Криси, аз нямах никакви симптоми след прегнил и цервикален мукус имах преди прегнила. При мен ОВУ ставаше 2 дни след прегнила, но за ИКСИ трябваше прегнил вечерта преди събирането на фоликулите за да не са овулирали
с две думи не се пукат толкоз бързо или лесно след прегнила, така че пази сили за още сърца.
Смайли, добре дошла и бързо местене в бременелската темичка
според мен не сте закъснели с второто сърце, а напротив 24 часа от 48 си е право в целта. Дори и да се е спукал преди 24 сърцето от преди 2-3 дни трябва да го покрие, успех!
Павла, Е и пролактин са достатъчни
стискам палци за
Джина, хайде дано този месец близнаци!
Jbrul, ясно че с наказания няма да стане, но не се стърпях. Вчера се сдобрихме и решихме, че другия месец ще имаме по-добра комуникация и по-успешен опит
За Мета Фолик питам, защото не са ми правени тестове за mthfr мутацията, тук дори не са чували за нея, пълни идиоти... Та се чудя дали превантивно да пия от нея, защото съм с два мисседа. А също ако някой не си е правил тест, не е ли най добре направо Мета да пие, че да не се окаже, че организмът не усвоява другата?
Този неофолик мета в бг по аптеките ли го продават? Тук в аптеките само от обикновената, а тази мета само в амазон...