0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #580 -: Юли 15, 2015, 19:24:24 pm »
Благодаря Ви момичета :) Завърших Бизнес Информатика  :balk_121: цък цък  :D
Доки каза , че било желателно 45 дни след последната система да се пазим, но не каза защо и как влияят тези системи..Освен , че подобрението което постигнахме с спермограмата ще спадне...Не знам какво да правим..То естествено при нас няма да стане бебчо,а сега пък и презервативи да купувам  :D :P Ама ту обмислям да се пазим ту не ох не знам.Абе все пак са 2 месеца (тоест до края на Август).Сега ми излиза нещо странно до лакътя (сигурно 3ти лакът  :D :D :D) и търся къде да пиша да ми кажат какво е г/д , че личната е отпуск 8O
*
« Отговор #581 -: Юли 15, 2015, 19:50:26 pm »
lilibell makiyaki Благодаря ви момичета! Не губя надежда, явно и док не губи щом ми продължи инжекциите и лекарствата, ще се борим до последно  :balk_198: Днес ми стана много лошо, незнам дали за лекарствата или инжекциите, направо всеедно бях изпила 3 чаши вино, едвам фокусирах и всичко ми се въртеше... :wine:

Лежа и чакам до петък...Тогава вече дано се знае какво се случва  :wink:

strawberry Честито мила! Много успехи ти пожелавам в професионален план, и в личен де :) Помня когато завърших и моя бакалавър, голяма гордост си е и постижение :) Много успехи!

Освен маки, друг чувал ли е за бременност с толкова ниски стойности да се развие нормално?

*
« Отговор #582 -: Юли 15, 2015, 19:56:00 pm »
Криси аз така се чувствах след приема на оргаметрил - сигурно е нещо от хормоните. Стискай бебето и мисли положително  :D

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #583 -: Юли 16, 2015, 13:16:19 pm »
Здравейте момичета. Моля ви са съвет. Правил опити за бебе и съответно винаги след О съм бременна, до доказване на противното. Днес си поръчвах лентички за избелване на зъбите. На тях пише да не се използват от бременни :) Трябва да не ми дойде след 10 дена, толкова е и периода на използването на въпросните лентички. Та въпросът ми е вие ограничавате ли се в периода след О - маникюр, боядисване, цигари, басейн, плаж, кафе ? Или сме бременни чак до появата на сърдечен ритъм - 10 дена след датата на М?
*
« Отговор #584 -: Юли 16, 2015, 13:25:22 pm »
Здравей ХрисАни, според мен е добре към 12-13 ден след ову да ограничиш вредните въздействия. Тогава би трябвало ембриончето вече да се е имплантирало и поема всичко чрез кръвта на мама, така че никакви цигари, ограничение на кафето, за лака, боядисването на косата и басейна ти си преценяваш. Аз не бих отишла на басейн, заради опасността да хвана гъбички. Те са много опасни и също могат да предизвикат аборт.
*
« Отговор #585 -: Юли 16, 2015, 14:10:57 pm »
Ягодка, браво на теб, дипломата си е голямо постижение, пожелавам ти още много постижения във всичко, което си наумиш :)

ХрисиАни, и аз така --> до доказване не противното никакви вредни въздействия след овулацията :)

Криси, стискам палци!
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #586 -: Юли 16, 2015, 17:59:05 pm »
lilibell makiyaki Благодаря ви момичета! Не губя надежда, явно и док не губи щом ми продължи инжекциите и лекарствата, ще се борим до последно  :balk_198: Днес ми стана много лошо, незнам дали за лекарствата или инжекциите, направо всеедно бях изпила 3 чаши вино, едвам фокусирах и всичко ми се въртеше... :wine:

Лежа и чакам до петък...Тогава вече дано се знае какво се случва  :wink:

strawberry Честито мила! Много успехи ти пожелавам в професионален план, и в личен де :) Помня когато завърших и моя бакалавър, голяма гордост си е и постижение :) Много успехи!

