0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, мили настоящи и бъдещи мами. Бих искала да ви попитам според вас кога е редно да си направя тест за бременност и какви са изследванията за установяване на 100 % бременност? От 7 месеца правим опити с моя съпруг за бебе. Този месец трябваше да ми дойде цикъла около 22.05, а вече сме 27.05 и имам чувството, че изобщо няма да ми дойде и тайничко се надявам да съм бременна. Обикновено месечният ми цикъл е 26 дни, а днес е вече 31-ви ден и не си спомням да ми е закъснявало толкова много, с изключение, когато ми беше сватбата, но тогава това беше обяснимо, заради много силните емоции. Сега не съм имала такива емоции, а и усещанията са ми много по-различни от стандартните ПМС. Не знам дали си внушавам, но от известно време имам по-различни бодежи в областта на яйчниците, корема и таза, които не съм имала до този момент. Липсват ми типичните болки за ПМС, а болките, които чувствам са по-особени и през определени интервали. Започнах да се чувствам по-изтощена, с липса на енергия, а това е нетипично за мен, тъй като обикновено съм енергична и жизнена. Освен това имам на моменти и топли вълни през деня, а понякога през нощта ми става студено и ме втриса. Също така ми се появи хрема най-неочаквано и четох по разни статии в нета, че това също можело да е по-рядко срещан признак за бременност. След всичко, което ви споделих дали мислите, че има голяма вероятност да съм бременна или просто си внушавам, защото много силно го желая. Това е най-голямата ми мечта да стана мама и да изглеждам след няколко месеца като картинката по-горе. Ще съм безкрайно благодарна на всички вас, които се помолите на Бог за мен да ме сполети това щастие. Аз съм вярваща и всеки ден се моля на Господ да ни дари с най-голямото щастие- да си имаме здраво детенце.           :bori_003:                                                                                                                                         Благодаря на всички, които биха ми съдействали по някакъв начин със съвети, молби за мен, препоръки и насоки.
*
Re: Как искам в този час да бъда бременна аз.
« Отговор #1 -: Май 27, 2015, 11:16:09 am »
До сега, на твое място, аз щях да съм купила тест и вече да съм наясно  :wink:

*
« Отговор #2 -: Май 27, 2015, 11:19:58 am »
Здравей, Бамбина, защо вместо да се чудиш, просто не си направиш едно пикливо тестче? След като МЦ ти е 26 дни и досега само веднъж ти е закъснявало, мисля че имаш шансове да видиш  :bfp: Желая ти го от все сърце, защото наистина няма по-голяма радост , за момиче, което се надява да стане майка. Не се страхувай от ТБ, в крайна сметка дори да е  :bfn: , поне няма да тръпнеш в неведение. Бягай до аптеката за тест и се надявам да се похвалиш! Стискам палци!

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #3 -: Май 27, 2015, 11:22:42 am »
Здравей,Бамбина!Винаги има шанс и надежда да е станало бебчето,но ние няма как да ти отговорим.Най-добре е /поне според мен/да си направиш кръвен тест.По точен отговор от резултата му няма кой да ти даде.Сиреч,за преглед ти е рано да се види има или не бременност,на обикновените тестове /аптечните/не може да се вярва на 100%поне според мен в началото, а до симптомите,често ги определяме като симптоми на бременноста ,а те са си просто ПМС.
Пожелавам ти да видиш своите две чертички мила!
*
« Отговор #4 -: Май 27, 2015, 11:24:55 am »
Бамбина, и аз подкрепям предишните три мнения, а именно да си направиш тест, който ще даде отговор на въпросите ти.
Пожелавам ти успех за положителен тест и малко човече в коремчето!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #5 -: Май 27, 2015, 11:31:58 am »
Благодаря ви за насърчителните думи и благопожелания, мили момичета. Моята идея е, че искам да изчакам още малко и като цяло си мисля да направя тест на 1-ви юни- деня на детето. Символиката е много хубава и ако съм бременна, да ми остане щастлив спомен, че в деня на детето съм разбрала, че съм бременна. Единственият проблем е, че не знам как ще издържа до тогава?  :oops:
*
« Отговор #6 -: Май 27, 2015, 11:42:33 am »
Направи си тест сега, а ако чудото е станало на 01.06 може да идеш на преглед. Сама каза, че е трябвало да ти дойде на 22. По мои изчисления, на 01.06 вече ще може да се види плоден сак. Така пак ще спазиш хубавата символика. Успех!

