Добро утро,момичета. Няколко дена аз съм "тотален аут",както се изрази Маусит
! Много неща има да свърша и не остава време за компа. Неда,вечерта на вашето участи при гала,по нова имаше "лек " репортаж относно промените в начина на раждане и причините, естествено, с участието на д-р Стаменов и още това ме наведе на мисълта,че сутринта е имало предаване със Зачатие.
/ имам чувството ,че нарочно го правят- анонс на ДРЗ и репортаж със доктора/
.Н ми остана време да ви изгледам,но днес обещавам да го направя,въпреки ,че нямам съмнение относно представянето
Смайли,това с възможностите за носене много ме интересува
,ама то само мами сте на тия събирания.... :(Не че ще дойда,защото съм далече,ама поне на снимката да видя как им стоят на татковците
.Алекс, и това с плуването много ме интересува,но тук,в Бургас нищо не съм открил,за съжаление
. Наши познати водеха детето си от 6-8 месечна възраст и много добре се развива.Дано и при нас направят нещо,все пак откриха цели два басейна
.И се надявам,Тео да не е вече ученик!
Вчера ходихме на трансфонтанелна ехография. Трябваше да чакаме до 15.06,когато щеше да я прави нашата педиатърка,ама след съмненията,че главичката е "нещо по-големичка" и филмирането с енцефалия и айде....... :?Отделно още не се обръща и не стъпва...Отделно,на 01.06. бихме ваксини и въпреки ,че нямаше температура,малко се отпусна и пак - съмнения. Не изтраехме и на частно. Слава богу
,размерите са си идеални за възрастта.Докторката ни напомни,да не забравяме,че все пак сме 4 ти коригиран и да не очакваме да "жонглира" като в цирка.
Бавно и постепенно ,всичко ще си дойде на мястото. След ехото ,изключи тотално енцефа..../няма да я изричам тая дума
/,но се оказа ,че има малко рахит.Повишихме витамин Д,добавихме и калций и фосфор и малко детски витамини. То и изследванията,които правихме преди месец и половина,за фосфатазата и другите елементи си го показваха,ама ...... както и да е,ще се прави.
След 72 рия час от ваксината и така живна,ще кажеш че нещо стимулиращо сме му дали
.Сега всички сме ухилени и доволни!!
не знам този момент с "филмирането"как може да се избегне??? Предполагам- никак
! За това и ще направя една застраховка на малкия,за да не се притесняваме за прегледи лекарства,не дай боже и болничен престой. Той прегледа излезе половината от застраховката
На ортопед,най- накрая и ние ходихме вчера.Еми,все не ни даваше направление.Все си беше добре детето и да не сме бързали.Слава богу,на ортопеда всичко му се видя добре.
Как сте? Вдигате ли адреналина преди ДРЗ,а
?