Освен маки, друг чувал ли е за бременност с толкова ниски стойности да се развие нормално?

Крисче, важно е да се удвояват стойностите на ЧХГ. При теб, въпреки прегнила, не се знае кога точно е била О, така че, на мен ми изглеждат нормални стойностите( по-рано ти бях писала как нараства ЧХГ) Почивай си сега, мисли за хубави нещица и стиснати палци от мен  :bighug:
*
« Отговор #587 -: Юли 16, 2015, 19:36:43 pm »
Ягодке, честито и дано си намериш работа по специалността, след като се върнеш от майчинство ;) 8)
Криси, пускай си Destiny child - Survivor  и си го повтаряй , като мантра, борба до край! На мен също ЧХГ ми се вижда нормално. Стискам палци всичко да е наред! :bighug: :bighug: :goodluck: :goodluck: :goodluck:

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #588 -: Юли 17, 2015, 08:17:47 am »
Добро утро дами.Крисче всичко ще е наред мила,не мисли лоши неща.
Ягодке честито и ти пожелавам професионални успехи занапред.
Покрай опитите за бебе започнах нова работа вече 2 месеца в Мтел ,която много ми харесва и ме разсейва.
Аз си чакам М и се моля поне 1 ден да закъснее защото в неделя искам да отида на плаж.До морето живея а имам само 2 бани :( .
*
« Отговор #589 -: Юли 17, 2015, 12:13:43 pm »
Момичета, за мен всичко приключи :( ЧХГ вече е 5, нищо де, поне се е изчистило бързо, нов месец, нов късмет! В тази ситуация, този цикъл ановулаторен ли е или е възможно да си е абсолютно нормален?

Благодаря отново на всички които се радваха и надяваха с мен, нещо темичката не иска да ни пуска, нищо де, ние накуп ще си се измъкнем ;)

« Отговор #590 -: Юли 17, 2015, 12:36:42 pm »
Криси,съжалявам за неуспеха,няма да униваш...
Аз все пак се радвам,че проследи О и се оказа,че овулираш,напредък от преди два месеца си отбелязала.
Нали не смяташ,че хубавите неща стават бързо...
Ти ме чакаш мен,знам аз :balk_71:
Както казва Маки,цун и гуш,чакаме август и с нови сили напред.

Ягодке,честито дипломиране.Пожелавам само напред и нагоре.
Твойто мъж как е?Системите свършиха ли?

Синеочка,как си ти в жегата,пазиш се нали?

Аз правих изследвания,но ще пиша в подходящата тема когато имам повече време.

*
« Отговор #591 -: Юли 17, 2015, 13:01:19 pm »
Криси, съжалявам, мила :bighug: Важното е, че имаше бременност. Следващият път всичко ще е наред. Пък за темичката, не е казано, че като забременеете трябва да я напускате. Мен си ми е много приятно с вас.  :bighug: А и нали трябва да има кой да ръси прашец. Пък, колкото повече прашец, толкова по-добре.
Далинда, добре съм. Прибрах се в родния край, че ще раждам тук. ММ ми е назначил сестра ми за гледач, ако ми стане лошо да не съм сама. Тя не дава  да шавам много много. При теб как е положението? На работа не изкапвате ли от жега?
« Последна редакция: Юли 17, 2015, 13:48:06 pm от Синеочка »

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #592 -: Юли 17, 2015, 13:05:20 pm »
Момичета, за мен всичко приключи :( ЧХГ вече е 5, нищо де, поне се е изчистило бързо, нов месец, нов късмет! В тази ситуация, този цикъл ановулаторен ли е или е възможно да си е абсолютно нормален?

