Далинда, жалко за отрицателния тест, но супер новина на щитовидния хормон. При вас какъв е проблемът, че не ми се връща назад да чета?
Лили, киселини е супер чест симптом на ранна и всякаква бременност, стискам палци за + тест.
Хриси, хайде дано и твоето неразположение да е на + резултат.
Сега за нашия проблем... Та няколко пъти не може да свърши и аз се притесних да не би аз да съм причината
той каза, че не съм и че било нормално, но общо взето избягва темата. Та взехме презервативи и с тях е ОК, свършва си нормално, много рядко св случва да не свърши. Сега обаче трябва без презервативи... 2 опита правихме, единият успешен, но в 5ти ден от цикъла, и снощи неуспешен...тази сутрин също
а миналият месец пак така имахме 2 неуспешни опита точно, когато уж трябваше да съм в ОВУ, но миналоят месец изобщо не разбрах дали овулирах, защото много сухост имах и никаква цервикална слуз...та миналия месец не се стресирах за неуспешните опити, защото го бях отписала заради овулацията... Този месец хич не ми се отписва...
Криси, вие как се справихте с проблема? Чудя се дали се правя, че не съществува проблем или да го натискам да "говорим" по темата?
Далинда, на лекар едва ли, защото сме в чужбина и тук изобщо всичко става много бавно.
Синеочка, не знам дали е имал някога проблеми. Тук изобщо не искаха да го изследват. При 4 специалиста ходихме в 2 топ ин-витро клиники. Казаха, че щом има забременяване, спермата му била добре, изобщо не искаха да чуят молбите ми за спермограма...
Забравих да кажа, че последните няколко месеца, той има висока кръвна захар, съвсем не знам кога ще св подложи на тест за диабет, от 2 седмици всеки ден му припомням да си вземе час за кръв и ВСВ не си взима :/ дали това повлиява на семето?!
Ох и аз мисля че е психологически проблем, но пък...как се преодолява такова чудо?
Поздрави на всички.