0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #500 -: Юли 10, 2015, 08:04:42 am »
Криси, на втората снимка и аз виждам бледа чертичка!
Силно стиснати палци и тихичко честито :)
*
« Отговор #501 -: Юли 10, 2015, 08:12:31 am »
Криси, виждам я на втората снимка    :D
направи кръвен, късмет    :D

*
« Отговор #502 -: Юли 10, 2015, 09:13:34 am »
Благодаря много момичета, още не осъзнавам какво се случва, дано всичко да е наред! Ще ви държа в течение естествено, айде чакаме още  :bfp:

*
« Отговор #503 -: Юли 10, 2015, 10:08:48 am »
Благодаря много момичета, още не осъзнавам какво се случва, дано всичко да е наред! Ще ви държа в течение естествено, айде чакаме още  :bfp:

Крисче, виждам я милаа :)) Силно стиснати палци от мен :)  :bighug:

А по отношение на фертилността - майка ми отдавна ми беше казала нещо, което обаче игнорирах. Бебе се прави със секс всеки ден....Аз вече бях почнала да следя БТ и О и всичко и се стараехме основно покрай О. Истината е, че забременях във втория месец, след като започнахме секс всеки ден( бях спряла да се притеснявам кога ще е О, да не я изпуснем и прочие) :)) А междудругото - истина е, че апетитът идва с яденето :)) Та така - основното и главното според мен е мнооооогоооо секс. Пък по отношение, че не можели войниците да се възстановяват толкова бързо - отново както майка ми ми каза - на теб ти трябват един-двама войника :)) Целуфки от мен и прекрасен ден :):bighug: :bighug:
« Последна редакция: Юли 10, 2015, 10:15:26 am от lilitu »
*
« Отговор #504 -: Юли 10, 2015, 10:13:47 am »
Криси, честито! Лека бременност ти желая!
« Отговор #505 -: Юли 10, 2015, 10:24:14 am »

Крисче, виждам я милаа :)) Силно стиснати палци от мен :)  :bighug:

А по отношение на фертилността - майка ми отдавна ми беше казала нещо, което обаче игнорирах. Бебе се прави със секс всеки ден....Аз вече бях почнала да следя БТ и О и всичко и се стараехме основно покрай О. Истината е, че забременях във втория месец, след като започнахме секс всеки ден( бях спряла да се притеснявам кога ще е О, да не я изпуснем и прочие) :)) А междудругото - истина е, че апетитът идва с яденето :)) Та така - основното и главното според мен е мнооооогоооо секс. Пък по отношение, че не можели войниците да се възстановяват толкова бързо - отново както майка ми ми каза - на теб ти трябват един-двама войника :)) Целуфки от мен и прекрасен ден :):bighug: :bighug:

:good_post:

Тъй,тъй е...

« Отговор #506 -: Юли 10, 2015, 17:56:51 pm »
Чакаме още такива снимки :) Не се ослушвайте  :P
Честито Криси успех, безпроблемна бременност и раждане :bighug:
П.С Момичета искам да ви попитам нещо..Мъжо му сложиха системи(5 броя) с кортикостероиди вече минаха 10 дена откакто ги спря.Въпросът ми е от другия месец вече може ли да не се пазим..Тъй като доки каза да се пазим , ама пък цели 2 месеца ехее  8O
Благодаря  :bighug:
« Последна редакция: Юли 10, 2015, 18:00:29 pm от strawberry_11 »
*
« Отговор #507 -: Юли 10, 2015, 21:44:36 pm »
Не мисля, че трябва да се пазите.  Стероидите не са приятел на сперматозоидите(намаляват броя им), но да се пазите?! Питай лекаря си, но не виждам причина. Късмет другия месец. :)
*
« Отговор #508 -: Юли 11, 2015, 01:49:41 am »
Криси, чесито! Хайде и ние след теб!

Лилиту, съгласна съм с майка ти, аз имам приятелка над 42, с високо фсх и бременна е в момента, отне им 8-9 месеца секс всеки ден... Не знам как го правят, аз никога не съм го правила всеки ден, ама никога... Може би на такива мъже съм случила (това ми е 2ри брак)...

Ох, сега се сетих, по повод момче или момиче, ще е бебето...бях чела, че тези които правили секс често, зачевали момчета, а тези с редкия секс, като мен, момичета :) това в реда на шегата, но ако искате, ще намеря линк към статията да се посмеете :)

Поздрави и целувки!
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #509 -: Юли 11, 2015, 08:13:38 am »
Каква хубава новина съм изпуснала тук - Krisi08 честито! Айде скоро да се местиш в бременната тема и ние след теб разбира се  :D

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
« Отговор #510 -: Юли 11, 2015, 09:06:27 am »
Мерси много момичета, обаче ми е много притеснено.... :(
Вчера не успях да пусна кръвен, шуър чека си направи доста видима чертичка, вчера реших да купя тест от аптеката за да повторя днес и евентуално по-наситена чертичка, обаче нямаше шуърчек, а някакъв последен останал за 1,20лв, аз го взех все пак. Сутринта го направих, вижда се черта пак, но наистина е супер лека, аз я виждам, но е доста по-бледа от тази на шуърчека.... :(

Успокоявам се само, че може би не трябва да сравнявам наситеността от двата теста, въпреки че уж са с еднаква чувствителност.... Една приятелка ме успокоява, че уж било много рано, да не се притеснявам, ама...

