0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #860 -: Август 03, 2015, 21:29:26 pm »
Ох, вече наистина ми е много неудобно  :oops: като си напиша потребителското име и на мен ми изписва, че няма потребител с такова име. Иначе аз си виждам в моя профил графиката...какво ли не пробвах, четох, е няма!
И за да не е съвсем спам, много ме боля яйчника преди малко. Тъпа и постоянна болка, ама точно като за м. Продължи около час и сега поутихна, само кръста боли. Някъде нагоре май бях написала, че след такава болка обикновено до 2,3 часа ми идва, а сега просто отшумя?!? Никога не е било това нещо, почне ли да боли, няма спиране и все по-силна става болката. Една приятелка, която в момента е бременна ми разказа, че е имала същите болки два дни преди предполагаемата дата за м и когато не и е дошло два поредни дни си направила тест +. Та, ако тази нощ не ми дойдат гостите, утре ще съм с една идея по-бременна ;)
makiyaki да знаеш, че няма да мога да заспя тази нощ докато не пишеш  :bighug:
*
« Отговор #861 -: Август 03, 2015, 21:35:21 pm »
 makiyaki е решила да ни държи в напрежение и да не можем да спим тая нощ  :D нищо, аз не се оплаквам - и без това имам работа да върша с моя мъж, така че ще успея да я дочакам  :lol: да не си мисли, че ще се измъкне. Имам една тежест в левия Я, чудя се от кистата ли е, фоликул ли има ... честно ви казвам напоследък си мисля колко хубаво щеше да е да си имам един УЗ апарат вкъщи. Всеки ден щях да се "гледам". Като ходя на преглед изобщо не ми изглежда сложно да се види яйчника и фоликулите, след един обучителен курс ще съм готова. Толкова се ядосвам, че трябва да правя цялата тази организация само за един преглед  :x

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #862 -: Август 03, 2015, 21:40:52 pm »
Калия,не ти се вижда графиката защото потребителското ти име е на кирилица.Промени го на латиница и ще се вижда.

Маки,хайде миличка дай старт и всички след теб,ти беше много усърдна,сигурна съм че ще има :bfp:

Хриси,права е Смайли,и аз тук не съм прочела добра дума за бургаските лекари.Незнам на какво се дължи съсредоточаването на некадърни лекари там...
Не губете време,почини си и се отправете към Пловдив,ако ви е възможно.

« Отговор #863 -: Август 03, 2015, 22:26:57 pm »
ДАЛИНДА, благодаря ти, надявам се, че вече се вижда. Голяма работа си отворих. Правих нов профил и нанасях всичко на ново, не, че е кой знае колко много де :)
lilibell на мен ми се вижда адски трудна тая работа с ултразвука :) гледам, гледам, нищо не виждам освен разни размазани неща....даже съм се чудила какво виждат толкова по-различно от мен :D
Следващия, който пише след мен, моля да ми погледне графиката дали се вижда :D
makiyaki май минаха вече 4 часа от последния ти пост, айде вече да  :jump12:
*
« Отговор #864 -: Август 03, 2015, 22:32:09 pm »
ХрисАни, не си губете повече времето и не си хвърляйте парите на вятъра! Да, Пловдив е далече. Но София е още по-далече. Клиники и лекари има много. Всеки трябва да намери специалиста, на когото има доверие. Явно, че със сегашната ти докторка случаят не е такъв. Вие колко цикъла проследихте, при които лигавицата беше тънка? Обсъждахте ли варианти за подобряване на дебелината й? Или просто от един преглед те пратиха за сурогатна майка? Да знаеш, че България не е по-назад от другите европейски страни. В ЕС никъде не е разрешено сурогатното майчинство. От Европа се сещам само за Украйна. В Щатите също може, май и в Индия (мисля).

« Отговор #865 -: Август 03, 2015, 22:45:52 pm »
Калия, графиката ти вече се вижда  :D

*
« Отговор #866 -: Август 03, 2015, 23:33:07 pm »
Хаха, знаех си че може да тръпнете в очакване, но заради 7те часа часова разлика при мен е още ранния следобед. Както и да е след 5 часа стискане, теста от 25 единици е много отрицателен, нито изпарителна линия, нито нищо, просто една дебела гадна контролна линия...

