0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #80 -: Юни 12, 2015, 11:27:19 am »
Нани,  Бебето идва, тогава когато трябва. В най-подходящия за него момент. Не за нас, а за него!
Това ми хареса  :balk_47:
Успех на всички.Ще взема да направя това с водата  :D
« Отговор #81 -: Юни 12, 2015, 12:51:06 pm »
И аз ще го направя,само да си освободя място за бутилка,че ми е пълна камерата.

Нани,ето имаш занимания,просто си в такава прекрасна възраст,че грам не ти позволявам да се сриваш и да не успяваш да владееш подобни емоции.Я ме виж мен,клоня към трета младост,ама не се филмирам,че иначе отиде работата по дяволите.
Успех с изпита и бебеправенето и знай,че ТО ще дойде когато най-малко очакваш.Както Синеочка ти е написала...
« Последна редакция: Юни 12, 2015, 12:54:28 pm от ДАЛИНДА »

« Отговор #82 -: Юни 12, 2015, 13:15:44 pm »
Само спокойно трябва да се действа и аз подкрепям Далинда защото сме на едни години но няма да се отказваме.Този месец за първи път съм много спокойна и съм готова и за двата варианта.Имам леки болки и напрежение ниско долу но не се филмирам и не се самонавивам каквото е ще го приема.Пия устрогестан и си казвам ,че от него може да са тези неразположения.Чета ви постоянно момичета и много ми помагате успех на всички пожелавам от сърце.
« Отговор #83 -: Юни 12, 2015, 18:21:01 pm »
Благодаря ви, момичета. Днес имах прекрасен ден с моята половинка и си напомних колко много се обичаме, а щом има любов, бебето ще дойде  :bori_014: Знам, че хубавите неща тепърва предстоят :bed:
« Отговор #84 -: Юни 12, 2015, 18:43:30 pm »
При нас пък аз съм на 23 той на 38 годините не знам и аз как да ги коментирам  :D
Абе да се обичаме годините нямат значение както се казва  :)
Момичета странно нещо става с мен както ме боляха гърдите 2 седмици спряха изведнъж ей така Хоп и край  8O Вече теста който ще пускам на 15ти ми се вижда безсмислен  :balk_136:
Обичам да Ви чета  :balk_121: Успехи на всички  :P
*
« Отговор #85 -: Юни 12, 2015, 18:59:30 pm »
Ягодке, любов да има, годините не са от значение. Не бързай нищо да отписваш. Гърдите не е нужно да са болезнени по време на бременност. Хубаво е да са напрегнати, но това не е критерий. Пак казвам, че всяка бременност е много различна и това, което за една е симптом за друга може да не е. Моята водичка вече е извадена и се размразява..утре сутрин с кафето ще си я пийна и ще ви пожелая някои нещица ;)

