strawberry Аз незнам, уж винаги има щанс, стисакам палци
При мен....Гърди - супер чувствителни, точно като за цикъл.....болки в корема....точно като за цикъл...общо взето го чакам на 100%...ако миналите месеци се залъгвах, че има шанс...този съм реалист...просто като по книга, чакам цикъл до 4 дни....
Вече даже не се депресирам и отчайвам, едно никакво ми е....Свикнах вече и влязох в един кръг, чакам цикъл, после О...
действаме...после пак чакам..после
НИЩО и пак на ново...
И така колко време мина....понякога си мисля колко продуктивни неща можех да направя за тези месеци, колко неща можеха да ми се случат, мина година а аз все се пазя защото "
може да съм бременна" и всичко в главата ми се върти: "дали съм бременна?"," как ще изненадам съпруга ми като съм бременна", "как ще зарадвам детето че ще е кака" (което е супер нагло от моя страна да го споменавам дори, при положение, че повечето от вас се молят за едничко поне, но като искам толкова много второ какво да направя..
) ....Като тегля чертата за една година не помня нищо друго освен да пиша тук, да следя О, да съм разочарована като ми дойде, да се нахъсвам как "нов месец нов късмет", да пишкам на тестове за О, после за бременност..край няма.....А толкова много хубави неща ми се случиха за тази година, на които дори не успях да се зарадвам както трябва...
Прегръщам ви силно, всички които сте в този порочен кръг, добре че сме заедно за да се подкрепяме
Pav-la Как си мила? Мисля те....