lilibell - стискаме палци за тест за било рано, кога Нечакаш М?
Относно цветната снимка, моята беше с упойка. Направих я в Селена/Пловдив. От самата процедура нищо не усетих. След 15 минути сама тръгнах да си ходя. Една сестра, като ме видя в коридора, ме посъветва да се лежа поне 1-2 часа, но аз нали на себе си приличам, и казах - "О, аз ще тръгвам, добре съм". По пътя за Бургас и до вечерта повръщане, втрисане и всякакви гадости. После месец не можех да си поема въздух. За мен специално беше грешка тази упойка.
Относно резултата така и не ми стана ясно на 100 %. Пише, че са нагънати, но пропускливи. Доктора каза, че при това положения сме за инвитро но пък ще пробваме и с инсеминация. Много ме е яд, че влезнах за консултация при док сама, при положение, че преди 15 минути съм била упоена - след час нищо не помних от разговора ни. Така или иначе, сега сме решили лятото да правим опити в Бургас, а на есен с песен в Селена Пловдив. Имаме подадени документи за фонда, но на мен ми се иска да си самофинансираме и един опит преди да ни се обадят за заповедта.
Успех момичета, стискам паци за много положителни тестове.