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #86 -: Юни 12, 2015, 19:21:45 pm »
Моята ще я вадя утре и съм Ви наредила по едно за всяка  :P.
Да си кажа честно мисля , че този месец нищо не е станало.Ще чакам другия да почнем с инсе и тогава мисля , че ще имаме шанс  :bighug:
« Отговор #87 -: Юни 12, 2015, 19:49:53 pm »
Strawberry, човек никога не знае кога ще срещне любовта и на каква възраст ще е тя. Нашата ситуация е същата, защото сме с 14г разлика.  :balk_103:
« Отговор #88 -: Юни 12, 2015, 19:57:41 pm »
Дано не спамя темата  :D :oops:
Нани ами като сме набори и наборки да те попитам на твоя мъжо прави ли ли сте изследвания или ви е рано още (мисля , че прочетох , че от 3 месеца се опитвате) ?  :) :) :)
« Отговор #89 -: Юни 12, 2015, 21:16:48 pm »
Strawberry, не сме си правили още изследвания. Преди да започнем опитите бях на лекар, но съвсем обикновен преглед с вагинален ехограф. Тогава се видя доминантен фоликул и лекаря ме ориентира кога трябва да ми бъде овулацията. Не знам до колко този преглед с вагинален ехограф може да установи някакъв проблем, но доктора ми каза, че всичко е както се казва "пушка".  :D Вие от колко време опитвате и има ли установен някакъв проблем при вас? Сега се сещам, че предишна моя гинеколожка ми беше казала, че имам обърната матка, след което съм питала други двама лекари, които казаха, че това не е така. Вие, момичета, запознати ли сте с това? То и аз не знам на кого да вярвам обърната ли е или не. Единствено съм чела, че обърнатата матка не е проблем относно забременяването.  :pleasantry:
« Отговор #90 -: Юни 12, 2015, 21:35:26 pm »
Огодина и половина правим опити и сега сме с тератозооспермия при последната спермограма.
До колкото съм запозната и аз знам , че не е проблем.Но щом 2ма от 3ма Аг са казали , че не е обърната може би наистина не е  :)
« Последна редакция: Юни 12, 2015, 22:12:03 pm от strawberry_11 »
*
« Отговор #91 -: Юни 12, 2015, 22:05:43 pm »
Нани, обърнатата матка се среща при 20% от жените. Това е същото, като левичарите(към които спадам и аз).Среща се рядко, но това не значи, че е дефект. Просто матката е обърната(или изместена) в друга позиция от често срещаната. Дори да си, това не е фактор за проблемно забременяване. Ако ще ти е по-спокойно бебеправете в кучешката поза. За протокола ще ти кажа, че 3 мои близки приятелки са с обърната матка и 3 вече имат деца и то почти от първия път. Сестра ми също е с обърната матка, а е майка на 2 деца.

*
« Отговор #92 -: Юни 12, 2015, 22:26:28 pm »
Да, тази позиция на матката отдавна не се води патология, а е просто по-рядко срещаната позиция. И моята матка е такава, забременях спонтанно, износих си до дата за планово секцио, имам живо и здраво дете. Дългото чакане при нас се оказа поради мъжки фактор ;)
Та не се притеснявай, че това ти е спънка за забременяване, ако такава има изобщо - търсете другаде.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #93 -: Юни 12, 2015, 22:28:26 pm »
Да, тази позиция на матката отдавна не се води патология, а е просто по-рядко срещаната позиция. И моята матка е такава, забременях спонтанно, износих си до дата за планово секцио, имам живо и здраво дете. Дългото чакане при нас се оказа поради мъжки фактор ;)
Та не се притеснявай, че това ти е спънка за забременяване, ако такава има изобщо - търсете другаде.
Здравей радвам се , че си се сдобила с мечтата си :) Може ли да попитам какъв е бил мъжкия фактор ? Благодаря  osi_9
*
« Отговор #94 -: Юни 12, 2015, 22:42:02 pm »
Ами не беше идеална спермограмата на бившият ми съпруг, но и нищо кой знае колко тежко не беше. (не е при мен изследването, за да цитирам точната диагноза, затова не го правя, че да не объркам нещо). Но ние - определено не бяхме от тежките и "завързани" случаи тук, с пиене на добавки 3 месеца и докато направим всички изследвания - оказах се бременна.

Пожелавам ти толкова лесен и бърз развой и при вас  :D
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #95 -: Юни 13, 2015, 12:04:36 pm »
Здравейте,днес ходих на фуликометроя,док. Видя два фуликула в ляв и десен яйчник. Незнам как да кача снимка да видите

« Отговор #96 -: Юни 13, 2015, 12:22:04 pm »
Аз ги качвам в snimka.bg и правиш албума публично достъпен.Колко мм са фуликулите и какво следва да правите :)
*
« Отговор #97 -: Юни 13, 2015, 15:10:18 pm »
Момичета, за мен този месец също не е успешен.  :balk_146:
Закова ми на деня. След 2 дена отчаяние днес съм малко по- добре.  Имам цялото търпение на света, но и то ще се изчерпи рано или късно :(
*
« Отговор #98 -: Юни 13, 2015, 16:18:18 pm »
Pav-la, много съжалявам, но..нали знаеш нов месец- нова надежда. :bighug:
Аника, колко са големи фоликулите? И двата ли са еднакво големи или единият е доминантен?

*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #99 -: Юни 13, 2015, 17:00:55 pm »
http://anika85.snimka.bg/baby/folikul.869892   Бихте ли погледнали снимките