднакви черти. Предходният и следващият са категорично отрицателни. Заради температурата обаче се чудя на 15-ти ден ли е била О. или на 16-ти...

Меренето на БТ е вагинално сутрин между 06:00 и 06:30. Тестовете за О. са напълно по правилата - в 16:00 ч. след 3,5-4 часа липса на течности и без WC.

Отбелязванията относно ЦС са въпрос на въображение. За нея нищо не мога да кажа, освен че разтеглива, както я описват, изобщо не видях. Сложих сини капчици, защото значително се втечни и това е  :(

И сърчицата са ни твърде малко, обаче този месец при нас има разни външни фактори, които ни попречиха и това е максимумът, който успяхме да постигнем...

Благодаря ви предварително и стискам палци  yahoo_33

*
« Отговор #692 -: Юли 24, 2015, 15:41:33 pm »
да се отчета и тук - днес ми дойде. Все още нямам никакви ПМС, но факта си е факт. Утре - хормони, неделя - преглед и този месец една лека стимулация. Ако и този път нищо не стане, от следващия ще настоявам за напълно ЕЦ  :(

« Отговор #693 -: Юли 24, 2015, 15:54:00 pm »
AdeliaMiss добре дошла при нас, и бързо скачай в темата за бременни.
Аз днес бях при доктора. Подготвяме инсеминация. Това, което ме притесни обаче е че съм имала някаква малка киста? Др каза, че не било проблем, но пък до сега никога не съм имала подобно нещо. Хем колко пъти са ме гледали  osi_10 osi_10 osi_10
Прегледа беше много неприятен, на първи ден на цикъла...
« Отговор #694 -: Юли 24, 2015, 16:11:19 pm »
Лили, лоши новини  :(
Хубавото е, че вече имаш план и че още другия месец ще опиташ отново  :bighug:
Ние сме с теб!

AdeliaMiss, всичко е като по учебник с бебеправенето.
Желая да ви се получат много много лесно нещата! Ако не този месец, защото не сте успели със сърчице в точния момент, то следващия!
*
« Отговор #695 -: Юли 24, 2015, 16:12:50 pm »
Ох, Лилинце, цун-гуш! Съгласна съм да не гледаме назад, а да вярваме, че с малко стимулация ще направиш хубав фоликул и ще видиш щастливият положителен тест след 4 седмици  :bighug:

При мен днес сухост долу, секс без резултат, но с тази сухост днес си мисля, че овулацията е била вчера (Последната ЦС в сряда) и се надявам да не е било късно бебеправенето вчера. Май трябваше в сряда, когато имаше най-много ЦС...

Броя дните до положителния ми тест... :) стискам палци за всички...
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

« Отговор #696 -: Юли 24, 2015, 16:21:22 pm »
Маки, защо не ползвате Preseed за сухостта?
http://www.preseed.bg/
Ние едно време като имахме проблеми с кекса го ползвахме и е много приятно с него.
Дано сърчицето да е било на място!
*
« Отговор #697 -: Юли 24, 2015, 16:40:21 pm »
Ами, момичета, аз нямах кой знае какви големи надежди. В смисъл имах по-големи надежди от друг месец защото установихме със сигурност, че съм имала О и че е била много скоро преди секса. Видяхме и че Е2 е висок, така че надеждите ми не бяха безпочвени. Въпросът е,че докато нямаш черно на бяло оплодена Я, няма как да си сигурен какво става. Много условия има, установяването на О е 1/100 от цялата работа ... та затова имах надежда, но аз съм реалист.
Благодаря ви за куража, който ми давате  :bighug: Като знам, че не съм сама и като виждам, че рано или късно усилията се възнаграждават с едно или две хубави бебчета, съм готова да се боря до края. Надявам се всички една след друга да напуснем тези теми
makiyaki важното е, че сте успели да сложите сърчице докато си имала ЦС. Аз като четох - 30 мин след секса сперматозоидите са вече в тръбите. Така че ако и Я се е придвижвала там, тъкмо навреме ще се срещнат. Поне аз така си го представям.

« Отговор #698 -: Юли 24, 2015, 16:43:20 pm »

AdeliaMiss, всичко е като по учебник с бебеправенето.
Желая да ви се получат много много лесно нещата! Ако не този месец, защото не сте успели със сърчице в точния момент, то следващия!

Благодаря ти, много успокоително ми подействаха думите ти! :hug2:

*
« Отговор #699 -: Юли 24, 2015, 16:46:00 pm »
Ами вече наистина се убедих, че ММ свършва по-лесно, като е по-лубрикирано и ще взема присийд. Още миналия месец щях да взема, но не ходихме въобще до магазина, дето продават и присийд, а само до пазара за плодове и зеленчуци и яйца, през последните 3 седмици само това сме купували.

Дано този месец да съм бременна, че да стане по-непринуден секса, но присийд задължително ще взема следващия път като отидем до правилния магазин :)

Усмивчице, ти кога ще тестваш? Стискам ти палци! Аз днес още усещам бодежи около матката и яйчниците, но дори и днес да овулирам, те плувциге живеят вътре около 48 часа, така че до утре сутрин съм покрита :D