Хубав празник,слънчев и усмихнат! Честито на всички дечица
! Маусит,аз не бих се притеснявал толкова.Покани ги,така е редно и повече не робувай на данък"обществено мнение" .съберете се с приятели и го отбележете.Наслаждавайте се на празника,защото той е ваш,не на другите. Напълно съм съгласен с Жбрул. Напълно!
Надявам се и в нашия град да има някакви организиране забавления,не че ще останат запомнени
,но ей така,да е по празнично за малкия. Татко му ще поработи,но то вече няма как да се размине./ и не вярвайте на приказките,че руските туристи тази година 60% ще намалеят
,не смогват да кацат самолетите им още от сега
/. Може и подарък да му измислим,макар още да е съвсем малък.
Стоека,я дай линк и инфо за басейните.Ние нямаме двор като вас,ама една вила се "намира" и там ще е подходящо.А и за плажа ще става,макар че нашия още се стряска от водата,мисля.Стяга се като го къпем.При вас как беше.
Преди три дена ни биха петвалентната и още една ваксина/все и забравям името
/.Вдигна съвсем малко Т ,но това не ни беше проблем ама много се омърлуши.Отпадна! Майка му си побърка.От вчера обаче пак възстанови и е направо неудържим
. Пак е нашия бърборещ кокорчо
.Предполагам,че такива са реакциите след ваксиниране. За жалост,бавно се затваря фонтанелата.
И по този повод,малко сме се "филмирали" и утре ще го водим на Ехо,макар и нашия педиатър го иска за преглед на 15.06. ,но...... много е далече това. Надявам се просто да е забавяне и да не е нещо съществено.Не знам какви са последиците от това,но на мени ми се вижда съвсем нормално,живо и усмихнато бебе
Един страничен въпрос. Момичета,нечий съпруг да се занимава с автомобили/ сервиз или продажби/?