Благодаря отново на всички които се радваха и надяваха с мен, нещо темичката не иска да ни пуска, нищо де, ние накуп ще си се измъкнем ;)

Крисче, аз ще кажа само едно - честито, оплождане е имало и си една крачка по-близо до успеха :) Природата си знае работата и се опитва да ни дари със здрави хубави бебоци :) Цункам те силно и направо съм уверена, че си на финалната права до заветната мечта  :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #593 -: Юли 17, 2015, 13:19:46 pm »
Съжалявам, Криси. Явно не иска да ни пуска, наистина. Но ще стане!
Според мен ще си имаш овулация, защото ЧХГ я потиска, а щом е паднал, няма причина да нямаш. Друг е въпросът с прогестерона, не знам за колко време се изчиства щом е внасян допълнително. В най- лошия случай ще пропуснете този месец. Отдай се на почивка, радвай се на детето си и си почини и психически, а другия с нови сили :)
Бъди силна!
Късмет на останалите!
Маки, твоята овулация е съвсем скоро, нали? Стискам палци :)
« Отговор #594 -: Юли 17, 2015, 13:56:20 pm »

Далинда, добре съм. Прибрах се в родния край, че ще раждам тук. ММ ми е назначил сестра ми за гледач, ако ми стане лошо да не съм сама. Тя не дава  да шавам много много. При теб как е положението? На работа не изкапвате ли от жега?

Аааа,климатика на 22 градуса,иначе няма как.Имам много работа обаче и даже след малко тръгвам и на път.

Добре се е погрижил твойто мъж за теб,спокойна съм и аз тогава.Ти се пази де,по на хлад ако може да си,то и на теб не ти е лесно,ама малко остана.

« Отговор #595 -: Юли 17, 2015, 14:53:14 pm »
Криси,съжалявам за неуспеха,няма да униваш...
Аз все пак се радвам,че проследи О и се оказа,че овулираш,напредък от преди два месеца си отбелязала.
Нали не смяташ,че хубавите неща стават бързо...
Ти ме чакаш мен,знам аз :balk_71:
Както казва Маки,цун и гуш,чакаме август и с нови сили напред.

Ягодке,честито дипломиране.Пожелавам само напред и нагоре.
Твойто мъж как е?Системите свършиха ли?

Синеочка,как си ти в жегата,пазиш се нали?

Аз правих изследвания,но ще пиша в подходящата тема когато имам повече време.
Криси следващия месец в твоят  :bighug:
ДАЛИНДА Благодаря :) Свършиха системите.Сега се чудя дали Август да се пазим.Чакаме Септември за нова спермограма да видим дали морфологията се е вдигнала (и как системите са намалили нещата :( ) И да видим няма ли вече да пробваме едно инсе...
И така с нас.Момичета пожелавам Ви много хубаво лято.Наближава прекрасния месец Август дано има много  :bfp:  :bighug:
*
« Отговор #596 -: Юли 17, 2015, 17:18:50 pm »
Криси, и аз съм съгласна с момичетата, че оплождане и имплантация е имало, другия месец дано е успешен до финала. Аз знам, че след бременност се забременява много лесно, така че веднага след като приключи кървенето се захващайте с бебеправене.

Павла, не знам какво става с моята ОВУ. Аз имам признаци на нисък естроген и ановулаторни цикли от няколко месеца. Безсъние от 2 месеца, едва успявам да спя по 5 часа с 3 събужданията между тях, косопад масивен и липса на цервикална слуз. С изключение на 8ми ден от цикъла, когато имах съвсем малко ЦС на едно от обърсванията след малка нужда, съм съвсем суха и без никакво желание за любов. Днес мислех да правя ОВУ тест, но спах от 11:30 вечерта до 2 сутринта, когато се събудих по малка нужда, после в 4 сутринта пак по малка нужда и в 5:30 се събудих и станах но не ми се ходеше изобщо по малка нужда и чак успях да се изчишкам след час и половина колоездене преди закуска... В упътването пише да се прави теста след най-дългия сън. При мен по-дълго от 2 часа спане няма :/ чувствам св на ръба на нервна криза от недоспиване и сухост долу.

