По темата с ваксините:
http://www.nenovinite.com/ne/neuka/7119/Иначе, вече имаме нов спален чувал от тези на минене - сега се пере и да го ползваме, че стария и копчетата взеха да му падат и въобще такъв боклук
Ами ако беше глътнал някоя капса
Направо ме е яд!
Ние ядем, та се не трае. Всяко хранене завършва с рев за още, а изяжда по 200мл при 5-кратно хранене, ще ме прощава
Струва ми се, че този месец и на кг ще е наддал, ама аз малко го бях ударила диетично на плодови пюренца преди, сега наблягаме на кашите и дано има резултат, че не знам как може да е такова право черво!
Купих памперси и аз за плуване от ДМ, дано скоро се организирам и по същество
В тази връзка да питам - той сега е около 7.5кг и ползваме памперси 3 (4-9кг). Според мен са си му екстра като кройка и прилягане и не пропускат, но откакто се затопли взеха много да му се отбелязват на кожата, да се впиват сякаш и по някой път кожата му изглежда яко спарена... Та се чудех дали ако започна да взимам 4 (7-14кг) няма да му е по-добре? Да има повече въздух? И също така за лятото мисля Джбрул беше писала че е добре пудричка, вие правите ли нещо, защото аз откак се гледаме двамата само мия дупе и слагам чист памперс - нищо допълнително не мажа и не ползвам...
Да кажа за тези които ползват плодови пюрета и още повече за тези с двойната консумация (mih-че
) - в ДМ на БИО щанда има буркани с плодово пюре - 360гр за 3-3,50лв
Освен това са си чист плод и пише след отваряне до 3 дни в хладилника. Аз вече доста наблягам на пресни плодове, но т.к. не взимам подсладени каши, а зърнени и добавям пюре в тях за вкус, та това ще ми дойде доста добре откъм парички
Мих, не се тревожи за тези неща. Още повече, щом ще правите рехабилитация а и се следите редовно при лекар няма да изтървете обръщането. Нашият младеж също много късно реши да се обръща (преди един месец за първи път), а сега понякога е като торпедо се търкаля, понякога се захлупва по корем и си запира ръцете настрани и реве, че не може да се обърне по гръб
А той мрази по корем! Не ще да лази, само бегли опити, в които аз го мъча като че ли.... Седи вече доста стабилно, и макар че не сяда сам
се изправя сам и вече ходи
До вчера си мислех, че той не ходи, ами само така изглежда, но след като излизах с няколко майки с ходещи бебета на по годинка - ами той Мати ходи и стои по-стабилно от тях
И си прави сам крачки....признавам си това дете ме сащисва всеки ден! Та днес се уредихме и с първите обувки - номер 15 (нямаше по-малък)
, че вкъщи по чорапки, ама навън си трябва нещо... той си седи повече в количката, ама като го извадя не ще да седи, не ще да го държа - най-обича да го сложа на някоя пейка да се държи за облегалката и да стои и да зяпа
Оф още исках да ви пиша, че направо ми липсвате, ама чувам възгласи от детската стая и отивам да видя наспа ли се