*
« Отговор #511 -: Юли 11, 2015, 09:55:31 am »
Криси, пусни кръвен - във всяка поликлиника или друга лаборатория, не е нужно да е на гладно. Късмет!  :)

Да, не бива да се сравняват двата теста, те най-вероятно са с различна чувствителност.

« Отговор #512 -: Юли 11, 2015, 10:01:31 am »
Криси мила много се радвам.Браво.Пожелавам ти всичко да е наред.Хайде бързо пускай кръвен.
Аз сега само чакам .На 18 трябва да ми дойде .Не разчитам на този месец защото овулацията беше отдясно там имам операция.Предните две уж бременности бяха все от ляво.Затова се моля следващият месец и левият яйчник да не мързелува че вече два месеца си почива.
« Отговор #513 -: Юли 11, 2015, 11:44:10 am »
Криси, страхотни новини. Успех и не се притеснявай за да не привлечеш лоша енергия  :wink:
Момичета, мен ме навести лелката,както винаги точно по график. Откакто имам цикъл, ми е винаги точен(+ - 2-3 дни). Дано поне това да е знак за фертилност. Успех на всички
*
« Отговор #514 -: Юли 11, 2015, 15:09:03 pm »
Мерси много момичета, обаче ми е много притеснено.... :(
Вчера не успях да пусна кръвен, шуър чека си направи доста видима чертичка, вчера реших да купя тест от аптеката за да повторя днес и евентуално по-наситена чертичка, обаче нямаше шуърчек, а някакъв последен останал за 1,20лв, аз го взех все пак. Сутринта го направих, вижда се черта пак, но наистина е супер лека, аз я виждам, но е доста по-бледа от тази на шуърчека.... :(

Успокоявам се само, че може би не трябва да сравнявам наситеността от двата теста, въпреки че уж са с еднаква чувствителност.... Една приятелка ме успокоява, че уж било много рано, да не се притеснявам, ама...

Въпросът е чертичката да я има, наситеността е относителна, защото всеки организъм отделя по различен начин концентрирано ЧХГ-то. Аз след положителен кръвен тест (доста положителен) си направих пиклив само за емоцията с двете чертички и останах много разочарована, защото втората беше доста бледа....а сега спи оттатък ;)
Най-добре направи кръвен при първа възможност за да се успокоиш :)
*
« Отговор #515 -: Юли 11, 2015, 17:15:23 pm »
marsi shannel Mouyst makiyaki lilibell Благодаря ви много момичета!!! Доста ми олекна, чертички има, ще си седя спокойна и каквото стане - стане  :wink:

Нани Мерси и на теб, жалко че ти е дошло, нищо, поне е навреме. Нов месец, нов късмет!
 yahoo_17 stork-boy

« Отговор #516 -: Юли 12, 2015, 06:24:34 am »
Криси,в София ли си?
Днес е неделя,незнам да работи лаборатория,но утре навсякъде може да пуснеш кръвен.
Чакам с нетърпение и ти стискам всичките си палци.
Не сравнявай двата пикливи теста,кръвния ще покаже и ще се успокоиш трайно.
 preggo

*
« Отговор #517 -: Юли 12, 2015, 09:54:31 am »
Криси,в София ли си?
Ехо, мила, да тук сме си още!
Последните 2 дни не ме свръташе въобще, минах през всякакви емоции, вчерашният тест, който беше почти отрицателен съвсем допринесе не добре за цялата ситуация, бяхме на рожден ден, почти целия ден, най-накрая като свърши тръгнах към лабораторията за кръвен, защото само това ми беше в главата от сутринта, но мъжа ми ме спря... Каза ми буквално да се стегна малко  :lol: и че попринцип не съм толкова изперкала и че не мога да мисля автоматично най-лошото. Каквото стане-стане и колкото съм по-спокойна толкова по-добре...Предложи като компромис да купим surecheck и да го направя днес (както пише на опаковата, ако е бледа чертата, да се повтори след 48ч) и ако тогава няма нищо да се обадим в болницата.

Това е от днес, мисля да се успокоя малко и да го приема за положителен тест на 33ти ден и да се обадя утре в клиниката с новината :D За сега мисля няма за какво да се притеснявам. Моля се от тук нататък всичко да е ок  :cloud9: yahoo_17

*
« Отговор #518 -: Юли 12, 2015, 10:11:53 am »
Здравей Криси, чертичката от днешния тест е определено по-дивима. Честито още веднъж, лека бременност и сладък пухкав финал! :) :bori_015: :bori_002:
*
« Отговор #519 -: Юли 12, 2015, 10:24:42 am »
Крисче, днес е по-наситена чертичката :) Мъжът ти - евала- ще си имаш упора, че ние жените за най-малкото и изперкваме :)) Добре те е тегнала :) Прекрасното е - че бременност има :) От тук нататък - безкрайно спокойствие за малкото човече. Аз като видях двете чертички, хич не съм го мислила колко са наситени. След няколко дни просто видях, че са по-наситени от предния път и повече тестове не съм правила - нито кръвен, нито пикливи :) Казах си - бременна съм, Господ да ни пази :) И Това е :) Сигурна съм, че и при теб всичко е наред, радвай си се и си изчакай прегледа :) Целуффкиии :)  :bighug: