Лили, има полезна инфо в сайта, който си посочила.
Тук ще споделя едно от нещата, които прочетох в линка, защото мисля, че е полезно. Слънцето вреди на абсорбацията на фолиева киселина и ако ходим на плаж или море, е добре да увеличим дозата и да се печем по-малко
Марси, абсолютно съм съгласна
Аз просто искам към това да добавим и нещо за надеждата -> да бъде разпалвана непрекъснато, защото е много лесно да я изгубим и тогава никой не печели. След последното ми ИКСИ 5 години нито търсих причина, нито пък начин... Радвам се, че излезнах от тази дупка и моята цел (като потребител, не като модератор) е да НЕ позволя на никого (в темите, в които участвам) да се сломи или депресира. А ако има някъде неточности или неизправности, разчитам на вас да се намесите
7ми ден след ОВУ при мен --> нямам търпение да тествам
още нямам симптоми (нито жажда, нито запек, нито болезнени гърди). Стискайте ми палци!
Ария, успех!
Хриси, имаш си супер фоликул--> действайте. За лигавицата --> пак ще го кажа--> взимай B6 витамин. Той трябва да е на всички бебеправещи като фолиевата киселина, задължително и всеки ден, поне по 30мг (толкова мисля че е в пренаталните на vitabiotics, но при всички случаи до 100мг е безопасно).
Ох, за малко да забравя --> голям шум се шуми около Синята Луна тази вечер, та решихме да отидем да я гледаме (аз искам с приспиване, но това ще го доизясняване на място). Хубав уикенд на всички