0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #160 -: Юни 17, 2015, 17:18:19 pm »
Ох, подхванахме любимата ми тема за кекса. Аз съм на пости, че мъжа го е страх да не направим нещо на бебето, че предният път като бях Б се кексахме и на другия ден прокурвих и загубихме бебето и сега и дума нд иска да чува да ме пипа. Само ме гледа като прегладнял котарак и ми обяснява какво ще ме прави.
Мъже бе мъже..като си вкарат муха в главата и край. Те затова жените сме по-силни психически.
Маки, за оргазма това мисля, че е мит. Има жени, които не знаят що е то оргазъм, а са родили по 3-4 деца. Знам, че за забременяване е важна влажността, която подпомага движението на малките плувци.
P.S. Момичета, въобще не съобразих, като ви се оплаквам от липсата на секс. Не е било нарочно да си натрапя бременността. Просто исках да ви дам пример за психическата нагласа на мъжете и как е вярно , че  сме си от различни планети.
« Последна редакция: Юни 17, 2015, 17:27:04 pm от Синеочка »

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #161 -: Юни 17, 2015, 19:29:50 pm »
Синеочка, ние ще правим секс и за теб  :bed: Викаш, сега да правим секс на корем, че после като забременеем не се знае  :)

В тази връзка, момичета, вие колко често смятате, че е добре да се прави секс? Тъй като аз още не съм следила овулация, защото ми се иска нещата да са малко по-спонтанни, смятам че е по-добре този месец да се застраховаме с повече контакти във фертилния период. Предишните месеци също не ни бяха малко опитите във фертилния период, но явно още трябва  :D Ориентирам се по календарния метод, цервикалната слуз и леките болки в яйчниците. Единствено при едно посещение при лекар, той видя 12мм фоликул на 10ти ден от цикъла и горе долу тогава се ориентирах, въпреки че той тогава ми каза, че на около 14 ден може да се очаква овулация, а по мои сметки О трябва да е била по-скоро на 15ти или 16ти ден. Така или иначе това е ориентировъчно и предполагам всеки организъм си е различен  yahoo_33
*
« Отговор #162 -: Юни 17, 2015, 19:46:26 pm »
Нани, не се тревожи. Като забременееш твоят може и да те налазва. Моята животина чела някъде, че сексът предизвиквал контракции. Нашият доки обясни, че това са друг вид контракции, но той си е внушил, че може да му направи нещо и това си е. Караме я на натискане като тийнеджъри. Относно това колко често трябва да се прави,аз мисля колкото на вас ви се прави. По принцип е прието през ден т.к. сперматогенезата протича от 16-24 ч и така си гарантираш по-качествен материал. Иначе аз съм фен на повторването и потретването. ММ има специален лаф по случая "Един кладенец, колкото го дълбаеш водата му по-бистра става, само дето на кофата й се е...ва мамата" ;)

« Отговор #163 -: Юни 17, 2015, 20:02:25 pm »
Е днес със сълзи съм се смяла тука,то не беше секс,ерекции,еякулации,чайчета,налазвания...
Толкова смях съм се смяла и то сама...
Синеочка,значи,никак не си натрапила бременността си,както вече се изразих,ти си нашия Ангел-пазител,който ни води към една друга тема.А колкото до секса при вас,ние и за вас ще го правим,вие пък после ще си наваксвате.

Нани,през ден е добре,но в крайна сметка не го превръщайте в график,много хубаво си решила да е по спонтанно,кексете се колкото и когато си можете.То мъжете и това ги притеснява,кекс по график.

*
« Отговор #164 -: Юни 17, 2015, 20:06:32 pm »
 :lol: :lol: :lol: Оххх смятах да не спамя и аз, ама се смея от едно известно време... Моят бивш съпруг, когато най-после забременях и влезе в класиките за секса и той с: "Ами да не му направя нещо на бебето сега?". Аз не проявих особена чувствителност към мъжкото му его си спомням и му отвърнах с краткото: "Еееее не се надценявай пък ти толкова". За щастие - либидото му не пострада от "женската ми безчувственост" тогава де. Та щом лекарят каза, че може - значи може.

