Здравей Криси, опитах се да разгадя графиката ти, но нещо не успях, ти на 18ти ден от цикъла ли си овулирала. За тест знам че най-рано кръвен 10 дни след ОВУ то...
Аз още се опитвам да се ориентирам с дните след овулацията, но като ВЪРЛ фен на ранното тестване с диагностична цел (понякога има имплантация, последвана от биохимична бременност, и ако се чака 2-3 дни закъснение на цикъла, таза биохимична бременност може да остане недиагностицирана) бих почнала с тестовете на 10ти ден (по рано от 10ти ден е безсмислено, даже и 10ти ден е рано, ама не невъзможно) ако не заминавахме на палатка... Не искам пред приятели и роднини да се размотавам с тестове на къмпинга, главно и единствено, заради 2та мисседа. Иначе суеверие НЯМАМ никакво и не бих се крила.
Знаете ли, че първоначалното ЧГХ с женско бебе е по-високо от ЧГХ с мъжко бебе?
тъй като ЧГХ е доста и диви дуално и няма как да правим съпоставки м/у хора, проучването е правено с жени, които са имали и момченца и момиченца и хормона е мерен винаги в един и същи ден (примерно винаги 10 или 14ти и тн ден) и винаги след доказана ОВУ, щото ние може да си мислим че ову е била Еди кога си, ама само узи може да докаже
Та аз бих се тествала кръвно още на 10ти ден
но както Павла казва, то ако има бременност, все ще разберем...дали на 10ти, 14ти или пък в 5-6ти месец, а някои дори раждат без да знаят, че са били бременни (не знам дали сте гледали тази документална поредица
) ...
Засега гледам времето да минава, а пък от утре ще съм заета с палаткуване, че и през ум няма да ми мине за ЧГХ (е, сигурно ще ми мине
, ама...)
Ох, Синеочка, права си
аз просто обичам да се вълнувам и поради липса на други вълнения, броя дни и търся симптоми