0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #400 -: Юли 02, 2015, 13:20:45 pm »

Забелязах едно нещо- ЧХГ тук е в UI/L, a не в UI/mL. Аз трябва да съм 3-4 седмица (няма стойности), а за 4-5 от лабораторията са дали граници 1500- 23000 8O. НО мл към л е 1000, а не 100. Съвсем се обърках.
Във френски форуми има много с нива над 500 при 4 седмица. Може да е от лабораторията.
Оф, каквото има да става да става, няма да го мисля повече :)
*
« Отговор #401 -: Юли 02, 2015, 14:37:32 pm »
Pav-la честито!!! Айде марш при бременните, разликата идва от референтните граници на лабораториите в БГ и Франция :) айде почивай, аз по-скоро се притеснявам за зацапването, отиди на лекар по спешност и кажи че си бременна...

Айде и ние момичета скоро :)

« Отговор #402 -: Юли 02, 2015, 15:00:20 pm »
Ох, и тук страхотна новина  :P
Pav-la, тихичко честито!
Ако ЧХГ е 53.6, а не 536, според мен няма да се покаже втора чертичка на уринарния тест.
Защо пък да не са наистина две емриончета  :D
*
« Отговор #403 -: Юли 02, 2015, 15:39:16 pm »
Под 1000 уринарния може да не отчете, така че тихичко честито!

*
« Отговор #404 -: Юли 02, 2015, 16:08:11 pm »
Как така под 1000 UI/L да не отчете?  8O
« Отговор #405 -: Юли 02, 2015, 16:13:20 pm »
Отчита, отчита. На мен при 330 някъде ми беше отчел и уринарния тест.
Над 1000 трябва да е, за да се види плоден сак май на ехографа.
*
« Отговор #406 -: Юли 02, 2015, 16:26:25 pm »
Пуу, може.Вече забравям много не е истина  :?

*
« Отговор #407 -: Юли 02, 2015, 18:39:32 pm »
На мен Sure Check ми е отчитал и при ЧХГ 150.   :wink:
*
« Отговор #408 -: Юли 02, 2015, 18:55:59 pm »
Тестовете отчитат и на 25, а над 1000 се визуализира на ехограф.
Отидох до спешния гинекологичен кабинет. Пуснаха ми пак ЧХГ, но резултата утре сутрин, а аз все пак ще си пусна и утре в другата лаборатория, че да видя в една и съща какво ще покаже. Естествено е много рано да се каже каквото и да е, но според тях има маточна бременност, но и извън маточна. Близнаци- единият вътре, другият отвън. Това е, защото освен удебеляването на матката, където мислят, че е маточната, но  има и течна колекция в ляво, която не могат да определят.
osi_12
« Отговор #409 -: Юли 02, 2015, 19:10:15 pm »
Pav-la, прекалено е рано за такива изводи.... (според мен). Не се шашкай предварително. Стискам палци всичко да е ОК.
« Отговор #410 -: Юли 02, 2015, 20:28:45 pm »
Честито Павла само се успокой и по полека всичко ще е наред.
*
« Отговор #411 -: Юли 02, 2015, 20:35:58 pm »
И на мен така ми бяха казали с първата бременност--> високо ЧГХ в 7-8 седмица, а бебето без пулс, след като го пометнах, ЧГХ трябвало да падне, а то  продължаваше да стои над 10 000, а матката на УЗИ празна. Само дето ми изкараха акъла с техните предположения. Всичко се нормализира след 4 седмици без допълнителна драма.

Според мен всичко е до организъм, защо само плашат хората?! :( според мен са близнаци и двамата са маточни. Нищо извънматочно не може да дигне толкова ЧГХ-то.

