0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #340 -: Юни 28, 2015, 12:59:19 pm »
Момичета да попитам още нещо имам задържани фоликули защото миналия месец пих кломен дали за 2 месеца ще се изчистят?Да пия ли след овулацията дуфастон или устрогестан?
8O 8O Защо не попиташ лекуващия си лекар? До колкото знам във форумът не е прието да се дават указания за назначаване на лечение.
« Отговор #341 -: Юни 28, 2015, 13:16:51 pm »
Аз от нерви и напрежение забравих да попитам,но може да се изчистят сами май това каза лекаря със следващия цикъл.
*
« Отговор #342 -: Юни 28, 2015, 13:44:54 pm »
Лиляна, по- добре му звънни утре и го питай, не се самолекувай и не си самоназначавай лекарства. Дори лекарите ходят на лекар. А иначе дано всичко да е наред :)

« Отговор #343 -: Юни 28, 2015, 14:48:19 pm »
Няма да се самолекувам спокойно  :)Ще му звънна да попитам или ,ще изчакам да мине този цикъл и това ще се прегледам пак.
« Отговор #344 -: Юни 28, 2015, 19:39:14 pm »
Криси,много стискам палчета този месец да има напредък при вас.Чета,че до тук добре се развиват нещата,дано продължат така и скоро да има радост от две чертички.
Успех,миличка,много вярвам,че скоро ще ги видиш  :bfp:

Маки,съжалявам искрено за така развилата се ситуация при вас.Мога само да предполагам колко ти е трудно.Ще се справиш,момичетата са дали ценни съвети,няма да се повтарям,само ще ти кажа,че ти най-добре знаеш как да подходиш към половинката.Запазете спокойствието колкото е възможно,ще ви е нужно.Отстрани лесно,но ти си знаеш какво е всъщност.Успех и на теб,скицо.

Жбрул,както винаги,голям кеф за мен е да чета твоите постове :balk_121:

Да кажа и за себе си малко,цикъла ми дойде с 13 дни закъснение,предпоследния ден на почивката ни.Беше кратък и може да се каже оскъден.Така или иначе този месец предварително го отписахме,бяхме наясно че заради морето няма да можем да проследяваме и т.н.
След инсето което беше неуспешно,сме решили да пристъпваме към инвитро,но категорично ще вземем решение след дискусия с лекар.
От друга страна очаквам запис на час в клиника "Надежда",дано скоро и това се случи.

Това е засега момичета,пак ще попътувам и ще се наслаждавам на отпуската.

*
« Отговор #345 -: Юни 28, 2015, 20:22:55 pm »
Далинда, чакаме новини и подробности от почивката--> така само с едно "супер беше" няма да се разминеш ;-) колко се чака в надежда за първоначален преглед в днешно време? Аз чаках повече от година преди много години... Даже св чудя като "стар" пациент, въпреки че не съм правила скоро процедури, дали ми пазят досието и дали още се водя пациент...

Иначе преди пристъпване към "тежки" процедури, аз винаги съветвам да се пуснат имунологични профилактично...скъпички са, аз нямах никакви "симптоми", но излезна проблем в имунологията :/

Лили78 и аз св чудех за фоликулите, имах задържан през април и докторът нищо не каза да правя. Според мен е лошо да е задържан, само ако предстои стимулация, защото се превръща в киста и от симулацията той нараства заедно с другите фоликули, но може и да не е това причината... Но не се тревожи излишно, преди стартиране на каквато и да е процедура и стимулация, те преглеждат за задържани фоликули.

Моят въпрос, тъй като няма кой да ме гледа за задържани или не фоликули, какво става, ако не се "изчисти" от само себе си?

Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #346 -: Юни 28, 2015, 20:29:35 pm »
Здравейте момичета,
makiyaki  аз имах такъв задържан - тъй като избягвам пиенето на хормони, първия месец като го "хванахме" оставихме да се изчисти по естествен път. Мина месеца, дойде ми цикъла, на 3ти ден пак видяхме, че още си стои - 14 мм и включихме хапчетата. Вероятно ако го оставиш достатъчно дълго време, той ще се изчисти все в един момент, обаче не знам дали няма да подтиска нарастването на другите фоликули и съответно овулацията.
ДАЛИНДА направо ти завиждам, че си имала възможност да се откъснеш далеч от проблемите. Аз като гледам това лято ми се очертава почивка ако остане време между фоликулометрии, хапчета и стимулации

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #347 -: Юни 28, 2015, 21:49:13 pm »
Аз мисля след овулацията да отида на лекар но не във Варна а тук да ме прегледат и да видя какво е положението.На следващия цикъл пак така профилактично,мога и прогестерон да си пусна също.
« Отговор #348 -: Юни 29, 2015, 08:08:12 am »
Маки,подробностите са,че е много красиво,спокойно и чисто там където бяхме,а именно,остров Амулиани.Има доста плажове,но този на който ходихме ние 11 години му присъждат международен син флаг за чистота.Изобщо всичко беше перфектно,само в хотела пет степенното меню ми дойде в повече,страх ме да се кача на кантара.
Бяхме аз,мъжа ми,родителите ми,брат ми и снаха ми с трите им деца,пълна лудница с две думи.

В клиника "Надежда" трудно се записва час и чакането е ужасно дълго, незнам дали е удачно да го кажа,но аз се възползвах от връзка,колкото и да не ми се искаше.Иначе час най-рано догодина,пролетта някъде...

Вероятно ще си направим каквото е нужно като изследвания,ние дотук имаме доста,но още няма да са излишни.

*
« Отговор #349 -: Юни 29, 2015, 14:07:25 pm »
Здравейте момичета ,прочетах ви успех на Krisi08 дано това е вашия месец искам само да ви кажа ,че при мен всичко е наред.Тръбите са ми проходими ,направих цветната снимка малко е неприятно но минава,хормоните ми са наред,спермограмата също и на есен май обмисляме инвитро.Много добри впечатления имам от клиниката в АГ Варна,акушерките са много мили и така надявам се на положителни емоции от тук нататък.
Успех, няма да съжеляваш за избора!
*
« Отговор #350 -: Юни 29, 2015, 19:01:26 pm »
Далинда, голяма компания сте били, браво, брат ти много смел с 3 деца, браво и на тях :) колко са големи племенниците ти? Аз най-обичам на море с деца :) голямо шоу.

Аз много обичам да ям ;р никога не съм била на почивка с включена храна, но ако отида, сигурно ще стоя само в стаята с храната и никакъв плаж ;р

Момичета, аз имам болки ниско долу от 2 дни и вече почнах да си въобразявам, че съм бременна. Знам че е много смешно и не ме нападайте за моята наивност, но не можах да се стърпя да ви кажа как се чувствам  :oops: броя дните и нашите фалове единствения път в който имахме успех беше 5 дни преди ОВУто...не знам дали плувци могат да оживеят толкоз дълго, но ако ДА, Гугъл казва че така се правят момичета, мъжките се зачевали в деня на ОВУ  :D ами това е от мен, дано сте се позабавлява ли с моите емоции. Чакането продължава (било то до следваща ОВУ или стискам палци до bfp) :lol:
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

« Отговор #351 -: Юни 29, 2015, 19:04:34 pm »
Далинда, голяма компания сте били, браво, брат ти много смел с 3 деца, браво и на тях :) колко са големи племенниците ти? Аз най-обичам на море с деца :) голямо шоу.

Аз много обичам да ям ;р никога не съм била на почивка с включена храна, но ако отида, сигурно ще стоя само в стаята с храната и никакъв плаж ;р

Момичета, аз имам болки ниско долу от 2 дни и вече почнах да си въобразявам, че съм бременна. Знам че е много смешно и не ме нападайте за моята наивност, но не можах да се стърпя да ви кажа как се чувствам  :oops: броя дните и нашите фалове единствения път в който имахме успех беше 5 дни преди ОВУто...не знам дали плувци могат да оживеят толкоз дълго, но ако ДА, Гугъл казва че така се правят момичета, мъжките се зачевали в деня на ОВУ  :D ами това е от мен, дано сте се позабавлява ли с моите емоции. Чакането продължава (било то до следваща ОВУ или стискам палци до bfp) :lol:
Стискам палци да си :)
Няма да се нападаме как  :D Тук всички се чувстваме така в някой период на чакане и бебе правене  :D
*
« Отговор #352 -: Юни 29, 2015, 19:11:04 pm »
makiyaki нали знаеш,че чудеса стават - стискам ти палци това да е вашето. Ама това за плувците наистина е интересно, колко ли време максимум живеят?

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
« Отговор #353 -: Юни 29, 2015, 19:25:35 pm »
makiyaki, дано да е това, стискам силно  палци :)
Ами някъде съм чела, че дори и до 7дена оцеляват 8O
Иначе дават 2-3 дена, но дано някой смел малък юнак да е оцелял и да се е борил достойно!
А и без реална истинска еякулация има отделяне на малко сперматозоиди.
« Отговор #354 -: Юни 29, 2015, 22:43:20 pm »
И аз знам на теория , че 7 дена.Но на практика до 3 максимум  :P
Успеееех  :bighug: stork-girl
*
« Отговор #355 -: Юни 29, 2015, 23:09:01 pm »
Успех и от мен на всички :)))) Айде да се махаме от тука, писна ми вече, много се застояхме  :wink: :wink:

ДАЛИНДА Гледах аз снимки във фейса, добре сте прекарали...Ще пиша тук, човека да не се засегне, ама мъжа ти много добре си го гледаш  :lol: От сватбата до сега е голяма разликата  :wink:
Браво, че поне ти е дошло, радвам се че сте взели решение за инвитро, ще кандидатствате ли по фонда или сами ще си го спонсорирате?

makiyaki понякога нещата стават, точно когато не ги очакваш...въпреки всичко, ако пак не станат, следващия месец се постарайте както трябва ;)

Pav-la С теб заедно ли чакаме да не ни дойде, че забравих вече?!

Момичета направете си графики в овулационния календар, така ще е много по-лесно да следим коя на какъв етап е :) При мене няма БТ, ама поне се вижда в каква фаза съм и кога сме слагали сърцата :)

Относно симптоми...какво да ви кажа всеки месец съм сигурна че съм бременна, и че точно ме "прерязва като минала ми бременност" ...и после си ми идва та даже и по-рано...този месец няма да се вглеждам, игнорирам всички симптоми и несимптоми, имаме доказана О, пък да видим...

Целувки на всички, дано не пропускам никого

« Отговор #356 -: Юни 30, 2015, 00:13:58 am »
Здравейте, момичета. Имам питане относно цервикалната слуз. Има ли я и след овулацията или само преди и по време на О. Днес ми е 17ти ден от цикъла и смятах,че О е минала, но забелязах цервикална слуз. Тъй като никога не съм ползвала тестове за О, така и не знам кога е точно. Цикъла ми е 29 дни и може би си е съвсем в реда на нещата овулацията да е чак към 17ти или 18ти ден. Иначе дано плувците наистина да успяват поне 2-3 дни да оцелеят, което въпреки научните факти, ми се струва много трудна работа  :D
*
« Отговор #357 -: Юни 30, 2015, 01:03:12 am »
Криси, горе- долу заедно чакаме. Сега видях, че имам зацапване :(
Дано да е имплантационно, но ме съмнява. Сега имам и придърпване и лека болка. Дано всичко да е наред. Сряда като си пускам другите хормони ще си пусна и ЧХГ.
Стискайте палци :)
*
« Отговор #358 -: Юни 30, 2015, 01:41:46 am »
Сложих си лентичка :) нямам търпение да видя дали вътрешното ми чувство е правилно :)

*
« Отговор #359 -: Юни 30, 2015, 08:03:06 am »
Нани, каква е на вид ЦС. Около и по време на О е разтеглива и прозрачна като белтък. След О става гъста, по-скоро седи кремообразна и е оскъдна като количество. Дано сте нацелили момента с мъжа, този месец  8)
Павла , Криси и Маки стискам ви силно палци! Този да е  месецът! Поръсвам и с прашец и дано магията е станала :bighug: :bighug: :bighug: :pink_dust_1: :pink_dust_1:  :pink_dust_1:
« Последна редакция: Юни 30, 2015, 08:37:33 am от Синеочка »

Всеки миг е още един шанс...