0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смях, раздумка и кафенце - тема 10
« Отговор #320 -: Юни 13, 2015, 06:48:52 am »
Добро утро,

Зайке,няма да откажа халкидическото кафе.
Натам сме и ние след седмица,остров Амулияни...
Весела,морска и пълноценна почивка ти пожелавам. :balk_177:

P.S:Ама и там ли ще си толкова ранобудна?

*
« Отговор #321 -: Юни 13, 2015, 09:00:19 am »
Добро утро.
Зайче, благодаря за гръцкото фрапе! :P Приятна да ви е почивката и да заредите батериите на макс!
Закуската отново е диетична - лято е все пак.

Пожелавам приятни почивни дни на всички! И се пазете от слънцето. :)

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #322 -: Юни 13, 2015, 09:10:41 am »
Добро утро! /днес е събота ,та утрото е в 9:00  :wink:/.Зайо,голяма красотаааааа :D такова кафе мога да пия чаааак,до времето за студеното Узо и "актаподите" на плоча  :lol: :lol:. Ама много ме дразниш,да знаеш!!! :wink: Далинда и те тръгвали.... :xСлед седмица!!! Ей.... :(
Хубва и не толкова гореща събота!

п.п.Марси,продължавай с агитацията,пък ще видим  :wink: на мен ми трябва специалист по Google + че той ми е малко мътен..... :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #323 -: Юни 13, 2015, 09:14:05 am »
Рачо.......много сте готини с Тео и мама Вили. Който има фейсбук веднага вижда толкова красива и наситена с емоции снимка. А за Тео нямам думи, много е хубав. Както и всички деца на Зачатие.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #324 -: Юни 13, 2015, 09:34:33 am »
Добро утро!
То малко окъсняхме ама .... не че съм станала по-късно, просто имам друга занимавка тук.  :D
Прекрасни кафе и закуска момичета. Теди, кое ѝ диетичното на филийката със сладко, бе душо :wink: Нищо де, то баш аз не бива да се обаждам, понеже не закусвам  :lol:
Но и аз „приготвих“ нещо драно, да има за Рачо. :

Леки и топли почивни дни!
*
« Отговор #325 -: Юни 13, 2015, 09:40:48 am »
Теди, кое ѝ диетичното на филийката със сладко, бе душо :wink: Нищо де, то баш аз не бива да се обаждам, понеже не закусвам  :lol:
Пеше, ами аз погледнах адреса на картинката и там пише dieti.net ... dieta... и затова се изказах така непрофесионално. :lol:

Ромен Гари
*
« Отговор #326 -: Юни 13, 2015, 10:26:57 am »
Добър ден!

То днес събота, ама аз като знам вкъщи какво ме чака... та затова се поразсънвах дълго тази сутрин :D
Зай, и аз няма да откажа нещо чуждо (кафето имам предвид :lol:). Чудно море ти пожелавам. За малко си помислих, че пак ще имаш сменнник за сутрешното кафе, ама този път не си даваш мястото :). Много слънце, пясък, спокойствие, музика и глезотии да те споходят.
За закуската още се двоумя - не съм лакома, ама понякога доооста трудно мога да избера само едно :lol:.
Теди, Пеше, понеже всички дами и мадами покрай мен са на диети (балабар с мъжете за подкрепа и солидарност), та право да си кажа, повечето неща, които консумират, ми се струват супер нелогични. Аз, за себе си, не мога да си представя нещо да ми се яде и да не го опитам. Абсурд! Така че...ще ръфна по нещо и от предложенията на двете ви :D
Рачо, аз тази сутрин направо грейнах като видях снимката. Както Стоека казва, много емоции и чувства. Щастливи да сте!

Усмихната събота! :P
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
« Отговор #327 -: Юни 13, 2015, 10:33:08 am »
Добър ден  :P
Аз вече бях на фризьор. Напазарувах. Ииииии видях снимката на Ра4о, Вили и Тео. Наистина прекрасни  :P Пу пу
Хубав уикенд на всички!
« Отговор #328 -: Юни 13, 2015, 14:56:08 pm »
Къде видяхте Рачо и фамилия, че аз не ги намирам  :oops:

Едит: намерих ги, прекрасни  :bighug:
*
« Отговор #329 -: Юни 13, 2015, 16:15:07 pm »
Добър ден от мен! Гооляма жега, голямо чудо! Взимам си от фрапенцето на Зайко и й пожелавам незабравима почивка, пък кой знае..отивате двама, връщате се трима ;)
Капитане, видях ви и аз. Много красота много нещо. Страхотни сте всички и най-вече малкото Раченце. Такъв сладкиш, че мисля септември живот и здраве, като се роди малката да се запиша в листата ти за кандидат сватя ;)
И да ви почерпя с нещо разхладително, че в тая жега..

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #330 -: Юни 13, 2015, 19:26:02 pm »
 :oops: Момичета,наистина ви благодаря за хубавите думи! Ласкаете ни,но няма как да не се радвам  :oops: И като се загледам,ми то всичките деца на Зачатие са прекрасни! :lol:! Гледам,гледам,ми то няма нищо нехубаво!! Сега и адаша на Руми е в галерията...Красавец! няма шега! Това сигурно защото са най-желаните деца на света! От това трябва да е! :wink: И хубаво да ги гледаме,че от тях ще е я бъдещия президент,я някой Нобелов лауреат или откривател на нови светове.... Те не само са хубави,ами убеден съм и умни! Няма как да е другояче..... нали са нашите деца! Най-чаканите и най - обичаните  :D!!
И тука голяма жега,макар че подухва.аз взех вече повечко да поработвам и да ви призная,пистата тия дни си в като барбекю  :lol: :lol: За съжаление,кебапчетата и кюфтетата сме ние с колегите.... :lol:
*
« Отговор #331 -: Юни 13, 2015, 20:50:56 pm »
Рачо, и аз ви видях, нищо че нямам ФБ. :P
Прекрасно семейство, начело с адашът Тео. А коментарът под снимката ме накара да настръхна. Много, много ми хареса.
И сега разбрах, че вчера по телефона съм говорила с magi_st. Питах едно пиленце кой е с това хубаво име, дето ми е пратил договора. :)

p.s. В момента по bTV дават "Девет месеца" и отивам да го догледам.
Хубава вечер на всички!