*
« Отговор #7 -: Май 28, 2015, 08:16:03 am »
Как е мила?Направи ли си тесче?Стискам ти палци бебо да е станало!Пиши ни за развоя на нещата! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
« Отговор #8 -: Май 28, 2015, 10:30:19 am »
Малко нахално се вмъквам при вас...да ми простите,че ще ползвам темата :(  И аз си чакам,от няколко месеца пробваме.Януари спрях противозачатъчните и първия цикъл беше чак на 40-я ден,втори на 34ден,а третият на 33-и ден.Очаквам(всъщност хич не го чакам) цикъл ,днес е 34 ден,по принцип преди хапчетата винаги е идвал 30-31.А и с тази късно овулация на 22 ден.Чудно ми е повечето жени как издържат,как успяват да не взират,как успяват да не мислят за това?Само работата помага :) И така....стоя и се моля да не дойде!Хубав ден момичета
« Отговор #9 -: Май 28, 2015, 10:36:19 am »
Мило Цветенце,
Няма проблем, че си ползвала темата. Тя е отворена за всички тръпнещи като мен бъдещи мами :) Пожелавам ти да си забременяла от все сърце. Надявам и аз също. :D Дай Боже повече деца да има и щастливи и окрилени родители  :)
« Отговор #10 -: Май 28, 2015, 10:41:16 am »
Мили дами,
Днес се престраших и си направих тест за забременност и се появи втора бледа чертичка, но не смея още да се радвам много..... :bori_010: Не съм сигурна дали е коректен теста, тъй като не успях на първа урина да го направя? Утре мисля да повторя, но с друг тест и на първа сутришна урина.  Вие как мислите, има ли шанс да се надявам? Дали може да ми препоръчате тест за бременност, от който сте доволни?
« Отговор #11 -: Май 28, 2015, 10:44:56 am »
Според мен си бременна:* честито
Може би кръвен тест би те успокоил напълно
*
« Отговор #12 -: Май 28, 2015, 10:48:52 am »
Щом я има, значи си бременна  :lol: :wink:
Честито, айде успокой се леки оставащи месеци  :bori_009: :bori_006:

*
« Отговор #13 -: Май 28, 2015, 11:16:09 am »
Щом има втора чертичка, значи си бременна. Тихичко честито! И здрав и пухкав финал.

« Отговор #14 -: Май 28, 2015, 11:36:13 am »
Благодаря ви за поздравленията, момичета. :D Дано наистина да съм бременна, но още не мога да повярвам, макар че липсващия ми цикъл е достатъчно основание да вярвам в това.  :bori_006: Според вас кога е удачно да отида на гинеколог за потвърждение?
« Отговор #15 -: Май 28, 2015, 11:39:34 am »
Няма значение първа, втора... десета - има ли втора черта, било то и бледа - Честито!
При мен нямаше как да е с първа, тъй като ставах да пишкам по няколко пъти нощем. На първия тест се появи втора линия след тестовото време, но на следващия ден си я имаше, а на третия си беше категорична.
Желая ти всичко да е наред и от тук нататък само хубави моменти и емоции!
На10-ти ден закъснение може спокойно да се види плодно сакче.
*
« Отговор #16 -: Май 28, 2015, 11:40:18 am »
Аз вчера ти казах, че за мен на 01.06 вече би трябвало да се види плоден сак. По принцип най-рано може да се види бременност на УЗ при 10 дни закъснение. Какъв по-хубав подарък за деня на детето от първата ехографска снимка. Успех, миличка и бъди малко по-уверена!

*
« Отговор #17 -: Май 28, 2015, 12:21:06 pm »
Бамбина много се радвам мила.Честито и от мен.Щом я има втората чертичка значи ще ставаш мама.А това ,че не е с първа урина нее проблем.В упътването пише с първа ,защото е по концентриран хормона,но пак казвам втората чертичка показва+
 :D :bighug:
*
« Отговор #18 -: Май 28, 2015, 13:02:31 pm »
Честито, Бамбина!
Бледа или не, по-важното е, че чертичката я има. :D
Лека и успешна бременност ти пожелавам!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #19 -: Май 29, 2015, 11:45:22 am »
Момичета, качвам 1 снимка на теста си за бременност, който направих днес за потвърждение. Много се радвам, че чертичката става по-тъмна с всеки изминал ден:) Пожелавам на всички вас, които все още не са станали майки, да изпитате това най-велико щастие на земята  :D :bfp1:  Бих искала да попитам и тези от вас, които вече са майки дали може да ми препоръчате добър и всеотдаен гинеколог, при който да се запиша да ми следи бременността?