Знам че е рано, но няма да крия, доста се разочаровах ... :/

Лили, стискането има значение, защото ЧГХ се концентрира в урината. Ако през нощта си спал, вместо пикал, на сутринта концентрацията е по-висока. Аз по цяла нощ пикая и мога да се стискам и да увелича концентрацията едва през деня :)

Лека нощ на всички и Кали, утре те чакаме бременна :)

Лили, много ме разсмя с ехографския апарат и курса на обучение. Аз киста имах, може и още да имам--> изобщо не знаех, нито усещах. Казаха ми да си бебеправя с нея. Единствено тежест усещам преди овулацията. Успех, Лили!

От Европа във Великобритания е разрешено сурогатството и е почти безплатно (плащаш на сурогатната прегледите, пътните до ултразвука и други едни такива дреболии, дето и за себе си би ги плащал ако си бременен. Абсолютно е забранено получаването на пари от сурогатката. Тя го прави напълно доброволно, от добро сърце, за да помогне) Аз го проучвах преди няколко месвца, защото може и аз да Опра на него :/
В Щатите е много скъпо (около 50 хиляди долара, там се прави за пари, такива милосърдия и добри сърца в САЩ няма и главно го практикуват мексиканци).

Усмивчица, мерси за линка, всичко съм изчела аз и сума ти изследвания съм направила. При мен проблемът е имунологичен и не се знае как да го озаптят. Обикновено потискат имунната система, защото тя отхвърля плода. Но аз съм с имунна недостатъчност, което означава, че част от имунната ми система е подтисната, а тази в матката е свръхактивна.

Има в Ню йорк един имунолог, който се съгласи да ни помогне, но без медикамемтите (които са около 5хиляди долара), само за написване на кои клетки да изследвам (бележка за лабораторията за кръвни изследвания) той иска 3 хиляди долара. После за разчитане на резултатите и написване на рецепта иска още 3 бона. Лабораторните тестове са 1-1.5 хиляди общо без медикаментите 7-7.5 хиляди долара. А с медикамемтите 12+.

Та решихме още веднъж да пробваме сами, дано не св налагат услугите на този кожодер. Аз сега се "самолекувам" с разни витамини и добавки...

Забравих да кажа, че дори преглед не е задължителен, всичко по телефона става --> плащаме му 3 бона, той пуска факс в лаборатория, според нашето местоживеене какво да изследват. Отивам, взимат ми кръв и плащам 1-1.5 бона. После му плащам още 3 бона и той прави разчитане на резултати и написване на рецепта, пак по телефона, а рецептата и указания за лечението изпраща на лекуващ лекар (гинеколог или джи пи, който съм си избрала да ми наглежда бременността), по мой избор.

« Последна редакция: Август 03, 2015, 23:51:48 pm от makiyaki »
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #867 -: Август 04, 2015, 00:57:26 am »
И за да е още по-голямо напрежението, час след отрицателния тест, бръкнах в кошчето и го извадих и ето тази изпарителна линия се беше появила.... 8O
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

« Отговор #868 -: Август 04, 2015, 01:49:48 am »
Ще ме биеш ти по трепетно очакване и изненади.
« Отговор #869 -: Август 04, 2015, 08:16:24 am »
Добро утро. Благодаря ви много момичета за подкрепата, която ми оказахте вчера. Без вас не знам как щях да се оправя. Много, много сте мили. Стискал палци на всички чакащи тестовете тази седмица.
makiyaki - тази черта ми изглежда много добре. И без друго ти беше рано, може би хормона не е наситен и затова е толкова бледа. Успех :)
« Отговор #870 -: Август 04, 2015, 08:48:47 am »
makiyaki, тази изпарителна черта изглежда чудно! Стискам палци да се насити, защото наистина ти беше рано за тест.

Аз заносах вече първата урина, с други думи - издържах и днес без да се тествам  :lol:

Кали, ти прави ли днес тест с първата??

« Отговор #871 -: Август 04, 2015, 10:09:11 am »
Добро утро мацки :)
Казах ви аз, че това бъркане в коша е заразно  :lol:
makiyaki и моя вчера нещо подобно показа, но пък малко по-късно я нямаше втората, напълно възможно е да съм си я изфантазирала. Така като гледам, твоята втора чертичка е доста по-наситена от моята (въображаема) и определено я има! Продължавам да стискам палци!
Днес устисках да не направя тест аз. Нали ви казах снощи за болките...еее, не ми е дошло! Те такоз нЯщо не ми се е случвало ни-ко-га! И както казах, днес щом няма лелка, съм с една идея по-бременна, но ще изчакам до утре за тестчето. Вчера много се самонавивах, четох, мислих, смятах....беше ужасно. За това днес няма да го мисля толкова, пък и всеки ден, в който НЕ ми е дошло е стъпка към втората черта ;)

AdeliaMiss според мен излишно се ,,стискаш" :) ама айде, чакай ме ;)

makiyaki имш ЛС

*
« Отговор #872 -: Август 04, 2015, 11:17:53 am »
И за да е още по-голямо напрежението, час след отрицателния тест, бръкнах в кошчето и го извадих и ето тази изпарителна линия се беше появила.... 8O

Маки, тази изпарителна не ми прилича на изпарителна  :bighug: :goodluck:
*
« Отговор #873 -: Август 04, 2015, 11:20:37 am »
Да, и аз я виждам. Повтори теста. :goodluck: :babyflips:
« Отговор #874 -: Август 04, 2015, 11:31:38 am »
Хаха, знаех си че може да тръпнете в очакване, но заради 7те часа часова разлика при мен е още ранния следобед.
Ще има да си почакаме момичета :)
Да питам аз, че хич не ми е ясно :) с какво е по-различна тази изпарителна линия? До колкото разбирам, нейното наличие не е достоверно или???
*
« Отговор #875 -: Август 04, 2015, 12:17:11 pm »
Вера  :bighug: толкова се радвам, че надникна тук :) Дано да има скоро добри изненади.

Момичета, чертата като цяло съществува, не съм си я въобразила, затова ви я и снимах, въпросът е че НЕ бяха спазени условията на теста.

Т.е. тестът беше напълно отрицателен през първите 2 минути, когато трябваше да отчете. Ако до 2 минути не отчете да се изхвърли и след 10тата минута резултатът не е валиден. Аз реших да чакам до 10тата минута, а не до 2рата. Но уви и на 10тата пак беше отрицателен. Така му се ядосах и го хвърлих. След 1 час реших да го извадя от коша и изпарителна та линия беше там.

Калия, точно така, ТЯ не значи нищо... Смятам в петък да тествам пак и дано да получа втора черта в рамките на 2 минути, дори и бледа, ТЯ трябва да е в рамките на времето указано в инструкциите. В петък ще съм 14 дни след О.

Все още никакви симптоми --> нито гърди, нито сънливост, нито жажда, нито запек :/

*
« Отговор #876 -: Август 04, 2015, 14:53:36 pm »
Момичета какви тестове си купувате? Тук само Шуърчек ми продават и са си много добри според мен. Два дни преди цикъл ми показва ако е положителен. Направо висша математика ми е това с процентите дето го коментирате  :lol:
*
« Отговор #877 -: Август 04, 2015, 15:13:50 pm »
М-и, за два дни преди цикъла, ясно, ама като не можем да устискаме дотогава  :lol:

Аз поне моя го направих само 4 дни преди М, ама и по-чевръсти от мен има и правят тестове цяла свдмица преди М  :wink:

Важното е да не се обезсърчаваме и да вярваме че чудото ще стане, правейки всичко възможно (изследвания, процедури, лечение) да осъществим мечтите си :)

*
« Отговор #878 -: Август 04, 2015, 15:16:38 pm »
Абе нормално е това  :bighug:
На всички от сърце ви желая да се случи колкото може по-скоро!
*
« Отговор #879 -: Август 04, 2015, 15:21:13 pm »
Абе нормално е това  :bighug:
На всички от сърце ви желая да се случи колкото може по-скоро!

Охх, много мило пожелание, от името на всички благодаря от все сърце и дано наистина се случи колкото може по-скоро :)