0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смях, раздумка и кафенце - тема 10
« Отговор #480 -: Юни 25, 2015, 12:54:02 pm »
И ми разправяте ся тук - кой в Гърция, кой в Турция, кой на Марс бил...лъжли  :lol: Ако не се тагнете от въпросните места + снимки оттам разбира се - може да се приеме, че не сте там и точка. Така "работи системата" вече - няма не искам.  :lol:

Хубав ден на всички!

Е, аз нали се тагнах от моренцето  :lol:
Но обикновено го правя или на тръгване или последния ден, от съображения за сигурност.
« Последна редакция: Юни 25, 2015, 13:20:15 pm от little_rabbit »
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #481 -: Юни 25, 2015, 14:48:55 pm »
малко размисли и информация за подписките като инструмент за гражданско управление.
http://www.segabg.com/article.php?id=757554
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #482 -: Юни 26, 2015, 06:22:10 am »
Добро утро  :D
Днес е петък  :D

*
« Отговор #483 -: Юни 26, 2015, 08:02:23 am »
Добро утро, взимам си от усмихнатото кафе на Зайо, напук на мрачноветровития изглед през прозореца. Може пък да се пооправи, че съм си нарочила 2-3 дребни задачки-закачки за днес. Ми така де, дошла ми е петъчна муза да действам,  :D

Днес се открива "Малък сезон" на театър Сфумато.
https://drive.google.com/file/d/0B1p3hVckz6s7WVBNSWg4cnN0ZWM/view?pli=1
« Последна редакция: Юни 26, 2015, 08:09:49 am от rtfrtf »
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #484 -: Юни 26, 2015, 09:12:34 am »
И ми разправяте ся тук - кой в Гърция, кой в Турция, кой на Марс бил...лъжли  :lol: Ако не се тагнете от въпросните места + снимки оттам разбира се - може да се приеме, че не сте там и точка. Така "работи системата" вече - няма не искам.  :lol:

Хубав ден на всички!

Е, аз нали се тагнах от моренцето  :lol:
Но обикновено го правя или на тръгване или последния ден, от съображения за сигурност.

И аз бе, нали и снимков материал имам :)))) На Халкидики беше страхотно, но....свърши :(
Зайче, аз този път бях сама с детето, така че тати пази :))))

Ха добро утро и от мен.
Зайче пийвам си от страхотното кафенце, че сме на българска земя от вчера и малко ми е сънливо :)
Дано петъкът да е спорен и слънчев за всички :)
*
« Отговор #485 -: Юни 26, 2015, 09:23:41 am »

Тази сутрин вместо закуска, с ето това ви поздравявам. :wink:
Лек да е петъка на всички ви!

Теди, синчето няма ли да ползваш неговия. Братовчедка ми така прави, ползва на племенника. Иначе и тя като теб е твърдо против фб.
В момента е на село, Синеочке. Иначе когато ми позволи ползвам неговия, за да видя някоя и друга снимка. :P

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #486 -: Юни 26, 2015, 09:35:39 am »
Кафенцето е страхотно  :), благодаря, Зайче!

И при нас е облачно, дано да не вали, че бяхме планирали идване до София за целия ден, пък да видим .... не че дъждът ще ни спре  :)

Пете, добре дошла  :), гледахме снимките, да, да
чудесно сте си изкарали, личи си  :)

« Отговор #487 -: Юни 26, 2015, 09:44:11 am »
Тединка, време ти е за ФБ  :D

Марси, вие живеете на най-хубавото място. Витоша спира студените течения от север, а по Струма идват топли. Винаги съм се питала защо София са я построили северно от планината :lol:
*
« Отговор #488 -: Юни 26, 2015, 09:57:11 am »
Точно така е, Зайче, още повече, че имаме няколко приятели, които живеят съответно в Бояна, Драгалевци, Симеоново, та съм правила съпоставка в различните сезони  :)

