Криси, по принцип няма нищо фиксирано, но ако ЛФ варира, то и цикъла се измества. Защо и ти така негативно? Нали бебе се прави за да НЕ ти дойде цикъла? То в крайна сметка ако е станало, станало е, но защо трябва да се пращат такива отрицателни сигнали към вселената?
И преди го бях казвала и пак ще го кажа --> много отрицателна ми се вижда тази тема. Никаква вяра и никакъв дух :/ Хайде по-уверено всички
аз от 12 години се мъча за 1ва рожба и миналия месец дори превръзки не си купих, а купих тест за бременност, защото исках да изпратя сигнал към вселената за бременност, а не за менструация. В крайна сметка вселената ни връща това, което и изпращаме.
Аз изпращам много вяра и надежда за положителни тестове и бебчета и ще се радвам ако повече от нас правят същото. За съжаление се оказва, че повечето тук си чакат менструации те и се готвят за следващият месец...
По-ведро момичета и с повече вяра. Далинда, желая ти да не стигнеш до персенска а да видиш + тест преди прегледа ти с нея. Криси на теб също ти желая да видиш + тест и стига вече сме говорили за менструации
Павла... Гуш и цун, така ми се искаше да не се стига до загуба на маточното ембрионче, даже се ядосах че не са ти предложили да премахнат извънматочното, а да запазят маточното, но после прочетох какво си написала за риска от загуба на двете, а и тръбата и затова мисля, че наистина по-добрия вариант е другия месец начисто да се започне
съжалявам че минаваш през това изпитание, но вярвам, че следващият опит ще е успешен <3
Колкото до нас --> 3ти ден от цикъла днес. Секс правихме в петък и нямахме фал, аз нищо не изкоментирах, но се надявам проблема да отшуми. Засега сме още супер изморени от къмпингуването, този път бяхме с приятели, които казаха, че ние много се преуморяваме, особено мъжа ми. Даже приятелите ни казаха, че може и от това да не му стига силата да свърши, заради непрекъснатите активни занимания, с които сме заети всяка седмица...
Та този месец по-спокойно ще го даваме
Само в събота ще ходим за риба и другият уикенд сме на палатка на един от островите в бостънското пристанище, но ММ смята, че няма да се изморим много ...
Ягодка, не съм те забравила--> хубавите неща се случват ненадейно
пожелавам ти положителен тест за бременност още този месец
Поздрави и стиснати палци на всички бебе правещи