От вчера почнах йога упражнения и диета и се готвя за следващия месец, дано да помогнат за ЦС и овулация. Този месец почти съм го отписала, правихме секс на 8ми ден и той свърши, така че ако съм имала ранна ОВУ, трябва да сме я хванали. Иначе за евентуалната овулация около 14ти ден секс ще пробваме утре или в неделя, не знам дали ще успеем да "свършим", а и толкоз много дни между семе отделянето знам че е вредно... Голяма драма :/

Но реших да гледам напред и знам, че ако не стане този месец, другият месец, благодарение на диетата и йогата ще овулирам. Не знам как да приложа диета и йога на ММ за еякулация :lol: него хич го няма по диетите ...

Поздрави!
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

*
« Отговор #597 -: Юли 17, 2015, 17:58:59 pm »
Криси, много съжалявам  :bighug: но вярвам, че успеха ти е близо.
makiyaki ти проверявала ли си скоро хормоните на щитовидната? Аз минах през същото когато имах проблеми с ТСХто - то много пряко влияе върху репродукцията, включително като ти се разбъркат хормоните, до никакъв секс не ти е. Аз се оправих чак след лапарото, при мен и ендометриозата е оказала влияние. Месеца след лапарото просто ми се правеше секс всеки ден и то по няколко пъти на ден, имах ЦС от не знам си колко месеца за първи път.... аз затова вече наблюдавам и желанието си за секс - то също е много показателно за това какво става с хормоните.
Обаче по-скоро си мисля, че в случая тези жеги ни оказват много лошо влияние - на мен не само секс не ми се прави, ами едва дочаквам да се добера вкъщи до леглото. Снощи в 19 и половина съм заспала, станах в 22 хапнах диня и пак заспах до сутринта. Какъв секс, хич не ми идва на ума  :lol:

*
« Отговор #598 -: Юли 17, 2015, 18:08:55 pm »
Лили, браво, това спане ми намирисва на положителен тест за бременност, стискам палци. Кажи ми имаш и болки в гърдите, запек и жажда и да му ударим едно хорце от радост :)

Април месец ги изследвах и бяха добри. Ти имала ли си добри хормони на щитовидната и после да се влошат или просто винаги са били лоши, но не си знаела? Моите винаги са били добри, ноември ги изследвах, преди това юни миналата година, и сега последно април...

Аз не съм в бг и тук жеги няма. Направо си е хормонално моето, с този косопад, дето ме налегна и с тази липса на ЦС, но ако този месец не успеем, другия ще успеем, на мен диетата много ми помага за нормализиране на хормоните.

*
« Отговор #599 -: Юли 17, 2015, 18:25:02 pm »
аааа не ми се вярва, аз по принцип съм голям ленивец и където падна там заспивам  :lol: ако това ще ми е "бременният" симптом, то май няма да отварям очи. В интерес на истината тези 1-2-3 последни дни направо ме заболя устата от прозяване, но пак казвам отдавам го на жегите. Много ме изтощават. Нямам симптоми, освен боцкането в първите дни след пункцията, според мен е хормонално.
Та на въпроса с ТСХто - косопада включително съм го срещала сред симптомите на хипер или хипо функция на щитовидната. Аз открих моя проблем след като дядо ми един път ми мери кръвното по не знам си каква причина и ми вика: имаш сърцебиене, много ти е учестен пулса. И от там не ме остави на мира докато не отидох да разбера каква е причината. По това време вече не само имах учестен пулс, ами като легнех вечер не можех да спя по гръб защото сърцето ми направо имах чувството, че се мяташе в гърдите ми. Така че подозирам, че дълго време съм имала проблем с ТСХто преди да го установя официално. Косопада е характерен симптом на доста проблеми, така че може и да не е щитовидната. Ама тази липса на желание .... Като студентка посещавах един гинеколог в Пловдив, сега доколкото разбрах работи в клиника Селена. Та той всеки път ме питаше :правите ли редовно секс, стигаш ли до оргазъм (тоест дали не симулирам или да го правя без желание) и аз тогава бях младок - нямах никакви проблеми с това. Та той много наблягаше, че редовния секс е определящ за състоянието на жената, така ми го обясняваше тогава, не знам доколко е вярно.