Синеочка
А какъв е ритуалът с говорената вода? Да зема и аз да го направя?
Марси, вие къде пътувахте и как са сладурките?
Далинда, аз предишните два пъти много пътувах и много спортувах, т.е. след положителните тестове не намалих темпото. Знам, че няма нищо общо с мисседите, но този път съм решила само лежане и никакви екстремности. Не толкова заради лежането, а когато съм по-малко заета с пътуване и спорт, ще имам повече време за положително мислене и медитация. От доктори чух, че стресът повишава НК клетките, затова аз ще медитирам и ще правя мисловни упражнения против стрес...на дивана и в леглото. Никакви пътувания до 12 седмица
а милото точно стегна ремаркето с лодката (една малка моторница имаме за риба и за отдих я използваме)... Бебе искам, не летни приключения, та съм готова послушно да си стоя вкъщи цяло лято.
Не знам дали е добър новият ми план, но така съм го наумила. Според мен е най-важно да няма стрес. А пътуванията, колкото и приятни, все са свързани с подготовка и напрежение. Така че и ти по-малко стрес и много приятни моменти в предстоящото пътуване и чакаме добри новини от теб.
Относно тестовете искам да кажа, че при установена овулация, тестът е доста надежден от 10тия ден нататък. Аз също съм фен на ранните тестове и познавам доста момичета, които на 12 ден положителен тест, а 2 дни след закъснението им идва. Но поне знаят, че е станало "зачатие". Ако бяха чакали закъснението, можеше и да не разберат, че са "хванали". А при установяване на евентуален проблем е много важно да св знае дали "зачатие" е имало някога и как е приключило и кога...
Така че момичета, пишкайте си върху тестовете, ако не ви се чака, но с едно условие--> докато не ви дойде цикъла шанс има
Поздрави на всички!