Привет, момичета,
Записвам се и аз да ви следя. Този месец ни е втори в опитването и първи, в който си водя графика.
Та чакането този месец вече започна, тъй като ову мина (според мен). Днес БТ най-после се качи, макар че очаквах това да се случи вчера, тъй като според мен ову беше онзи ден. Може ли да хвърлите един поглед, макар да знам, че е твърде рано още да се каже нещо. След няколко дни ще пиша и в темата за графиките.
calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&userLoginName=di1986Цикълът ми е редовен -27-28 дни. Положителните тестове за О. бяха напълно еднакви, с две еднакви черти. Предходният и следващият са категорично отрицателни. Заради температурата обаче се чудя на 15-ти ден ли е била О. или на 16-ти...
Меренето на БТ е вагинално сутрин между 06:00 и 06:30. Тестовете за О. са напълно по правилата - в 16:00 ч. след 3,5-4 часа липса на течности и без WC.
Отбелязванията относно ЦС са въпрос на въображение. За нея нищо не мога да кажа, освен че разтеглива, както я описват, изобщо не видях. Сложих сини капчици, защото значително се втечни и това е
И сърчицата са ни твърде малко, обаче този месец при нас има разни външни фактори, които ни попречиха и това е максимумът, който успяхме да постигнем...
Благодаря ви предварително и стискам палци