Здравейте, мили настоящи и бъдещи мами. Бих искала да ви попитам според вас кога е редно да си направя тест за бременност и какви са изследванията за установяване на 100 % бременност? От 7 месеца правим опити с моя съпруг за бебе. Този месец трябваше да ми дойде цикъла около 22.05, а вече сме 27.05 и имам чувството, че изобщо няма да ми дойде и тайничко се надявам да съм бременна. Обикновено месечният ми цикъл е 26 дни, а днес е вече 31-ви ден и не си спомням да ми е закъснявало толкова много, с изключение, когато ми беше сватбата, но тогава това беше обяснимо, заради много силните емоции. Сега не съм имала такива емоции, а и усещанията са ми много по-различни от стандартните ПМС. Не знам дали си внушавам, но от известно време имам по-различни бодежи в областта на яйчниците, корема и таза, които не съм имала до този момент. Липсват ми типичните болки за ПМС, а болките, които чувствам са по-особени и през определени интервали. Започнах да се чувствам по-изтощена, с липса на енергия, а това е нетипично за мен, тъй като обикновено съм енергична и жизнена. Освен това имам на моменти и топли вълни през деня, а понякога през нощта ми става студено и ме втриса. Също така ми се появи хрема най-неочаквано и четох по разни статии в нета, че това също можело да е по-рядко срещан признак за бременност. След всичко, което ви споделих дали мислите, че има голяма вероятност да съм бременна или просто си внушавам, защото много силно го желая. Това е най-голямата ми мечта да стана мама и да изглеждам след няколко месеца като картинката по-горе. Ще съм безкрайно благодарна на всички вас, които се помолите на Бог за мен да ме сполети това щастие. Аз съм вярваща и всеки ден се моля на Господ да ни дари с най-голямото щастие- да си имаме здраво детенце.
Благодаря на всички, които биха ми съдействали по някакъв начин със съвети, молби за мен, препоръки и насоки.