Калия, точно така трябва да се живее във филма и да поддържа надеждата и в този ред на мисли честито то имплантационно зацапване
чакаме положителния тест след няколко дни в новата тема
Ария, настинка в ЛФ е един от симптомите на бременност, защото имунната система отслабва, за да не отхвърли ембриончето.
Момичета, МОЛЯ ви по време на бременност ПАРАЦЕТАМОЛ НЕ!
Не само, че не е безвреден, но е и много ВРЕДЕН!
Пийте аспирин бебешки, това е най-безопасно и билки, чайчета, мед и т.н както е казала Усмивчица
Как така решихте да приключите темата без мен, не знам, добре че се събудих на време
Аз мисля че може бо съм имала биохимична този месец, първо големи надежди, след като ми изникна херпес оня ден, а аз почти никога нямам херпес, най-много 5-6 пъти в живота ми и то отскоро (последните 10 години).
Вчера пак имах изпарителна черта на теста, към 10тата минута, но реших, че явно тестовете са фалшиви и че това е от партидата. Чертата беше по-бледа Пт първата, но пак видима.
ММ много се ядоса, че не съм чакала до петък, като му казах (той дори за първия тест на 10ти ден не знае) и решихме да идем до същия магазин и да купим още тестове. Той пика на 2 и нямаше изпарителни линии, а тези, на които аз пробвах имаше. Не знам това дали значи нещо, но каквото и да е съм готова да продължа напред, по-спокойна съм днес и съм щастлива, че ви срещнах и че сте толкова мили и отзивчиви