Хей,привет и от нас и честит имен ден на всички празнуващи дечица и родители,да сте здрави и щастливи!
Тия дни само чета и не смогвам да пиша...реших да се правя на кандидатстудентка и пада учене докато малкия спи,а в останалото време разходки,шетане и т.н. дано успея да прочета "тухлата" от 500 страници до 08.07. че на другия ден еизпита
не съм оптимист,че ще ме приемат,но ще пробвам...инак както си правех планове,че от две седмици ще сме при баба така сме си в София още
трябваше да се стабилизира детето и после като се наспи ще отидем за ваксина(дано му я направят де) и тръгвам да го оставям на баба му...утре живот и здраве се прибирам и на 01.07. отивам с кака му на море таткото остава да работи,а аз хем ще уча,хем ще почивам,хем ще се понаспя,защото е някакъв ад напоследък,а няма още показал се зъб..
и на него нищо не му помага мажа дентинокс и в краен случай панадол давам..
Много ми е хубаво като ви чета,че мислите за второ
не се чудете и действайте,а не като мен първо чаках да се настроя психически след тежкото раждане,после пък докато открием,че имаме някакви проблеми и то....12 г.разлика имат
,не че се оплаквам сега поне каката помага и не гледам две бебета едновременно..
Руми,завиждам ви за Хисаря
любимо място ми е,не посмях зимата да отида с бебчо ама тази зима няма да пропусна той ще е голям вече
Смайл,хубаво да си изкараш и да не се ядосваш,а гледай да почиваш максимално..
Поздрави на всички