Момичета, стиснати палци имате от мен.
Много сте писали, докато ме нямаше, браво, много ми харесва активна темичка да има
на двете момичета с голямата разлика искам да кажа, че в един документален филм на ББС за зачатието казаха, че възрастта не влияе на мъжката оплодителност и мъжете на 50 са си толкова оплодителноспособни, колкото и на 30 и 40. Други са факторите, които влияят--> токсини, алкохол, цигари, затлъстяване и общи здравословни проблеми, не говорим за проблеми със стерилитета, те са в друга графа.
Така че, един здрав мъж, на 20 може да има по малко плувци, ако недоспива, препива, пуши, пие и има проблеми с теглото (ниско или високо). А същият мъж на 50 ако се храни здравословно и е отказал предишните си занимания, няма проблем със сперматогенезата, кръвното и затлъстяване, може да има повече плувци, отколкото като е бил на 20.
Единствено бих посъветвала да изследвате половинките си, защото не се знае дали има или не проблем със сперматогенезата и др.
но вие сте млади, така че 12 месеца е срока да пробвате "сами" и ако не стане да търсите помощ
Аз искам да кажа за нашият проблем, който възникна отскоро
може би не е тук мястото, но моят мъж не може да еякулира от едно известно време
как да правим бебе с този проблем. Според мен проблемът се появи след като се опитвахме да се предпазим по метода "изваждане преди свършване". Той толкова се притесняваше дали ще успее да го извади навреме, че изобщо не можеше да свърши. Ох някой звъни на вратата, като се върна ще довърша ...