Иначе, в периодите на ударно "бебеправене", по график и под час...е, ни на мен, ни на него му се правеше секс да ви призная. Ей така, защото то не е просто за удоволствие, ами задължение се явяваше, пък с едни условия все, например при орален секс: "Ок, ама не свършвай така, че да не хабим материала...". Ако на някоя двойка не й се отразяват на мерака тези неща, особено като се проточат с години - мога само да им се поклоня. :) Та повече момичета е "в нормата" да има такива ситуации и моменти, отколкото да е изключение. А и при мъжете миличките - просто повече си личи когато "излипсва меракът", това че веднъж дори не успял да го вдигне го панира и води до още такива фалове в бъдеще... Та, ако ви се случи това, или се случва честичко - най-разумното е деликатно да "игнорнете ситуацията" в самия момент на случката. Или ако партньорът ви е от типа мъже - склонни рационално да обсъждат подобни въпроси - направете именно това. Помага при някои поне.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #165 -: Юни 17, 2015, 20:30:32 pm »
И при мен го имаше този проблем аз искам а той не защото не можел по график, но явно всеки се сблъсква с това.Даже последния път не му казах ,че теста за овулация е положителен да не го разстроя и нищо да не стане.Опитах се да бъде по спонтанно и дано сме нацелили момента.И аз като Далинда много се забавлявам като чета постовете ,не пиша много но редовно ви чета момичета.Сега започвам да се изкушавам от мисълта да направя тест утре или в петък въпреки ,че си мисля че ще е отрицателен.
*
« Отговор #166 -: Юни 17, 2015, 21:05:08 pm »
И аз се притеснявам да не изтървем момента с недостатъчно интимност във фертилния период...

Днес направо не мога да стана от леглото, толкова съм се отпуснала...но утре вече ще ида да си купя ОВУ тестове. Кога да почна да ги правя, как мислите? Да чакам да се появи цервикална та слуз и да почвам или още утре като ги купя да ги почвам... Притеснява ме, че вече наближавам средата на цикъла, а слуз още няма ...
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #167 -: Юни 17, 2015, 21:36:26 pm »
Маки, според мен направо от утре ги почвай.Ако липсата на ЦС те тревожи, защо не си вземеш Пресийд?
Лилянке, ако не можеш да изчакаш до М, направи си едно тестче и отицателно да е, ще си кажеш, че още му е било рано и ще си чакаш да (не) дойде.

*
« Отговор #168 -: Юни 17, 2015, 22:25:53 pm »
Момичета нищо, което е свързано със забременяването не е спам, поне за мен. Това са важни неща ....
Ами тъй де, важни са   :) ........

и аз се посмях днес  :)

Маки, ако правилно съм сметнала, днес ти е 10 ден от МЦ, може да е още рано за обилна и видима цервикална слуз. Добре е да включиш тестове за овулация, може и от утре. Най-добре е да се правят около обяд или следобед при въздържане от прием на течности около 2 часа преди тестване.
« Последна редакция: Юни 17, 2015, 22:38:55 pm от marsi »

*
« Отговор #169 -: Юни 18, 2015, 00:19:08 am »
Марси, ами да 10ти ден, добре че спомена, защото аз сутринта мислех, че е 11ти... Утре ще ходя за тестове, а мисля утре почивка (щото нали днес правихме) и в петък пак...

Пак въпрос за тестовете, една приятелка каза, че тези с розовото мастило не били хубави и да търся със синьо мастило. Ох, толкоз се вълнувам и притеснявам, че съвсем неподготвена този месец :/ нито присийд купих, нито тестове. Присийд трябва от амазон, тук не го продават в аптеките... Та нямам време за този месец да го чакам да пристигне. Утре отивам да видя дали ще намеря сини тестове и към обед-следобед ще пробвам.

Никога не съм се вълнувала така за бебеправенето, защото с бившия преди 12 години...тогава не знаех нито какво е то овулация, нито нищо. Като решихме, че ще пробваме за бебе, спряхме презервативите и хич не сме следвли слуз, млуз. Когато ни св прииска просто го правим без предпазни мерки. Като не стана 6-7 месвца се изследвахме и като казаха че той няма плувци и че без АТР няма да стане, просто за удоволствие беше всичко...

С новия мъж...и двата пъти стана без да сме очаквали и уж сме се предпазвали. Та сега за първи път с такива трепети и вълнения ще бебеправя...като на изпит съм и много се притеснявам... Даже тази сутрин още със събуждането заявих, че имам газове и че няма да бебеправим...той се съгласи, но после много спонтанно ни дойде музата и без много приказки го правихме... Ама в петък как ще стане направо от сега го мисля и планирам... Уж не съм изкукала още, ама май на там отивам ...
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

*
« Отговор #170 -: Юни 18, 2015, 00:32:26 am »
makiyaki, с тестове, с "Присийд" (не, че имах нужда, ама за "застраховка" и това)  :lol:, секс по график и под час и така 4 години и нещо - освен нерви, скапан сексуален живот и липса на бебе - друго не се случи при нас. По едно време, вече като се захванахме сериозно с клиника, репродуктивен специалист и изследвания, аз за себе си реших, че ще е ин витро то, ама ще е наесен. Та май месец - една седмица бяха едни купони, едно пиене и пушене - не е за разправяне. Секс за удовлствие, в категорично нефертилните ми дни. А цикълът ми (и овулацията) и до сега са под час и минута, не до ден. Еми...човечето в подписа ми стана тогава, в тази въпросната седмица, при всички "анти" условия от някаква сигурно веднъж в живота ми подранила яйцеклетка  :lol:

За кураж и спокойствие ти го казвам, не в смисъл - "разчитай на оня горе само, остави тестове и медицина", не. Ама с новия мъж, като явно стават нещата по принцип, опитай по-лежерно и повече за удоволствие да е бебеправенето, или както сама казваш "не изкуквай"!  :lol: Желая ви положителни резултати в най-скоро време, не се съмнявам всъщност, че ще ги има.

Успех и на теб и на всички "в очакване" в темата!
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
« Отговор #171 -: Юни 18, 2015, 00:38:40 am »
Jbrul,страхотен отговор, благодаря  :bighug:

Ще го давам по-спокойно и ще ви държа в течение :)

Цунки и гушки за всички...

*
« Отговор #172 -: Юни 18, 2015, 00:51:03 am »
ХрисАни, какви хапчета ти е дал лекарят? Ако се чувстваш зле от тях, непременно го обсъди с него!

« Отговор #173 -: Юни 18, 2015, 07:19:40 am »
Маки,и аз те съветвам да успокоиш топката.То е хубаво да се вълнуваш,ама да не ви изиграе лоша шега вълнението и притеснението за тестове,подходящ момент и т.н
Не се вглеждай толкова в цервикалната слуз,аз понякога нямам,но О си имам.С няколко думи,не задълбочавай толкова.Опитай да е по-спонтанно,отдайте се на удоволствието.И без това при него има фал...
Почвай тестовете от днес иначе,дано си намериш такъв какъвто трябва,да ти е по-спокойно.

Лилянка,не пречи да си направиш тест щом си нетърпелива и без такива "въпреки ,че си мисля че ще е отрицателен",ако все пак е такъв ще направиш кръвен още идната седмица.
Стискам палчета за  :bfp:

« Отговор #174 -: Юни 18, 2015, 08:51:23 am »
Направих отрицателен е естествено но пък и още не ми е дошло така ,че надежда има.От вчера имам по слаби болки и незнам каквото стане.Трябва утре или в събота да ми дойде но понеже пих устрогестан от 17 до 26 ден може и да ми закъснее.Нямам никакви усещания вътрешни дали съм бременна ,само чисто физически които може да са от всичко.Хубав ден момичета.
*
« Отговор #175 -: Юни 18, 2015, 09:46:56 am »
Все още не съм се записала в темата.
Пожелавам много успех на всяка ни и по една сбъдната съкровена мечта! yahoo_17

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #176 -: Юни 18, 2015, 15:49:22 pm »
Лилянче, щом още няма М има надежда, не го мисли толкова. Ако не този месец другия! :bighug: :bighug:

*
« Отговор #177 -: Юни 18, 2015, 16:02:43 pm »
Лилянче и аз се присъединявам към Синеочка. Не го мисли и не се разстройвай. Има два варианта --> или бебчо вече е на топло вътре в мама, или бебчо ще е на топло вътре в мама в най скоро време :)

Аз съм върл фен на ранните тестове от гледна точка диагностика на евентуален проблем. Някой път има бременност, но 2-3 дни след закъснението идва цикъла и бременността е неуспешна. Може да мислите, че това не е важно, но специалистите питат и затова си мислех Далинда, че другия месец направи ранен тест, не чакай.

Аз вчера гледах ОВУ тестове в ю-тюб. Харесах си clear blue дигитални. Малко са скъпи, но по евтини от ехограф... Показват или кръг, което значи отрицателен тест, или усмихнато лице, което значи положителен тест. Казват след усмихнатото лице да се бебе прави до 48 часа и да не се правят повече тестове през същия цикъл. Това ми хареса, защото другите ги правиш и все чакаш все по-наситена линия...

Казах на мъжа ми и той каза НЕ! Това цяло още повече стрес да доведе... Та се чудя дали да ги купя, но мисля тайно да ги взема и да не му казвам.

Засега графика е вчера (успешен опит), утре, неделя, (в събота ще ходим за риба, че скумрията е тук, а ние още не сме я хванали)...и във вторник. И евентуално в четвъттък, но си мисля, че най късно вторник ще трябва да съм овулирала :)

Това е от мен, стиснати палци за чакащите и успех на бебеправещите.

« Отговор #178 -: Юни 18, 2015, 16:06:57 pm »
Да така е гледам да не го мисля, само болките ми се виждат странни силни са , после намалят и почти спират но ще видим какво ще излезе.И много ме дразнят миризмите досега не помня така да са ми пречили но може да е ПМС. Другите ни опити ще са на есен защото и аз като повечето момичета тук съм без мъж за по няколко месеца в годината.
« Отговор #179 -: Юни 18, 2015, 19:17:28 pm »
Да така е гледам да не го мисля, само болките ми се виждат странни силни са , после намалят и почти спират но ще видим какво ще излезе.И много ме дразнят миризмите досега не помня така да са ми пречили но може да е ПМС. Другите ни опити ще са на есен защото и аз като повечето момичета тук съм без мъж за по няколко месеца в годината.
стискам силни палци  :bfp: :bighug: