0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #320 -: Юни 26, 2015, 17:49:45 pm »
При мен трябваше овулацията да е минала пред 2 дена. Имах ЦС и ме придърпваше леко от ляво. Показа  усмихнато човече. На следващия ден си направих обикновен тест и беше –.
Днес за мое учудване пак имам ЦС, но ме придърпва от дясно и от любопитство си направих тест- пак се показа усмихнатото човече. Не знам какво да си мисля- или пак овулирам, но този път от десния яйчник или не знам- ЛУФ. Нямам СПЯ, хормоните ми се пушка, тръбите също.
Някакви предложения?
На лекар не мога да отида. Докато си запиша час тук при специалист или ще ми дойде, или ще сме се прибрали до България вече.
« Отговор #321 -: Юни 26, 2015, 18:33:02 pm »
Моля за помощ, че съм толкова зле стия неща, че няма накъде по-вече. Док ми каза да си направя изследвания на хормоните, та питането ми е отивам някоя лаборатория и си плащам всичко или може някак си по здравна каса. Извинявам се за глупавия въпрос  :oops:
« Отговор #322 -: Юни 26, 2015, 18:37:15 pm »
Доколкото съм запозната АЗ се плащат.Отиваш в лаборатория казваш какво искаш да ти пуснат и така.Успех yahoo_33
Както обещах и да пиша днес ми беше прегледа..Няма да има инсе Юли.. 1во заради морфологията , 2ро излизат отпуска и 3то мъжо е на системи , че го хвана дископатия май  8O... И така чак Септември живи и здрави  yahoo_33 :bighug:
« Последна редакция: Юни 26, 2015, 18:43:22 pm от strawberry_11 »
*
« Отговор #323 -: Юни 26, 2015, 19:36:42 pm »
Ох, ягодка...прегръдки. Въоръжи се с търпение и дано да стане вече през септември...

Павла, във сряда ли е било първото усмихнато човече? Моята графика брои деня след усмивката за овулация --> значи при усмивка в сряда, овулацията е в четвъртък, днес усмивка, овулацията е утре, значи действайте, може да са две овулации...

Ох сега прочетох и друго --> в деня на самата овулация тестът е отрицателен, а при евентуална бременност тестът за ОВУ е положителен. Така че не прави повече тестове за овулация, защото след дамата овулация, те може да си стоят положителни, но това да е индикация за бременност, не за втора и трета и така нататък овулации.

Някой чувал ли е за подобно нещо? :)
« Последна редакция: Юни 26, 2015, 19:40:04 pm от makiyaki »
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #324 -: Юни 26, 2015, 20:03:02 pm »
Мисля, че просто дигиталния наистина се прави до човечето. Направих и обикновен, който беше отрицателен, но с хубава чертичка(а може и да не съм изчакала достатъчно с урината). Утре ще пробвам пак, но с обикновен, а другата сряда съм на изследвания, така че там ще си покаже  :)
Тези дни съм свободна и се побърквам с тези тестове- тест, ама сега кога секс, ама после пак тест...
Има хора, които "харесват" тестове за бременност, а аз за овулация. Бременността, ако я има, не мога да я изпусна :lol:
Мъжът ми, след като се върне от работа и го питам как е, като ми каже, че е изморен, веднага добавя, че ако искам секс, няма проблем, да не се притеснявам, само да съм му дала време да си почине малко. :D
« Отговор #325 -: Юни 26, 2015, 20:34:58 pm »

Мъжът ми, след като се върне от работа и го питам как е, като ми каже, че е изморен, веднага добавя, че ако искам секс, няма проблем, да не се притеснявам, само да съм му дала време да си почине малко. :D
Той златен твоят мъж  :lol:
<br />
« Отговор #326 -: Юни 26, 2015, 20:41:25 pm »
Къде ще ходи иначе  :P :lol:
*
« Отговор #327 -: Юни 26, 2015, 21:11:19 pm »
Горкият няма избор :D А и не мисля,  че го тормозя чак толкова :wink:
*
« Отговор #328 -: Юни 27, 2015, 11:28:13 am »
Моля за помощ, че съм толкова зле стия неща, че няма накъде по-вече. Док ми каза да си направя изследвания на хормоните, та питането ми е отивам някоя лаборатория и си плащам всичко или може някак си по здравна каса. Извинявам се за глупавия въпрос  :oops:
Бис, редът с наравленията по здравна каса е такъв, твоят личен лекар ти дава направление за гинеколог, а гинекологът по преценка може да ти даде направление за изследване на хормони.

Ако посещаваш репродуктивна клиника, там лекарите не дават направления. Би могла по описания по-горе ред евентуално да вземеш направление, но е свързано със загуба на време и не се знае дали пък няма да се окаже, че направленията са свършили, и т.н. 