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #489 -: Юни 26, 2015, 09:57:45 am »
Добро утро, или по-скоро добър ден.
Излипсвах за малко ама ...няма да се оплаквам тук сега. То който има ФБ и ми е другарче там знае :lol:, къф ми е „проблема“. Нищо сериозно де, но нали се разбрахме тук да не пишем за деца.
Не мога да коментирам персонално всички, че доста съм пропуснала, но ще гледам да наваксам тия дни. Евентуално.
Петък е, та работещите - по-еваш я карайте.
« Отговор #490 -: Юни 26, 2015, 10:11:16 am »
Пеше, защо да не пишем за деца (или котки и кучета, съответно)?
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #491 -: Юни 26, 2015, 10:27:29 am »
Ами, Зай, нали място за релакс е тука.
А моята драма е варицела. И два дни дете с Т и кривоооо, ама много криво. И без това си е драма куин, но тия дни се развихри. Страх я било от шарката, нам си кво. Абе до пъпа ѝ се стичаха сълзите, ако щете ми вярвайте.Днес щото е по-добре ми вдигна „скандал“ заради тв. и тъпите детски, които от 2 дни гледам нон стоп.  И най-страшната заплаха - „не съм ти вече дъщеря до цял живот“, което трае около 5 минути някъде. :lol:
*
« Отговор #492 -: Юни 26, 2015, 10:37:25 am »
Пеше, бързо да се оправяш с малката!

и аз пиша само тук  отдавна, някой подфоруми изобщо не ги отварям, други чета под диагонал, трети са ми омръзнали, няма да правя повече опити в България и то само тук ми остана да драскам :P

изпускам ви напоследък, но ще наваксам по-нататък

хубав ден!
« Отговор #493 -: Юни 26, 2015, 11:12:03 am »
Здравейте и от мен!

Взимам си от кафето   :) , в следващата седмица ще се мяркам по-рядко, тъй като утре тръгваме към Гърция и вече нямам търпение  :)

Бореща се за една мечта.
« Отговор #494 -: Юни 26, 2015, 13:54:43 pm »
Привет на всички  :P
И ние утре потегляме за две седмици за свекърите с детето.
Дано оцелея психически  :lol:
« Отговор #495 -: Юни 26, 2015, 15:49:37 pm »
Смайли,кураж :)Дани е голям вече.зОставяй го повече с тях и релаксирай.
« Отговор #496 -: Юни 26, 2015, 15:53:53 pm »
Мерси, Хоупче.

Запасила съм се с книжки и филмчета на английски - уж да го подобрявам  :lol:

Малко спам с една щастлива история от моята клиника  :P
http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/duhat-na-zdraveto-da-presledvash-mechtata-za-bebe.html?utm_content=buffer8db6d&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
*
« Отговор #497 -: Юни 26, 2015, 22:39:35 pm »
Да питам за отзиви за детските представления на Пловдивския куклен театър. Интересуват ме най-вече "Мързеливата пчеличка" и "Момче и вятър".
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #498 -: Юни 27, 2015, 06:31:34 am »
Добро утро  :D

*
« Отговор #499 -: Юни 27, 2015, 08:55:20 am »
Добро утро!

Аз от близо два часа се "плюнча" на едно кафе вкъщи и си бръщолевя със сестра ми по телефона, ей така, съботно :). Няма обаче да откажа и от влюбеното кафе на Зай, че вече си представям как съм забила нос в пяната :lol:
Аз днес се моля за слънчево и спокойно време, че ми се хайманосва малко навън, пък и работа има да се върши.
Малко със закъснение, но... Стоека, искрено ви съчувствам за автомобилната кражба. Съвсем скоро на наши приятели им се случи нещо подобно. Най-големият куриоз беше, че наблизо е имало полицаи в този момент и когато приятелите ни отишли да им поискат съдействие, те им казали: "Няма смисъл да се занимавате. Такива престъпления обикновено не се разкриват." Смятай!
Петенце, гушки за детенце и търпение за теб. Сърби, сърби, ама ще мине :)
Смайли и Фрея, и на двете ви хубави почивки! Много да се забавлявате. Смайли, много мила щастлива история. Дай Боже, повече такива!

Весела събота!
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”