0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #700 -: Юли 24, 2015, 16:53:26 pm »
Аделия, според мен ОВУ ти е била на 13ти ден, а не на 15 и 16 както си писала :) успех!

Лили, важното е да има яйцеклетка и според мен е имало. Този опит задължително слагайте сърца по време на стимулацията, за да си покрита ако случайно се спука фоликула. Не знам дали чете в статистика на успеха историята на Рачо --> и при тях са се пукали фоликулите преди пункция...и накрая най-неочаквано по естествен начин са забременели... Прегръщам те и ти пращам надежда и вяра в успеха!
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #701 -: Юли 24, 2015, 16:55:17 pm »
Маки, моят цикъл всеки месец е с различна продължителност, но ако съдя по късното О, този път ще е поне 30 дни, т.е. най-рано другата неделя ще започна да се чудя  :lol: Има време, а до тогава ще си мечтая  :lol: Днес си представях, че имам близнаци докато приспивах малкия  :lol: Едно време много исках. Сега вече по-трудно си го представям  :lol:
« Отговор #702 -: Юли 24, 2015, 17:02:23 pm »
Аделия, според мен ОВУ ти е била на 13ти ден, а не на 15 и 16 както си писала :) успех!

Помислих си го и аз, заради лекия спад в БТ, но не мога още да се ориентирам съвсем. Нали тестовете за О. показват пика на ЛХ и едва 12-48 часа след това настъпва О? Ако тя е била на 13 ден, защо на 13 и на 14 (в 16:00 следобяд) имах положителни тестове?

*
« Отговор #703 -: Юли 24, 2015, 17:12:51 pm »
Тестовете са за ориентир, но колко часа след пика ще настъпи не се знае със сигурност. Ето и при Лили всичко беше таймирано и изчислено и се спука предварително. И аз според теста трябва днес или утре да овулирам (теста беше положителен вчера), но днес според сухоста ми долу си мисля че вчера съм овулирала :) важното е че сте слагали сърца в дните с най-голям шанс :)

Усмивчице, и аз преди мечтаех за близнаци, че даже и тризнаци, а и 5знаци исках... Ама сега искам едно по едно, че по-тежки и усложнени са бременностите с повече от едно, а аз и без това имам усложнения с задържането и с кръвното... Но пък сега като по "възрастна" шансът за близнаци се увеличава по естествен начин  :lol: в крайна сметка само да са живи и здрави, а колкото, толкова :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #704 -: Юли 24, 2015, 21:06:38 pm »
Момичета дайте едно мнение - утре така и така ще ме боцкат, чудя се дали да не пусна едно ЧХГ да видя имало ли е изобщо имплантация. Според вас ако е имало имплантация този месец, дали ще има остатъчно ЧХК, което да се хване на кръвен?

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
« Отговор #705 -: Юли 24, 2015, 21:11:33 pm »
AdeliaMiss,  според мен овулацията ти е била на 14. Понякога пикът на ЛХ може да е само няколко часа, а и организмът не е часовник, за да може да се каже кога точно ще настъпи О., дали след 5 или след 40 часа. Дано да ти се задържи висока Т и да се похвалиш скоро :)
Маки, късмет. Много ме радваш колко си позитивна.  :bighug:
Чакам положителни тестове :)

Утре ще ходим за дълъг уикенд до Порто и днес, за да съм по спокойна си направих тест отрицателен е (мноооооооооооооооого бледа, чертичка след времето за отчитане, а тестът е с 25 чувствителност)  :) Много му се зарадвах. В понеделник ЧХГ беше 55, така че до 29, когато пак съм на лекар, няма да има нищо. Смятам още от утре да започна фолиевата. Странното е, че сега имам болки в дясно. Не знам какво да мисля...
*
« Отговор #706 -: Юли 24, 2015, 21:12:53 pm »
Лили, ще има. Пусни си, нищо не губиш, освен 20-30лв. На твое място и аз бих си пуснала. :)
*
« Отговор #707 -: Юли 24, 2015, 21:28:15 pm »
Мерси Pav-la, аз мисля, че една такава инфо ще ми е много полезна особено ако е имало имплантация.

