Марси, ами да 10ти ден, добре че спомена, защото аз сутринта мислех, че е 11ти... Утре ще ходя за тестове, а мисля утре почивка (щото нали днес правихме) и в петък пак...
Пак въпрос за тестовете, една приятелка каза, че тези с розовото мастило не били хубави и да търся със синьо мастило. Ох, толкоз се вълнувам и притеснявам, че съвсем неподготвена този месец :/ нито присийд купих, нито тестове. Присийд трябва от амазон, тук не го продават в аптеките... Та нямам време за този месец да го чакам да пристигне. Утре отивам да видя дали ще намеря сини тестове и към обед-следобед ще пробвам.
Никога не съм се вълнувала така за бебеправенето, защото с бившия преди 12 години...тогава не знаех нито какво е то овулация, нито нищо. Като решихме, че ще пробваме за бебе, спряхме презервативите и хич не сме следвли слуз, млуз. Когато ни св прииска просто го правим без предпазни мерки. Като не стана 6-7 месвца се изследвахме и като казаха че той няма плувци и че без АТР няма да стане, просто за удоволствие беше всичко...
С новия мъж...и двата пъти стана без да сме очаквали и уж сме се предпазвали. Та сега за първи път с такива трепети и вълнения ще бебеправя...като на изпит съм и много се притеснявам... Даже тази сутрин още със събуждането заявих, че имам газове и че няма да бебеправим...той се съгласи, но после много спонтанно ни дойде музата и без много приказки го правихме... Ама в петък как ще стане направо от сега го мисля и планирам... Уж не съм изкукала още, ама май на там отивам ...