Хаха, знаех си че може да тръпнете в очакване, но заради 7те часа часова разлика при мен е още ранния следобед. Както и да е след 5 часа стискане, теста от 25 единици е много отрицателен, нито изпарителна линия, нито нищо, просто една дебела гадна контролна линия...
Знам че е рано, но няма да крия, доста се разочаровах ... :/
Лили, стискането има значение, защото ЧГХ се концентрира в урината. Ако през нощта си спал, вместо пикал, на сутринта концентрацията е по-висока. Аз по цяла нощ пикая и мога да се стискам и да увелича концентрацията едва през деня
Лека нощ на всички и Кали, утре те чакаме бременна
Лили, много ме разсмя с ехографския апарат и курса на обучение. Аз киста имах, може и още да имам--> изобщо не знаех, нито усещах. Казаха ми да си бебеправя с нея. Единствено тежест усещам преди овулацията. Успех, Лили!
От Европа във Великобритания е разрешено сурогатството и е почти безплатно (плащаш на сурогатната прегледите, пътните до ултразвука и други едни такива дреболии, дето и за себе си би ги плащал ако си бременен. Абсолютно е забранено получаването на пари от сурогатката. Тя го прави напълно доброволно, от добро сърце, за да помогне) Аз го проучвах преди няколко месвца, защото може и аз да Опра на него :/
В Щатите е много скъпо (около 50 хиляди долара, там се прави за пари, такива милосърдия и добри сърца в САЩ няма и главно го практикуват мексиканци).
Усмивчица, мерси за линка, всичко съм изчела аз и сума ти изследвания съм направила. При мен проблемът е имунологичен и не се знае как да го озаптят. Обикновено потискат имунната система, защото тя отхвърля плода. Но аз съм с имунна недостатъчност, което означава, че част от имунната ми система е подтисната, а тази в матката е свръхактивна.
Има в Ню йорк един имунолог, който се съгласи да ни помогне, но без медикамемтите (които са около 5хиляди долара), само за написване на кои клетки да изследвам (бележка за лабораторията за кръвни изследвания) той иска 3 хиляди долара. После за разчитане на резултатите и написване на рецепта иска още 3 бона. Лабораторните тестове са 1-1.5 хиляди общо без медикаментите 7-7.5 хиляди долара. А с медикамемтите 12+.
Та решихме още веднъж да пробваме сами, дано не св налагат услугите на този кожодер. Аз сега се "самолекувам" с разни витамини и добавки...
Забравих да кажа, че дори преглед не е задължителен, всичко по телефона става --> плащаме му 3 бона, той пуска факс в лаборатория, според нашето местоживеене какво да изследват. Отивам, взимат ми кръв и плащам 1-1.5 бона. После му плащам още 3 бона и той прави разчитане на резултати и написване на рецепта, пак по телефона, а рецептата и указания за лечението изпраща на лекуващ лекар (гинеколог или джи пи, който съм си избрала да ми наглежда бременността), по мой избор.