0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #40 -: Юни 09, 2015, 22:52:22 pm »
Aria, аз след лекарката, от която бях недоволна, ходих само веднъж при д-р Александров в болница Щерев. Препоръчаха ми болницата, защото се чуват добри отзиви за лекарите там. Нямам кой знае какви впечатления от доктора, но бях доволна, че ми обясни подробно това, което ме интересуваше. Лошото е, че там като частна клиника, предполагам и цените са високи. Ако искаш все пак потърси информация и мнение, тъй като те са специализирани за репродуктивни проблеми. Другите момичета, които имат по-сериозни наблюдения от там могат да дадат по-компетентно мнение от мен. yahoo_33
*
« Отговор #41 -: Юни 09, 2015, 23:53:56 pm »
Aria  Здравей и добре дошла! Бързо да се махаш от тази темичка, и направо при бременните :)

Относно изследванията които са ти пуснати, ако никога не си пускала СПИН, Хламидии, Токсоплазмоза и т.н. трябва задължително да ги пуснеш преди да правите бебе. Това че си на 24 не означава че, ЧПВ не е невъзможно. Пусни си изследванията (ако не си ги пускала преди) да ти е спокойно! Аз стискам палци вскичко да е ок!
« Последна редакция: Юни 09, 2015, 23:58:49 pm от Krisi08 »

*
« Отговор #42 -: Юни 10, 2015, 09:05:46 am »
И този месец отиде....osi_7

*
« Отговор #43 -: Юни 10, 2015, 09:12:31 am »
Криси,  неканени гости ли имаш :(  Много съжалявам, но
... Нали помниш мотото на бг тотото " Не губете кураж, има следващ тираж".  :bighug: :bighug: :bighug:
От колко време опитвате за второ?

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #44 -: Юни 10, 2015, 10:21:46 am »
Мерси, момичета, днес ще пусна Хламидия и ЧПВ в Геника, че е ден за заплата? А за какво е токсоплазмозата?
Съжалявам, че разводнявам, но дали днес на 14 ден от 28 дневен цикъл лркарката можр да прецени по размера на фоликула дали има ОВУ?
Хубав и слънчев ден, лейдис :)

« Отговор #45 -: Юни 10, 2015, 10:43:25 am »
Криси,много съжалявам миличка.
Нали знаеш,никой не е казал че ще бъде лесно.Надявам се и ти пожелавам разочарованието да не те сломи и да посрещнеш следващия месец с нови надежди и сили.
 :bighug:

*
« Отговор #46 -: Юни 10, 2015, 10:46:49 am »
Токсоплазмозата се причинява от паразит, който основно се намира в изпражненията на котките. При котките не е опасно, но при човека може да образува малки кистички в мозъка. Изключително опасно е при бременност, счита се , че жени с положителен тест за токсоплазмоза може да загубят плода на ранен етап, да се роди мъртав или с увреждания тип хидроцефалия. Токсоплазмозата се лекува антибиотично.

« Отговор #47 -: Юни 10, 2015, 14:30:28 pm »
Здравейте момичета,

Днес бях при доктора и ми каза ,че изследванията фсх,лх и естрадиол  са супер, но днес на 9 ден-фоликула вече е спукан и овулацията е била вчера или миналия ден, а аз имах контакти само вчера. Явно съм с ранна О.Лошото е ,че при ранната О лигавицата все още е много тънка 6мм. каза че ще работим по това- изписа ми дуфастон от 16 ден да го пия и фолиева киселина,защото досега нищо не съм взимала.Другата една седмица трябва да пуснем и спермограма ,че мъжо е на 43г. И пак при нея на 23ден да видим лигавицата.
Пожелавам ви много   :bfp:
« Отговор #48 -: Юни 10, 2015, 16:24:40 pm »
момиченца миналата вечер  прокървих и малко по късно вечерта нещо се изслузи от мен беше бебчето знам с ужасни болки. дадоха ми час за преглед на УЗ чак следващия вторник .кога мислите може да ми направят трансфер на другото ембрионче което имаме замразено? прегледа ми там ще е на 25 този месец.аз знам че мъничето не е в мен  :( :( :(
*
« Отговор #49 -: Юни 10, 2015, 16:36:54 pm »
Крисче, съжалявам миличка  :bighug: Знаеш си - напред , докато не стане :) Само да вметна - малко къса ми се струва лутеалната ти фаза. Разгледах и назад графиките. Понякога нещо малко може да е причината за неуспеха, затова ти обръщам внимание на това. Имаше тема специално за удължаване на лутеалната фаза май в бг-мама. Стискам палци за другия месец :) И най- важното - всеки месец, в който не става, ни приближава към успеха :) Целуфки от мен :)

Селен , най-добре коментирай с доктора в клиниката. Това е индивидуално :) Само да ти кажа - не си вкарвай филми в главата - на този етап бебчето е микроскопично, това което си изхвърлила най- вероятно е удебелената лигавица... Стискам палци следващият път да е успешният  :bighug:
« Последна редакция: Юни 10, 2015, 16:40:18 pm от lilitu »
*
« Отговор #50 -: Юни 10, 2015, 17:41:54 pm »
Криси, гушки, дано другият месец да ни зарадваш с добри новини! За лутеалната фаза си вземи Вит Б 6 и 12, взимай в големи дози и повечко омега 3 от риба, а не от ленени семки. Почни ги днес още и съм сигурна, че още този месец ще покаже подобрение.

Селен, много съжалявам за загубата ви :/ а може и по чудо бебчето да се е задържало, кървене в първите месеци не значи непременно загуба, но по-скоро ме притеснява и отрицателния тест от преди няколко дни... Не губи кураж и надежда, гуш-цун

Как и какво ще последва от тук нататък само докторът може да каже.

Далинда, успешно мътене и чакаме + тест от теб тези дни <3 ;-)

Успех на всички чакащи, бебеправещи и вече-бременни :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #51 -: Юни 11, 2015, 01:52:02 am »
Момичета, благодаря ви много за всичко, за всички съвети и пожелания...просто нямам думи.. ако не сте вие незнам...
Въпреки всичко, на този етап дори незнам какво да ви кажа, много съм объркана, лека депресия....и т.н....сега не ми се пише, обикновенно съм много позитивна, но днес не е моят ден..:( поне вие се дръжте!! Чакам позитивни тестчета от няколко мадами ;)

« Отговор #52 -: Юни 11, 2015, 07:39:38 am »
Krisi мила напред само и това е.Това научих аз.Събрала съм вече една торбичка с позитивни тестчета а резултат няма.Дано следващото позитивно тестче ме зарадва.
« Отговор #53 -: Юни 11, 2015, 08:14:57 am »
Здравей мили дами и от мен. От доста време ви чета,  но ето че дойде момента и аз да пиша за мен, защото и този месец всичко отиде по.... Много се надявах, че този месец ще стане, защото много се трудихме(през ден от трети ден на цикъла), но ето че гадната лелка дойде, даже и три дни по-рано, за да ми по гадно и съм страшно тъжна и депресирана. Затова реших да споделя с вас, за да ми олекне.  Правим опити от 7месеца,като имам един мисед. Мисля вече да ходя на доктор, да видим има ли някакъв проблем или е въпрос на време. В тази връзка моля да ми препоръчате добър гинеколог за София, който работи със здравната каса. Днес е ужасен ден....... Пожелавам на всички чакащи положителни резултати възможно най-скоро
*
« Отговор #54 -: Юни 11, 2015, 08:27:50 am »
Здравей, bis_bis, много съжалявам, че и при теб не се е получило този месец. Лекар не мога да ти препоръчам, защото не съм от София, но кураж мога да ти дам. При нас беше подобна историята - един мисед, след първи опит за бебе и после месеци нищо! Чудото стана, година и 1 месец след аборта. Понякога е въпрос на време, понакога въпрос на късмет, а друг път си има медицинска причина. Дано не е последното! Колко време е минало от аборта?  Колко месеца опитвахте преди да забременееш първия път? Наистина е добре да идеш на лекар, ей така за твое успокоение, за кураж и най-вече за надежда. Понякога това, което ни трябва най-много е именно тя. Желая ти успех и вярвай, че в края на тунела има светлина, а докато вървиш в мрака, не си сама. Тук има много протегнати ръце. Ако се спънеш, има кой да те хване. :bighug: :bighug: :big
Криси, мило, ти ще имаш пролетно бебе, не го ли разбра?! Едно хубаво слънчице е вече на път. Само, че си избира топъл месец , за да изгрее при мама. Гушкам те силно и не ти давам да се предаваш! Запомни, че най-тъмно е преди изгрев! :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Юни 11, 2015, 08:31:13 am от Синеочка »

« Отговор #55 -: Юни 11, 2015, 09:18:58 am »
Да се запиша и аз в новата темичка.Мъжо ми ще си дойде началото на другия месец (а не август както очаквах) така че започваме да действаме веднага като се върне...вече нямам търпение :)
Криси  недей с депресиите мила ...нов месец- нов късмет :)
« Отговор #56 -: Юни 11, 2015, 10:57:39 am »
Маки,мътя още аз,да видим ще го измътя ли.Както винаги ме разсмя ти...
С теб какво се случва ме интересува,загуби ми се нещо напоследък?

Крисче,много те гушкам,изплувай бързо че се задава следващия месец.Това което Синеочка ти е написала е много яко,повярвай в него.

bis_bis,добре дошла и бързо да скачаш в темата на бременните.На лични мога да помогна с информация.Питай там конкретно каквото искаш.

Тедичка,надеждата се е приближила с един месец,действайте,наваксвайте и да държиш в течение.Успех,успех и пак успех!

« Отговор #57 -: Юни 11, 2015, 12:49:35 pm »
Момичета влизам само да ви пожелая успех и много  :bfp1: . Аз се поотърсих от депресията в която бях навлязла. Сега съм супер оптимистично настроена, за този месец по естествен начин, ако не другият ще пробваме с инсиминация. Преди една година точно на този месец видях за първи път двете чертички, но радостта ни беше много краткотрайна.
« Отговор #58 -: Юни 11, 2015, 14:20:23 pm »
Krisi08, съжалявам за неуспеха ти този месец. Надявам се други момичета да се похвалят съвсем скоро, та да се обнадеждим всички! Аз станах много нетърпелива и отново си направих тест на около 13ти ден след О и е категорично отрицателен. Колкото и да съм търпелива, няколко дни преди М направо откачам и не знам какво ми става. Казвам си, че ще чакам датата на цикъла, но все не успявам. Май и при мен няма да е този месец, защото и без това вчера и онзи ден си имах предменструални болки, които всеки месец лека полека подсказват, че ще ми дойде цикъла.
P.S. Може да се запиша в клуба на пристрастените към тестовете за бременност  :balk_69:
« Отговор #59 -: Юни 11, 2015, 14:30:32 pm »
Нани аз съм същата. Само дето направо ходя на кръвен около 11-12 ден след предполагаемата О. При мен наистина е необходимо, защото ако не го направя започвам да се побърквам и да се чудя съм или не съм.