Момичета, да се отчета --> и тази сутрин НИЩО
толкова съм тъжна
Златето, ягодка, и аз съм съгласна, че е на психична основа. Аз се опитах през май да кажа, че трябва да си почнем НЕпредпазен секс и ако стане-стане, но ММ май нещо не разбра какво точно имам предвид и всеки път слагаше презерватив, а когато не сложеше изобщо не можеше да свърши. Затова сега казах:
"Ще правим бебе, знаеш ли как се прави, или да намерим някоя статия или документален филм и да изчетем/изгледаме заедно". Той каза "знам как се прави"...
Другият месец имам 2 варианта--> или да му кажа "няма да правим бебе и да продупча презервативите".
Или да не се мъчим през ден както този цикъл, а аз скришно да си правя тестове за ОВУ и като се покаже усмивката да действаме.
Иначе аз вчера за първи път в живота си си правих ОВУ тест. Винаги съм си я усещала ОВУ-то и винаги съм била на мнение, че сексът трябва да е непредпазен за удоволствие, ако стане бебе, стане, ако не от първия път, то все някога ще стане, дори и да изисква АРТ...
Почнах с ОВУ тестовете, защото след втория миссед цикъла единият месец ми беше 27 дни, другия -32 дни и този 32 дните нямах никакъв цервикален мукус... Та се почудих изобщо дали овулирам, затова взех тестове. Въпреки усмивката вчера на теста, цервикален мукус имах само веднъж в събота сутринта...и от тогава нищо...
Лили, хубаво е че правите хормони, цветна снимка също е важно, щом вече близо 2 години пробвате. Успех и дано скоро да има отговори на вашите въпроси.
ПАВ-ла, благодаря за информацията, много исках да разбера дали мига постоянно или спира
хайде, твоето щом мига, почвайте с опитите
Иначе на преглед него изобщо не искат да го погледнат. Отсъдиха, че щом два пъти ме е забременил през последните 9 месеца, проблем при него няма. Правиха му и кариотип и там беше нормално всичко и само това беше неговото изследване...
Броя дните до другата ми овулация и дано тогава нещата да станат ... Как ще чакам пак толкоз дни
дори и работа не мога да почна, защото решихме че първо бебе, а после работа ... Такъв безцелен живот --> нито бебе, нито работа
...