« Отговор #708 -: Юли 25, 2015, 08:42:45 am »
Благодаря, момичета за коментарите, макар че аз тотално се обърках  :lol: :lol: :lol:

Надявам се следващия месец стойностите да са по-малко объркващи, защото честно казано за този нямам особена надежда да се е получило.  На всички вас стискам палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #709 -: Юли 25, 2015, 14:10:20 pm »
AdeliaMiss, според мен овулацията е била около 15-16 ден от МЦ (съдейки по тестовете за О. и по-категоричното покачването на температурата в 17 ден, и дано БТ да се задържи висока). Това, че последният опит е на 14-ти ден също е добре. Ако мъжът е с добри показатели, сперматозоидите може да преживеят няколко дни (в подходяща среда живеят приблизително 2-3 дни, в някои статии пише до 4). Успех! :)
« Последна редакция: Юли 25, 2015, 16:21:49 pm от marsi »

« Отговор #710 -: Юли 25, 2015, 14:46:27 pm »
Благодаря ти, Марси, надявах се да се включиш с коментар :)

Ще почакаме и ще видим, късмет! :)

*
« Отговор #711 -: Юли 25, 2015, 22:51:35 pm »
Ето ме и мен, много сте писали....
Добре дошла на AdeliaMiss и бързо да те няма от тука :)

lilibell ако искаш пусни мила, ти прецени какви плюсове и минуси можеш да извлечещ от резултата. Аз с тая моя бременност миналия месец, може би по-добре да не бях разбирала, а и ако не бях направил тест никога нямаше да разбера защото ми дойде 2 дни след положителния тест...Е, щях де защото има М 10 дни, но като цяло си се разтроих и доста неща сега ми се въртят в главата - "защо не стана" най-вече....Гушкам те  :bighug:

Днес, 14 дни след положителния тест и след 10 дни кървене и 5 чисти реших да направя един тест за О....е, няма по-отрицателен тест за О  :lol: :lol: поне няква там черта да имаше...то нищо няма...ама нищо де, все може да има някаква надежда..Заради почивката в клиниката, няма даже и кой да ме види..Пак бебеправим

И последно, моля ви, може ли да помогнете тук с една анкета, буквално ще ви отнеме 2 минутки, 10 въпроса са относно къде и как купувате хляб! Анонимна е и само цъкате да и не! Много ще съм ви благодарна  :bighug: :bighug:
https://laboulangerie.wufoo.com/forms/n-n-nnn/
« Последна редакция: Юли 25, 2015, 22:53:31 pm от Krisi08 »

*
« Отговор #712 -: Юли 26, 2015, 01:08:59 am »
И последно, моля ви, може ли да помогнете тук с една анкета, буквално ще ви отнеме 2 минутки, 10 въпроса са относно къде и как купувате хляб! Анонимна е и само цъкате да и не! Много ще съм ви благодарна  :bighug: :bighug:
готово, попълних  :)

« Отговор #713 -: Юли 26, 2015, 02:05:20 am »
готово, попълних  :)
иии аззз  :wink:
*
« Отговор #714 -: Юли 26, 2015, 11:37:40 am »
Здравей Криси, и аз попълних анкетата.  :)
*
« Отговор #715 -: Юли 26, 2015, 12:41:15 pm »
И аз я попълних  :)
Момичета обзаведох се с нова екстра - киста на ЖТ  :? Така че този месец прескачам. Може би е за добро - да ми се възстановят малко хормоните, да ми падне ФСХто, че от толкова хапчета не мога да си видя реалното състояние на хормоните. От друга страна разочарованието ми е голямо .... няма смисъл да изброявам причините  :(

« Отговор #716 -: Юли 26, 2015, 17:01:19 pm »
И аз я попълних :-) лилибел мила,доста се измъчи и ти!От къде се взе и тая киста пък сега?
*
« Отговор #717 -: Юли 26, 2015, 18:51:19 pm »
lilibell, жалко, че трябва да пропуснеш този цикъл. Дано бързо да се изчисти кистата, ще пиеш ли някакъв медикамент?

*
« Отговор #718 -: Юли 26, 2015, 19:16:01 pm »
ами засега нищо няма да пия защото не ми се отразяват добре.Да се надяваме,че следващия цикъл ще се махне. Ако не, тогава ще мислим за хапчета.Другия проблем обаче е,че май ще хвана лятната почивка на клиниката ....

*
« Отговор #719 -: Юли 26, 2015, 19:33:19 pm »
И аз я попълних :-) лилибел мила,доста се измъчи и ти!От къде се взе и тая киста пък сега?
не знам и аз  :(  пълна липса на късмет.... За първи път чувам за киста след пункция, но може и друг път да съм имала такива.В смисъл да не са само задържани фоликули,а да е имало Ову и после ЖТ да е станало на киста.
Чета в нета,че такива кисти се получават и при бременност и не знам какво да мисля.Аз не си пуснах чхг тест,но май наистина трябваше.Може да е имало нещо и да не се е задържало
« Последна редакция: Юли 26, 2015, 19:46:53 pm от lilibell »