Маги, и моите наблюдения са такива, от различните варианти пелени, които пробвахме досега, Molfix се оказаха най-некачествени.
Най-доволна съм от Pufies.
При подсичане ползвам Судокрем.
По принцип и аз съм фенка на Судокрема, но дупето на София май не е за съжаление. По едно време добре го понесе, но после не . Пробвахме и с витаминния крем на Мустела и с крем Здраве, с Бепантен. Както и да е ще пиша тези дни има ли резултати, или пак ще ходим на лекар. Относно пелените, педиатърката каза да пробваме няколко дни с един вид и после няколко дни с друг. За сега мислим да свършим пакета с Либеро. Марси, да попита Пуфиса вътре как изглеждат, можеш ли да пуснеш една снимка? Благодаря предварително!
От кремовете за дупе - Пенатен, въпреки, че е от най-евтините версии на този тип кремове - никога не ме е предавал. Знам, че родителите често си мислят как най-скъпото и новото на пазарае и най-доброто, ама...невинаги е така. Аз също най-много ползвах Пуфис за Дани, пак след като извъртях най-скъпарските и прехвалени памперси. Не висват така като Памперс и Либеро при напълване, но не са и чак толкова твърди като ДМ-ските. Отделно, че шарените им серии са чуднички и на вид, особено за лятото
Оххх момичета и Рачо..., ако можеше Дани да ми го гледат честичко майка ми и бившата ми свекърва - нямаше да се замисля, дали - или, честно.
Ама аз съм в "другия отбор" де. Сумати години родата искаше бебе, пък то заявки как ще го гледат, помагат и аз патката - да взема да им повярвам.Като бях бременна - съм мислила с дни как да избегна конфликти, че те ще го искат постоянно, а и аз все пак искам да го гледам ахаххахаха Каква наивна идиотка съм била - не е истина! Като се роди малкия - все едно бомба някой хвърли у дома - всички вазираха начело с баща му. Иначе на думи нали...е на всички "златния" той, ама така на две-три седмици веднъж да го мернат, за 2-3 часа и то ако мама е там
Та има един лаф: "кой каквото няма - за това реве".
Лично аз, ако се реша на второ бебе - ще е само при финансова възможност за щатна бавачка и то 24-часова, от раждането му. Не да се моля на тоя и оня за час-два помощ и да ми се сумти за капак, все едно направили жеста на века, че си погледали внука (сина).