*
« Отговор #329 -: Юни 27, 2015, 16:57:05 pm »
Криси, спука ли се фоликула?
Ох и друго се сетих, ако ви се появят симптоми по време на чакането за тест, споделяйте :)
Спукахме го  :party: ние се постарахме доста тези 4 дни, сега започва голямото чакане...Страното е че днес има белтъкообразно течение, уж най-фертилното и много се учудих, но док каза че се е спукал вече...
Сега е голямото чакане :) :)
HrisAni много съжалявам, дано стане бебето сега лятото ;)

*
« Отговор #330 -: Юни 27, 2015, 17:09:26 pm »
Криси, айде стискаме палци. :bighug: :bighug:  А вие с мъжа сега действайте само за престиж и удоволствие ;)

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #331 -: Юни 27, 2015, 22:00:03 pm »
Бис, редът с наравленията по здравна каса е такъв, твоят личен лекар ти дава направление за гинеколог, а гинекологът по преценка може да ти даде направление за изследване на хормони.

Ако посещаваш репродуктивна клиника, там лекарите не дават направления. Би могла по описания по-горе ред евентуално да вземеш направление, но е свързано със загуба на време и не се знае дали пък няма да се окаже, че направленията са свършили, и т.н.

Marsi, благодаря за подробното обяснение. В обикновена клиника съм и съм за пръв съм на гинеколог откакто правим опити (1г.) и затова съм толкова боса в тези неща :(.
« Отговор #332 -: Юни 27, 2015, 22:05:50 pm »
Здравейте момичета ,прочетах ви успех на Krisi08 дано това е вашия месец искам само да ви кажа ,че при мен всичко е наред.Тръбите са ми проходими ,направих цветната снимка малко е неприятно но минава,хормоните ми са наред,спермограмата също и на есен май обмисляме инвитро.Много добри впечатления имам от клиниката в АГ Варна,акушерките са много мили и така надявам се на положителни емоции от тук нататък.
« Отговор #333 -: Юни 27, 2015, 22:25:01 pm »

Marsi, благодаря за подробното обяснение. В обикновена клиника съм и съм за пръв съм на гинеколог откакто правим опити (1г.) и затова съм толкова боса в тези неща :(.
Здравей.Не съм много запозната с случая ти (ако е писано за него) , но според мен след като 1 година не се получава можеш да потърсиш своя лекар в репродуктивна клиника , за да не си губиш времето с обикновен АГ.Това е мое мнение :) Дано не чакаш много и да се сбъдне мечтата Ви  :bighug:
*
« Отговор #334 -: Юни 28, 2015, 00:57:24 am »
Криси, браво! Хайде, стиснати палци и от мен! Идвай всеки ден да ни наглеждаш в темочката по време на голямото чакане :)

Лили78, страхотни новини, браво, че няма проблеми... Но защо не става естествено? Може да имаш антиспермални антитела, в такъв случай много по-лесно е с имсеминация. Има ли такава възможност? И дали това е проблема? Инсе хем по евтино, хем дори проследяване не се прави толкоз често както при инвитро...

Павла, браво на твоя мъж! Хайде и на теб успешно чакане!

Зарадвайте ни скоро, момичета :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #335 -: Юни 28, 2015, 02:47:05 am »
Криси, дано да се е получило, стискам палци! :)
Мерси, маки, сега е великото чакане. Ако е  станало супер, ако не- изпълнявам си плана за юли с опитите.:)
Късмет на другите чакащи и "трудещи се"  :D
« Отговор #336 -: Юни 28, 2015, 07:20:45 am »
 :hello2: сладуркииии,
ето ме и мен,изгоряла на места,почерняла на други,отпочинала и заредена с много сили...

Много сте изписали,нямам търпение да прочета всичко пропуснато.Ще се върна по-късно.

Отивам да чета,до после.

Ааааа,да ви гушна всички,че ми липсвахте,ама там един кьопав интернет.Във фейса едвам влизах,ама сайта хич не го зареждаше.

« Отговор #337 -: Юни 28, 2015, 09:19:03 am »
Незнам какъв е точно проблема makiyaki септември ще ходим като си дойде мъжа ми но искаме да стане по бързо и затова направо за инвитро.Ще обсъдим нещата с доктора той спомена за други фактори имунологични ,но ще видим.Препоръчва инвитро защото има по голяма успеваемост и мъжа ми вече се е отчаял така го усещам.Инсименцията знам ,че е по евтина и аз бях за нея но сега се замислям за инвитро.
*
« Отговор #338 -: Юни 28, 2015, 09:27:36 am »
Инсеминацията знам ,че е по евтина и аз бях за нея но сега се замислям за инвитро.
Вярно, че е по-евтина процедура, но и процента на успеваемост е по-малък. yahoo_33

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #339 -: Юни 28, 2015, 11:53:38 am »
Момичета да попитам още нещо имам задържани фоликули защото миналия месец пих кломен дали за 2 месеца ще се изчистят?Да пия ли след овулацията дуфастон или устрогестан?