Криси, и аз съм съгласна с момичетата, че оплождане и имплантация е имало, другия месец дано е успешен до финала. Аз знам, че след бременност се забременява много лесно, така че веднага след като приключи кървенето се захващайте с бебеправене.
Павла, не знам какво става с моята ОВУ. Аз имам признаци на нисък естроген и ановулаторни цикли от няколко месеца. Безсъние от 2 месеца, едва успявам да спя по 5 часа с 3 събужданията между тях, косопад масивен и липса на цервикална слуз. С изключение на 8ми ден от цикъла, когато имах съвсем малко ЦС на едно от обърсванията след малка нужда, съм съвсем суха и без никакво желание за любов. Днес мислех да правя ОВУ тест, но спах от 11:30 вечерта до 2 сутринта, когато се събудих по малка нужда, после в 4 сутринта пак по малка нужда и в 5:30 се събудих и станах но не ми се ходеше изобщо по малка нужда и чак успях да се изчишкам след час и половина колоездене преди закуска... В упътването пише да се прави теста след най-дългия сън. При мен по-дълго от 2 часа спане няма :/ чувствам св на ръба на нервна криза от недоспиване и сухост долу.
От вчера почнах йога упражнения и диета и се готвя за следващия месец, дано да помогнат за ЦС и овулация. Този месец почти съм го отписала, правихме секс на 8ми ден и той свърши, така че ако съм имала ранна ОВУ, трябва да сме я хванали. Иначе за евентуалната овулация около 14ти ден секс ще пробваме утре или в неделя, не знам дали ще успеем да "свършим", а и толкоз много дни между семе отделянето знам че е вредно... Голяма драма :/
Но реших да гледам напред и знам, че ако не стане този месец, другият месец, благодарение на диетата и йогата ще овулирам. Не знам как да приложа диета и йога на ММ за еякулация
него хич го няма по диетите ...
Поздрави!