И още нещо...ако наистина са били две овулации, както се съмнявахме за теб, нормално е по-късно овулиралия близнак да е още в тръбата на път към матката, така че спокойно и мисли позитивно :)

Ние сме тук и ти пращаме усмивки, прегръдки, положителни мисли и енергия, подкрепа и сме много щастливи за теб! Хайде чакаме добри новини в петък <3
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #412 -: Юли 02, 2015, 21:07:26 pm »
И на мен така ми бяха казали с първата бременност--> високо ЧГХ в 7-8 седмица, а бебето без пулс, след като го пометнах, ЧГХ трябвало да падне, а то  продължаваше да стои над 10 000, а матката на УЗИ празна. Само дето ми изкараха акъла с техните предположения. Всичко се нормализира след 4 седмици без допълнителна драма.

Според мен всичко е до организъм, защо само плашат хората?! :( според мен са близнаци и двамата са маточни. Нищо извънматочно не може да дигне толкова ЧГХ-то.

И още нещо...ако наистина са били две овулации, както се съмнявахме за теб, нормално е по-късно овулиралия близнак да е още в тръбата на път към матката, така че спокойно и мисли позитивно :)

Ние сме тук и ти пращаме усмивки, прегръдки, положителни мисли и енергия, подкрепа и сме много щастливи за теб! Хайде чакаме добри новини в петък <3

:good_post:

*
« Отговор #413 -: Юли 02, 2015, 22:26:40 pm »
Момичета, благодаря за подкрепата, ужасно много кураж ми давате. Звъннаха ми от болницата за резултата- 200 и нещо. Ясна е работата. Както и да е утре и вдругиден ми казаха да си направя изследванията, а като ЧХГ стане 0 да подновим опитите.
Здраве да е, другото ще го направим по един или друг начин. Поне сега знам и няма съмнения и чуденки. Чакам да ми дойде, а така или иначе ще си отида на прегледа в понеделник.
Още веднъж, БЛАГОДАРЯ!!!
*
« Отговор #414 -: Юли 02, 2015, 23:11:07 pm »
Еееееееее, точно те бях изпъдила от темата  osi_8 osi_8 osi_8
Много ми е мъчно, мога само да гадая на теб какво ти е....:( Дано все още има надежда...
Много прегръдки от мен!!!

*
« Отговор #415 -: Юли 03, 2015, 01:28:27 am »
Ех, ще ви напляскам накрая. Нали над 25 св води положителен резултат! Да не забравяме че тя е 10 дни след овулацията. Дори не е датата и за тест!

Горе главата, утре ще е 400 и така нататък докато до родиш!

Цунки!
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #416 -: Юли 03, 2015, 07:12:18 am »
Павла, нали това все пак е друга лаборатория, не същата, в която прави теста? Нали, знаеш, че щом няма цикъл има надежда. Впрочем пикливите тестове какво показват? Хайде, горе главата и едно голямо гуш  :bighug:

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #417 -: Юли 03, 2015, 07:22:36 am »
Да, Павла, както казва Синеочка, резултатът е от друга лаборатория. Направи още един поне.
*
« Отговор #418 -: Юли 03, 2015, 09:00:31 am »
Момичета, как мислите, на 14 ден това е овулация, нали :)
Работихме много по въпроса, дано да има резултата!!!!!!
Не стана хубава снимката, но мога да кажа, че чертичките бяха хубави и розови :)
*
« Отговор #419 -: Юли 03, 2015, 09:06:37 am »
Vilia, прекрасни чертички. Пожелавам ти такива и на теста за бременност! :P

Павла, не бързай да отписваш нещата все още. Подкрепям мненията за още един кръвен тест след 48ч. в същата лаборатория. Дано имаш повод за радост.

Вчера беше часът ни в клиниката. Мъжът ми има отново много добра спермограма, както и очаквах, де. Нормозооспермия - напълно нормална оплодителна способност. На мен ми направиха първата фоликулометрия, взеха ми секрет за микробиология, уреаплазма и микоплазма. Другата седмица - резултати и продължаваме с фоликулометрията.
На следващ цикъл ще пуснем хормоните, защото този пропуснахме момента.

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари