0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #140 -: Юни 16, 2015, 23:36:52 pm »
Криси, мило, ти ще имаш пролетно бебе, не го ли разбра?! Едно хубаво слънчице е вече на път. Само, че си избира топъл месец , за да изгрее при мама. Гушкам те силно и не ти давам да се предаваш! Запомни, че най-тъмно е преди изгрев! :bighug: :bighug:
Мила Синеочка благодаря ти искренно за милият пост! Ако искаш вярвай, но на този етап толкова много ме зарадва позитивното ти отношение и като цяло коментара ти ме накара да се усмихна!! Благодаря отново и извинявай, че чак сега се включвам! Благодаря и за това че си се помолила за всички нас, дано всичко се нареди при всяка една от нас, а аз се моля при теб и малката всичко да мине безпроблемно!!!

Синеочка ДАЛИНДА lilitu makiyaki shannel Tedichka  Нани Благодаря и на вас за милите думи и подкрепата, защото когато съм най-зле имам само вас!  :bighug:

ДАЛИНДА теб те чаках......нищо де, мила, нали си ми обещала и двете бременни това лято  preggo preggo Даже, айде всички бременни това лято в темичката, та всички в бременната :))

makiyaki мила това не е малък проблем, за съжаление, за мен това е изцяло на психична основа...При нас имаше нещо подобно, но за много кратко време, когато започнахме с опитите за бебе и най-вече когато при мен стана фикс идея, мерене на БТ, тестове за О и кво ли още не...вместо да е удоволствие, стана един график и много некомфортно... :? :?

Pav-la съжалявам мила...и теб те чаках, нищо де, ще бременеем заедно другия месец..:)

Радвам се че толкова е изписано, всичко съм прочела, но утре ще пиша по-подробно...

*
« Отговор #141 -: Юни 16, 2015, 23:56:19 pm »
Далинда, жалко за отрицателния тест, но супер новина на щитовидния хормон. При вас какъв е проблемът, че не ми се връща назад да чета?

Лили, киселини е супер чест симптом на ранна и всякаква бременност, стискам палци за + тест.

Хриси, хайде дано и твоето неразположение да е на + резултат.

Сега за нашия проблем... Та няколко пъти не може да свърши и аз се притесних да не би аз да съм причината :( той каза, че не съм и че било нормално, но общо взето избягва темата. Та взехме презервативи и с тях е ОК, свършва си нормално, много рядко св случва да не свърши. Сега обаче трябва без презервативи... 2 опита правихме, единият успешен, но в 5ти ден от цикъла, и снощи неуспешен...тази сутрин също :( а миналият месец пак така имахме 2 неуспешни опита точно, когато уж трябваше да съм в ОВУ, но миналоят месец изобщо не разбрах дали овулирах, защото много сухост имах и никаква цервикална слуз...та миналия месец не се стресирах за неуспешните опити, защото го бях отписала заради овулацията...  Този месец хич не ми се отписва...

Криси, вие как се справихте с проблема? Чудя се дали се правя, че не съществува проблем или да го натискам да "говорим" по темата?

Далинда, на лекар едва ли, защото сме в чужбина и тук изобщо всичко става много бавно.

Синеочка, не знам дали е имал някога проблеми. Тук изобщо не искаха да го изследват. При 4 специалиста ходихме в 2 топ ин-витро клиники. Казаха, че щом има забременяване, спермата му била добре, изобщо не искаха да чуят молбите ми за спермограма...

Забравих да кажа, че последните няколко месеца, той има висока кръвна захар, съвсем не знам кога ще св подложи на тест за диабет, от 2 седмици всеки ден му припомням да си вземе час за кръв и ВСВ не си взима :/ дали това повлиява на семето?!

Ох и аз мисля че е психологически проблем, но пък...как се преодолява такова чудо?

Поздрави на всички.
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #142 -: Юни 17, 2015, 07:20:45 am »
Ох Криси,вече бях започнала да се притеснявам за теб,тук те няма във фейса те няма...
Аз теб те чакам,затова съм отрицателна,няма страшно Крисче,ще отпаднем една по една от темата.Ето,може би Лили ще е първата.
Имаме си една невероятно позитивна бременна,която ни е като Ангел-пазител(Синеочка)...
Не позволявам на никоя тук да се отчайва от неуспехи,всички ще забременеем,въпрос на време е!

Маки,към момента няма установен конкретен проблем при нас.Според лекарката ЯР ми е намален,но не е загубен,има шанс...
Аз знам,че не си в България и знам,че в чужбина е много сложно,системата е тромава и много чакате.Дано отмине проблема от самосебе си,може би е добре да изчакаш с разговора малко.Мисля,че е на психологична основа след като с презерватив си е ок положението.Задръж топката,мъжете по-трудно се справят с такива проблеми.
Много тъпо,че не искат да му направят спермограма,тук това е едно от първите неща които правят на мъжа,да не кажа направо първото.

Нани,благодаря,тук всички сме си опора една друга и заедно,чрез страниците на форума ще се подкрепяме.

Хайде сладуранки,до по-късно,че трябва да се ходи на работа.
Много усмихнат и хубав ден от мен :balk_184:

« Отговор #143 -: Юни 17, 2015, 08:49:35 am »
Далинда дано от твоите уста в божийте уши както се казва, днес ми е 26 ден от цикъла вчера пак бях с много силни болки все едно всеки момент ще ми дойде.Хубав ден момичета.
*
« Отговор #144 -: Юни 17, 2015, 09:03:59 am »
Ей, Криси, тъкмо се бях притеснила за теб
Беше изчезнала като дим. Няма да се отчайваш. Знам, че отстрани е лесно да се каже, но нямаш право да се предаваш и поддаваш на депресивни състояния. Не си сама, нали го знаеш?
Далинда, толкова мили, думи..не знам какво да кажа. Аз рядко виждам толкова положителни хора, като теб, които успяват да се изправят след всяко падане. Добре сте го решили за инвитрото, но си мисля, че освен сами може да кандидатствате и по фонда. Доколкото знам, не е много евтина процедура. Желая ви много успех :bighug: :bighug:
Маки, защо не го правите със спукани презервативи? Много бебета са ставали така ;) Колкото до спермограмата, искрено съм изненадана, че не са му правили. Ако имате възможност да отскочите до бг за една..пък знам ли.
За съжаление бебеправенето води в един момент до вманиачаване у жената и задължение у мъжа, което отстрани си е направо... тъжно. Няма да забравя как веднъж преди О ММ ме налазва и в последния момент поглежда календара и вика..бе утре по-добре, да не хабим материал напразно.  osi_13 osi_13 Аз пък имах месеци, в които когато съм в О не мога да се овлажня достатъчно. Губех всякакъв сексуален апетит( което е странно за мен). Та съм сигурна, че и при твоя човек нещо подобно се е получило.
И като за финал, пращам ви една интересна статия за появата на децатаhttp://purvite7.bg/kak-detsata-izbirat-svoite-roditeli/
« Последна редакция: Юни 17, 2015, 09:46:33 am от Синеочка »

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #145 -: Юни 17, 2015, 09:39:56 am »
Момичета напоследък само чета ,но не пиша ,първо защото сме на "изчакване" и второ явно като направя някакви планове и те се провалят... :) Оказа се че мъжо ще си се прибере в крайна сметка не юли а август,но здраве да е .Толкова сме чакали ,та какво е още един месец...

Искам да БЛАГОДАРЯ на  на всички ви...докато четях постовете ви ,преди малко и се разплаках...Толкова "разбити" надежди и веднага след това възродени на ново.На всяка една от все сърце желая максимално бързо на види  :bfp:   :bighug: :bighug: :bighug:

makiyaki  : Почти съм сигурна че проблема е психологичен.Чесно казано не знам дали да говорите по темата или не ,мисля че това си е до човека ,а ти си го познаваш най-добре. При нас е е случвало веднъж и причината беше ,че точно преди края милото се е хвърлило във филма  "Изневяра"(при нас ревноста е болна тема,и при двамата :) ) и мисията стана невъзможна :)

ДАЛИНДА : След като се прибере моя и пуснем каквото е нужно като изследвания направо ще си подадем документите по фонда за ин витро . Август сме на море и ще пробваме с прегнил един месец и ако не стане ще си финансираме сами една процедура. Мисълта ми е ако можете и кандидатствайте по фодна а през това време пак може да си финансирате сами.Дай Боже да се случат веднага нещата ,но не пречи да си имате резервен вариант :)

liliana_78 : :bighug: стискам палчета

Нани Krisi08  Нов цикъл - нов късмет :)
*
« Отговор #146 -: Юни 17, 2015, 10:28:04 am »
liliana_87 Айдеее, марш при бременните  :wink: :wink: :wink: Няма какво да правиш тука вече  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Момичета, да ви кажа аз не съм се депресирала, аз трудно изпадам в такива състояния, по-скоро една апатия, защото реално от февруари за първи път имах О миналия месец и тайничко си мислих че е станало най-накрая...Ама нищо де, ей така се завъртяха дните, вече съм 8ми ден та скоро пак се почваме  :lol: На 20ти съм на лекар да видим какво става и дано има поне един хубав фоликул  8)

Tedichka Браво на теб, че си толкова позитивна и търпелива :) Да забременееш август е идеално, тъкмо ще родиш преди лятото :)

Синеочка ДАЛИНДА пътувахме малко и за това ме нямаше, лесно няма да се отървете от мене  :lol:

makiyaki явно щом с презерватив няма проблем значи е на психологична основа...Консултирай се с психолог как да постъпиш в тази ситуация и дали трябва да се изкоментира или да се правиш на луда...При нас беше различно, по-скоро от проумора..Мъжете са много особенни, мисля че имат две фази.. Първата е "всичко ще стане скоро, всичко е в главата ти и преувеличаваш" и втората, в която започват да се замислят защо не става и се панират. Мисля, че твоят съпруг е във втората фаза и в момента кой знае какво му минава през главата, може и да се вини по някакъв начин, може и да е преумора... Все пак за да има бебе, той трябва да свърши най-важната работа в края на акта и може това да го натоварва психически като някакъв тип отговорност...Незнам как бих постъпила аз, може би трябва да се изговори за да разбереш какво го напряга и какъв е проблема, обаче от друга страна да не се влошат нещата ако го дефинираш като "проблем"....

« Отговор #147 -: Юни 17, 2015, 11:19:19 am »
Криси,ама и ние ще сме така,ще забременяваме август,септември и ще имаме летни бебета.
Така и си помислих,че може да сте на път,но и във фейса нищо не ми подсказва къде си и бях се притеснила малко.
Сега съм спокойна,пък и нямам желание да се отървавам от теб :balk_71:

Маки,не го считай за проблем,временно явление е.Ти сама знаеш как да подходиш към половинката.

« Отговор #148 -: Юни 17, 2015, 12:35:06 pm »
Криси,ама и ние ще сме така,ще забременяваме август,септември и ще имаме летни бебета.

Точно така yahoo_33 :bighug:
*
« Отговор #149 -: Юни 17, 2015, 15:20:51 pm »
Момичета, супер сте  :bighug: хайде всички скоро да се местим в темата на бременните  :goodluck: :babyflips: :babyflips: :babyflips:

Днес ми е 11 ден и снощи му казах, че тази сутрин трябва да бебе правим. Той вечер ляга и заспива, още преди аз да съм успяла да легна в леглото. Дори и в 7:30 вечерта да легнем, той още с лягането заспива и затова сме решили, че през седмицата най-добре е сутрин, а през уикенда има повече възможности :)

Както и да е, казах му от снощи да си знае и да се настройва... И тази сутрин всичко стана почти като по книга, с изключение на това, че беше толкоз кратко, че аз не можах да свърша, а съм чувала, че женският оргазъм предизвиква контракции на матката, които помагат за предвижването на плувците нагоре към целта... В крайна сметка реших че не е толкоз страШно и че по важно е той да свърши отколкото аз.

Синеочка, идеята ти е върха  :youwoman: никога не се бях замисляла за спукан презерватив, но ще взема да предложа на ММ :) и аз си мисля, че е психологически проблем, но като го питам какъв е проблемът и той не казва. А миналият месец имах проблем с увлажнявамето и беше толкоз сухо, че чак скърцаше... А презервативът все пак е лубрикиран и си мисля, че може би повече му харесва презервативът, отколкото аз :/ ...но в крайна сметка, целта е бебе и важното е материал да има :)

Дано утре да успеем пак да бебе правим, чудя се колко често трябва да го правим. Даже днес ще ида да купя овулационни тестове, та да се ориентирам по-добре и ако няма ОВУ да не хабим материала.

Далинда, щом няма проблем е въпрос на време. Една приятелка от август миналата година пробват за 3то. С овулационни тестове и бебе правене всеки ден. И двамата са над 40 и бебето не става а второто е само на годинка. Та отиде тя да си изследва хормоните и се оказа ФСх 15.... Назначиха и лека стимулация и сега е в 5г.с по естествен начин след първата лека стимулация.... Но според мен честите контакти също помагат на хормоните да се нормализират, а при нас... Ние едвам успяваме 2 пъти в седмицата, а някой път и през седмица. Но сега никакви пътувания, спорт и излизания с приятели, за да имаме повече време и енергия за бебеправене. Дано да успеем!

Поздрави на всички  :wave:
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

« Отговор #150 -: Юни 17, 2015, 15:30:36 pm »
Маки,идеята на Синеочка си заслужава,само и само той да се успокои и ще станат нещата.Аз пък ти предлагам да спукаш балончето,но да не му казваш,тъй като е възможно да му повлияе чисто психологично.
Какви сме конспираторки само...Твойто мъж чете ли тук,щото мойто чете чат пат.
А при нас ще се случи,просто няма да е лесно,но пък щастието ни ще е огромно.
Ох,понякога и нас не ни остава време вечер,та сутрин за закуска се търкаляме.Особено ми помага сутрешната му естествена ерекция,направо...скок.

И да,спирайте се малко с тия палатки,багажи и пътувания.

*
« Отговор #151 -: Юни 17, 2015, 15:31:32 pm »
makiyaki чета ти приключенията с твоя мъж и се сещам за моя проблем преди половин година - абсолютно идентичен. От 7-8 години сме заедно, никаква засечка. Откакто започнахме да правим секс целенасочено - един път фал, втори път фал. Мъжете не са като нас, психиката им е малко по-различна в това отношение. Един път като се е провалил, следващия път той не мисли за секса, а за това да не се провали пак и съответно новия провал е налице. Това си е чисто психологически момент. Аз тогава много го разпитвах, говорихме подробно (с малко зор от негова страна). Той твърдеше, че няма проблем. Аз вече бях започнала да си мисля, че или не иска деца или има друга жена. Викам и така да е - решение винаги има и ще го намерим. В крайна сметка всичко си отмина, явно е било нещо временно. Гледах да разнообразявам секса, да се съобразявам с неговите желания, да не го насилвам и постепенно страховете му изчезнаха.
Така че според мен и вашето е подобно, дай му време.

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
« Отговор #152 -: Юни 17, 2015, 15:43:07 pm »
Далинда, моят изобщо не чете тук, нито пък знае как да влезе и да чете. Само знае, че си пиша с момичета по темата и това ми помогна да преодолея тъгата от двата мисседа. Даже ме насърчаваше да си пиша с вас, но вече не пита, пък и аз доста по-добре се чувствам вече и гледам да не се депресирам.

Иначе за презервативът, добра идея, ама той ще се усъмни и ще се чуди, уж бебе правим, а презерватив слагаме... Ако този месец не стане, другият месец ще му кажа "да си дадем почивка и да се "пазим"" и ще направя този номер с продупчването без да му казвам.

Аз, иначе, така съм свикнала да съм на "оборот", че вчера една приятелка, с която всяка сутрин колоездим ми каза, че през юли почва записването за полу-маратон, който ще се проведе през септември на нашата улица... И аз веднага викам "хайде, тогава, като се приберем, да проверим колко е таксата за записване и ако е под 50тачка, да се записваме"... И после се сетих, "чакай малко, аз бременна ли ще съм септември или полу-маратон ще бягам"...

И с колоезденето, същата работа... Бях и казала "дойде ли ми цикълът през юни, никакво колоездене"... И днес за първи път не колоездя, защото вчера, след полу-маратонската работа се сетих, че щях да спирам и колоезденето...

Та така... Никави палатки повече и в нас в леглото ще стоя до раждането :)

Лилинце, наистина като при вас звучат нещата. Той не ще да говори и вика проблем няма... Дано по-бързо се оправят нещата :) аз ще го оставя на мира засега, но се надявам утре пак да успеем да бебеправим.

Ох, Далинда ме подсети... Моят няма ерекция всяка сутрин. Само някои сутрини. А други не :( това нормално ли е? Ужас, пак се вкарах във филм ...
« Последна редакция: Юни 17, 2015, 15:46:49 pm от makiyaki »

*
« Отговор #153 -: Юни 17, 2015, 16:00:27 pm »
нормално е, аз си мисля,че той е имал ерекция, но докато се събудите вече е изчезнала. Защото моя съм го хващала като се събуди да има, а малко след това - не. Леле за какви неща си говорим, ако мъжете ни могат да надникнат във форума .... Между другото сутрешния секс (говоря за почивните дни) е за предпочитане пред вечерния - ще има повече енергия, по-интересно ще му е. Даже някъде бях чела едно изследване, че мъжете предпочитали секс сутрин, а жените вечер. Сигурно има нещо вярно.

« Отговор #154 -: Юни 17, 2015, 16:09:32 pm »
Маки,не се филмирай,нормално е.И моя не всяка сутрин я има,аз като че ли му правя сутрешна проверка на ерекцията,ама щото по боксерки и скивам де.
Лили е права,при тях точно така става.При нас имаше период в който беше трудна ерекцията,лелееее,на мъж да не му стане!Отмина,говорихме под формата на майтапи и той се успокои,но наистина по-трагично го изживяват те.
А пък като е "зайче" и вика"ааа, ще те повтарям"...
Та така,ще се справите с това съвсем скоро и само вие си знаете по кой начин да бъде.

Да добавя,че докато драскам Лили писала.И аз съм чела и чула,че сутрешния секс е по як,ама и от опит го потвърждавам.
Моя чете понякога,голям смях пада,аз и сега сама се хиля...

Олеле,дали не оспамих? :balk_132:

« Последна редакция: Юни 17, 2015, 16:13:16 pm от ДАЛИНДА »

*
« Отговор #155 -: Юни 17, 2015, 16:13:53 pm »
Хаха, верно е, че ако надникнат тук, ще се втрещят, но по-добре да не гледат, а ние на спокойствие да си говорим. В крайна сметка, добре, че е форума, за да обменяме опит...

Иначе, при нас проблемът е че дори и да няма сутрешна ерекция, като почнем да действаме, то си му става, но не може да еякулира, нищо Не излиза от вътре, демек няма материал. Това ме притеснява повече, а еркцията, щом е нормално не всяка сутрин да има, успокоих се :) супер сте, момичета

Аз пък докато пиша и Далинда редактирала... Та да си кажа и аз, че вечер ми е по-лесно на мен...ама то със спящ принц в леглото вечер, не става...май и аз оспамих :grin:
« Последна редакция: Юни 17, 2015, 16:16:12 pm от makiyaki »

« Отговор #156 -: Юни 17, 2015, 16:19:28 pm »
Със сигурност е имало,но е било малко,капки няколко.И това е нормално и си има обяснение,но да не се изказвам неподготвена ще разровя за статия.

*
« Отговор #157 -: Юни 17, 2015, 16:53:42 pm »
Момичета нищо, което е свързано със забременяването не е спам, поне за мен. Това са важни неща, с които сигурно всяка двойка се е сблъсквала в даден момент и са се чудили какво става и накъде. Това трябва да се говори, коментира, да се търсят варианти за действие. Само да седим и да се притесняваме полза няма.
makiyaki да не би да е обезводнен? Аз с това го свързвам защото когато мъжа приема по-малко течности май съм чела, че намалява количеството на материала. Защото нали се сещаш, че гадовете плуват в течност, която трябва да дойде от някъде. Аз на моя му правя чайчета с бабини зъби, невен и магарешки бодил. Подслаждам го, слагам лимонче - сега е перфектното време за студен чай

« Отговор #158 -: Юни 17, 2015, 16:58:57 pm »
Не не,аз много се смея.Чайчета сега,опасни сме.
Принципно и аз смятам,че е взаимосвързано всичко това.Има тема тук "Как запазвате надеждата?",аз ето така я запазвам.Коментирайки тук и по този начин.
Хубаво е,че го има сдружението,форума и всички Вас!

*
« Отговор #159 -: Юни 17, 2015, 17:10:02 pm »
Амиииии какво да ти кажа - какво ли не пробвам. Важното е, че все нещо от това е проработило защото подвижността ни е скочила много и вече сме с нормална спермограма. На първата спермограма ни изписаха трибестан, обаче аз отказах да го купувам защото предпочитам да му правя чай - поне знам какво му давам. Понякога бабините зъби ги бера лично. А и аз пия защото те се смятат за полезни и за жените. Та така с чайчетата  :D