0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #880 -: Август 04, 2015, 15:51:51 pm »
Бъркането в коша е заразно значи  :lol:
Маки, ще видиш, че ще имаш две чертички и във времето за отчитане!
*
« Отговор #881 -: Август 04, 2015, 17:20:37 pm »
Маки, изпарителните черти са сиви, и на снимка не се виждат. А твоята си розовее, като началото на една тлъста хубава ярка червена черта. Както бях писала преди няколко дена, моята бременност започна с такава черта, след времето за отчитане. Но си розовееше още от началото, колкото и бледа да беше. А изпарителните са едни неправилни, и по-сиви, те са на същото място, където се вижда положителната черта( ако я има) , но са като очертание просто, а не като черта :) Цеуфки и много палци от мен :)
« Отговор #882 -: Август 04, 2015, 17:58:17 pm »
Маки, чертичката е супер :)  И аз съм се чудила така и съм бъркала в коша  :oops: , но тогава, както казва лилиту въобще не е цветна, а просто като някакъв отбелязък, там където би трябвало да бъде. успех мила :) Чакаме тест утре сутрин :)
ХрисАни, как е първото име на тая Табакова? че и аз имам негативни емоции с една със същата фамилия обаче в Ямбол ?Изобщо не се връзвай на такива, които идея си нямат за какво става въпрос!  И друго да те питам. Вие с мъжа ти не ходихте ли при д-р Даскалов в Пловдив или се бъркам?
<br />
« Отговор #883 -: Август 04, 2015, 18:00:02 pm »
Няма да я бъде моята работа този месец, започна да ми зацапва, т.е. ще ми дойде  :?

Само се надявам следващия месец температурната разлика между двете фази да ми е по-нормална, защото иначе ще се побъркам  :x

Надявам се след моето оплакване да последва дъжд от добри новини.  :P

Маки, на мен също не ми прилича на изпарителна тази черта! Направо си е втора бледа  :wink:

« Отговор #884 -: Август 04, 2015, 18:28:38 pm »
Ееее, аз чакам хубави новини, а то... :(  Сега предполагам, че и на мен ще ми дойде, няма начин просто! Толкова вече ми писна от това чакане, че искам вече да ми дойде (ако ще ми идва) и да почвам да правя планове за следващия цикъл. Няма да се предаваме момичета, нали???
маки, нали обещаваш да направиш тест утре пак?
« Последна редакция: Август 04, 2015, 19:23:12 pm от Калия »
« Отговор #885 -: Август 04, 2015, 18:35:26 pm »
Хей, Калия, кой се е предал? Аз няма начин, а ти пък съвсем - една крачка (да не кажа сто крачки) по-близо си до :bfp1:  :wink:

Горе главата!

*
« Отговор #886 -: Август 04, 2015, 18:48:42 pm »
Калия, 24-ти ден виждам душа, за къде се разочароваш, я по бодро още няколко дни  :P
« Отговор #887 -: Август 04, 2015, 18:51:25 pm »
AdeliaMiss  :bighug: :bighug: :bighug:
Всеки ден без м. е още една крачка към  :bfp:
Дано си права! Колкото и да съм убедена,че няма да ми дойде, толкова съм и сигурна, че ще :( Не знам, но и с първата си бременност бях в абсолютно същото положение. Хем бях убедена че съм, хем вярвах, че на мен такова щастие не може да ми се случи. Хамава работа, какво да се прави. Като гледам мм изобщо и през ум не му минава какво ми е в главата, само ме пита от времена време с ,,кой си пишеш".
Днес започнах да се замислям за съдбата и за знаците, които понякога тя ни дава. Даже си мисля да направя една такава тема в подфорума за свободно време и хобита и в нея да опиша всичките ,,знаци" дето са ми пред очите от няколко дни. Вече наистина нямам търпение да разбера дали са знаци и просто съвпадения, които ние разчитаме по удобен за нас и ситуацията начин.
м-и, писали сме по едно и също време. Това, че  24-ти ден нищичко не означава при мен, защото от началото на годината цикъла ми е адски нередовен, имаше и по 16 дни и по 31...общо взето се редуват къс, дълъг, и ....както си иска :) Сега даже не знам кога трябва да ми дойде. Броя дните от предполагаемата 0 и това е :)
« Последна редакция: Август 04, 2015, 18:57:31 pm от Калия »
*
« Отговор #888 -: Август 04, 2015, 19:19:15 pm »
Хаха, ох, Калия, голяма скица си, успя да ме развеселиш  :lol: Чакането е доста изнервяща работа, аз ще трябва после да чакам и да треперя дали ще оцелее бебето. То сигурно всяка бременна така се притеснява, особено ако е имала загуби преди това. Ама този път на пук на обстоятелствата съм решила и вярвам, че когато забременея бебето ще оцелее :)

Лилиту, Ирена, голяма надежда ми вдъхнахте с цвета на моята линия  :D

Аз имам и още един въпрос --> теста го направих вчера следобед (10ти ден след О) в 4:30 мое време (11:30 вечерта в БГ), та БИ ли трябвало да чакам 48 часа да се удвои ЧГХ и евентуално линията да потъмнее (което ще рече, утре следобед 4:30 мое време) или може и направо утре сутрин, когато ще са минали 36 часа?

Защо толкоз часа и отне на тази линия да се появи, ако е ЧГХ а не изпарителна? Ох, уж вярвам, ама и аз като Калия се разколебавам от време на време...

Но няма смисъл да го умувам, ами ще изчакам до утре и ще пробвам пак :)

М-и, аз със предишните две бременности още преди положителните тестове имах едно воднисто течение долу, леко бяло, без бучки и като прясно млеко, а сега никакво течение нямам. А предишния път ми казаха, че всички бременни го имат и е нормално. Ти имаш ли го? Извинявам се за неудобния въпрос  :oops: ако искаш не ми отговаряй, ама се чудих ако наистина съм бременна защо го няма това нормално за бременни течение...

Това е от мен момичета, продължавайте да стискате палци и аз стискам за вас! Аделия, никакво отказване!

Успех на всички!
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #889 -: Август 04, 2015, 19:51:46 pm »
Хаха, ох, Калия, голяма скица си, успя да ме развеселиш  :lol: Чакането е доста изнервяща работа, аз ще трябва после да чакам и да треперя дали ще оцелее бебето. То сигурно всяка бременна така се притеснява, особено ако е имала загуби преди това. Ама този път на пук на обстоятелствата съм решила и вярвам, че когато забременея бебето ще оцелее :)

Лилиту, Ирена, голяма надежда ми вдъхнахте с цвета на моята линия  :D

Аз имам и още един въпрос --> теста го направих вчера следобед (10ти ден след О) в 4:30 мое време (11:30 вечерта в БГ), та БИ ли трябвало да чакам 48 часа да се удвои ЧГХ и евентуално линията да потъмнее (което ще рече, утре следобед 4:30 мое време) или може и направо утре сутрин, когато ще са минали 36 часа?

Защо толкоз часа и отне на тази линия да се появи, ако е ЧГХ а не изпарителна? Ох, уж вярвам, ама и аз като Калия се разколебавам от време на време...

Но няма смисъл да го умувам, ами ще изчакам до утре и ще пробвам пак :)

М-и, аз със предишните две бременности още преди положителните тестове имах едно воднисто течение долу, леко бяло, без бучки и като прясно млеко, а сега никакво течение нямам. А предишния път ми казаха, че всички бременни го имат и е нормално. Ти имаш ли го? Извинявам се за неудобния въпрос  :oops: ако искаш не ми отговаряй, ама се чудих ако наистина съм бременна защо го няма това нормално за бременни течение...

Това е от мен момичета, продължавайте да стискате палци и аз стискам за вас! Аделия, никакво отказване!

Успех на всички!
Маки, десети ден след ову е много рано за пиклив тест. Аз бих изчакала 48 часа. Воднисто бяло течение имах и аз още преди да разбера, че съм бременна, това обаче нищо не значи. Всяка бременност е различна! Успех!
*
« Отговор #890 -: Август 04, 2015, 19:59:42 pm »
Маки, моето обяснение за чертите след времето за отчитане( не изпарителни, а положителните черти, когато е много рано още) е, че когато тестът изсъхне - чертите стават по-видими. Дори и на вече ярки тестове, като изсъхнат, чертите стават по-видими :) А за самото тестване - според мен, ако ти се чака чакй и два дни, ако не - тествай се след 24 часа, самото ЧХГ си нараства така или иначе, просто на всеки два дни се удвоява.  :bighug:
*
« Отговор #891 -: Август 04, 2015, 20:09:48 pm »
ОК, ще чакам до утре, а дали сутринта или следобед, ще зависи от колко съм чевръста утре  :lol:

Кати и на мен ми се искаше да изчакам до 11 ден, но като се прибрах вкъщи (бях стискала почти 5 часа да не чишкам, за всеки случай  :lol:) и като видях, че момичетата тук няма да заспят, докато не напиша дали съм тествала и се прежалих. Линията не се появи веднага, а след час като го извадих от коша беше там... Та затова може и да е фалшива, но утре ще разберем :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

« Отговор #892 -: Август 04, 2015, 20:41:52 pm »
Ох успокойх се че не само аз ровя в кошчето за боклук.....Днес направих на обяд шуър чек  и  до 5 минута беше отризателен викам ясно и го хвърлих .....след 5 часа някъде не знам нещо ме глождеше отидох и го изкарах от кошчето и имаше бледа черта втора...Изкарах го от късетката и го снимах,когато го видях се разплаках..... http://prikachi.com/images.php?images/551/8280551R.jpg Кажете мнеение....  :oops: :D

*
« Отговор #893 -: Август 04, 2015, 21:04:21 pm »
Ох, детенце, виждам я чертата, значи и ти като мен ще трябва да повториш теста :) днес кой ден след овулацията си?

Стискам палци!

« Отговор #894 -: Август 04, 2015, 21:07:34 pm »
То си е за разплакване, миличка, тихичко честито  :)

И да ви питам, защо ги хвърляте на 5тата минута, като пише да се отчитат между 5та и 10та минута, ааааа? Тази чертичка според мен се е появила точно тогава :)

« Отговор #895 -: Август 04, 2015, 21:19:05 pm »
А ако е след 10 минута има ли вероятност да има бременност все пак.....

« Отговор #896 -: Август 04, 2015, 21:25:38 pm »
А ако е след 10 минута има ли вероятност да има бременност все пак.....
Да, имааа  :P Стискаме палци, а утре сутрин повтори теста, макар че то май си е ясно  :P

И да ви питам, защо ги хвърляте на 5тата минута, като пише да се отчитат между 5та и 10та минута, ааааа?
На моя пишеше, че резултатът се отчита между 3-тата и 5-тата минута. Да не се взема предвид резултат, отчетен след 10-тата минута.
Но моя нямаше никаква втора линийка и след няколко часа.
Затова си мисля, че при Маки и detence1993 си е истинска втора чертичка  :P А даже и при Кали с нейната въображаема  :P
« Отговор #897 -: Август 04, 2015, 21:27:28 pm »
Аз имах предвид конктетно шуърчека, не са ли всички шуърчеци еднакви?
« Последна редакция: Август 04, 2015, 21:32:39 pm от AdeliaMiss »

« Отговор #898 -: Август 04, 2015, 21:33:13 pm »
Знаете рли при нас какво стана ,за лечение на ПКЯ ми изписаха Ясмин и го пих юли месец до към 17 но с прекъсвяния вкойто кървях...И реших че не ми пука вече и майната му спрях ги на 17 Юли....На 18 и 19 имахме полов контакт като въобще не съм и си мислела че може нещо да стане,интересното е че след 2 дни ми почна нещо като мензис но по слабо и беше 3-4 дни ,ИЗОБЩО ИЗКЛЮЧИХ БРЕМЕННОСТ..... иначе полови контакти след кървенето имахме единствено в неделя..Но снощи говорих с една жена,и не знам какво ми щукна и си взех 2 теста днес,единия пРесто направен вечерта,който беше отрицателен,но на сутринта имаше едва забележима черта,и си мислех че си внушавам и го хвърлих и отидох на път за работа за шуър чек,и го направих някъде до 5 6 минута нищко не отчете ,и го хвърлих....след работа нещо просто ме подтисна и отидох и го взех,и за моя огромна изненада видях това.....Не знам дали изобко е взъможно да има бременност.....Страх ме е,желаем го ,но не мога да повярвам...

*
« Отговор #899 -: Август 04, 2015, 21:41:10 pm »
На моя тест пише, че ако не се появи втора черта до 2 минути, значи е отрицателен.

След 10тата да се изхвърли. Аз чаках 2 минути -->нищо. Викам си, ще чакам 10 Мин --> пак нищо. И го хвърлих. Но след час го извадих от боклука и имаше черта  :jump12:

Дано утре се появи до 2рата Мин :)

Детенце, утре направи нов тест с първата урина или след 4-5 часа стискане.