Ромен Гари
*
« Отговор #332 -: Юни 13, 2015, 20:58:49 pm »
Привет и от мен! Настана моето любимо време - жегица,  :D
Ето нещо разхладително,

Снимката на Тео, Вили и Рачо и аз я видях във FB. Ами да, така си е, всичките деца на Зачатие са прекрасни.

Днес бил световен ден на плетенето, поздрав към изкушените от плетивото. (Аз не съм от тях, не умея да държа куки за плетене,  :wink:)
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #333 -: Юни 13, 2015, 22:26:26 pm »
И като се загледам,ми то всичките деца на Зачатие са прекрасни! :lol:! Гледам,гледам,ми то няма нищо нехубаво!! Сега и адаша на Руми е в галерията...Красавец! няма шега! Това сигурно защото са най-желаните деца на света! От това трябва да е!

Мерси, Рачо :) И вашият адаш е прелестен :) А вие с Вили цъфтите от щастие покрай него. Да са ни живи и здрави дечицата :) Добре, че има такива инициативи със снимки

La vita è bella
« Отговор #334 -: Юни 14, 2015, 06:27:13 am »
Добро утро  :D

Руми, ти си моят герой! Дойде на ДРЗ, докато у вас те чакаше твоята втора прелест, за да го накърмиш.
*
« Отговор #335 -: Юни 14, 2015, 07:47:29 am »
Добро утро! Зайо,това истинското място ли е? :lol: Оффффф започвам да се дразня  :x! Отивам на работа,а снощи бях на РД на приятел и гледах да не се " отплесвам", а сега Зайо изпраща "гръцки" кафенца и въобще.....така не се работи. :lol: :lol:
« Отговор #336 -: Юни 14, 2015, 08:41:46 am »
Добро неделно утро на всички.
Тая тема напредва със скоростта на светлината,много раздумка,много кафета и сладоледи.

Рачо,ти си на морето целогодишно,значи аз целогодишно ти завиждам.А на Тео бузките...пу пу,да не са му уроки.Страхотни сте.Лека ти работа,ама в неделя ли на работа?!Тцтцтц...

Зайке ,пак ранобудна с чудничко кафенце.Според мен е истинското място...

Хайде правете "фейсбуци",на промоция са :balk_121:

Хубава и гореща неделя на всички,тези които са в близост до морето да се топнат за тези които не са.

« Отговор #337 -: Юни 14, 2015, 08:48:13 am »
Не е истинското място, снимката е от нета. Ние сме на 70 метра от водата, трета-четвърта къща. Но пък има гугутки наоколо, а под нашата стряха има гнездо на лястовици с 3-4 мънички главици вътре.
Рачо, наистина, не се оплаквай - да живееш в Бургас е толкова хубаво, имаш си целогодишно моренце.
« Отговор #338 -: Юни 14, 2015, 09:16:46 am »
Ох, кафенце на моренце  :P

Днес спах до 9 часа ..... Това не ми се е случвало от не помня кога.
Малкият снощи не искаше да заспива до 23.30 ч. Мисля, че му беше жега. Това не му попречи сутринта да стане в 6 разбира се  :lol: Но баща му го обслужи и в 8 ч е заспал отново, а аз до ей сегичка  :P
И кафе ми е направил моя мъж. Връщам си оплакванките от него  :lol:

Зайче, да не сте на Талата с тези къщички и лястовички?

Далинда, усещам едно добро настроение при теб, явно предстоящата почивка те зарежда  :P

Rtfrtf, щях да ти пращам един линк към Фейсбук, в който обявяват всички безплатни културни събития по градове, но вече го изгубих  :(

Хубава почивка на всички от темичката!
*
« Отговор #339 -: Юни 14, 2015, 10:05:20 am »
Добър ден! И аз да се разпиша :)

Зай, все по-прелестни тия кафета и атмосфери. Завиждам благородно на всички ви за страхотните летни почивки и развлечения, които вече ви сполетяват.
Рачо, да не съм те чула да се оплачеш нещо по темата за морето и плажовете. Аз толкова си обичам Бургас и Южното Черноморие, че бях питала майка ми като дете да не съм осиновена, защото според мен "трябва да съм била родена в Бургас и те да са ме преместили" :lol:. Родителите ми не пропускаха лято без море.
Аз и друг път съм писала, ама ние сме си палаткаджии. Дай ни някое забутано място или в краен случай къмпинг и сме там. Скоро моя приятелка,с която не мога да се меря по любителство към природа и свят, ми препоръча някакъв много хубав къмпинг в Гърция (забравих му името). Те миналата година с нейния приятел ходили там да си "изглаждат" отношенията (че се бяха разделили за няколко месеца). Е, изгладиха ги - на 29 май, тази година, им се роди момченце :D. Та, така.
Не знам кога и дали изобщо ще успеем да се организираме и ние, че планирането на отпуски при нас е малко въртеливо понятие. Но затова пък имаме тренинг от години. Решаваме на обяд, стягаме багажа вечерта и сутринта сме отпрашили :lol:
Смайли, браво на твоите мъже - виж как те "заобикалят" от рано в неделя :D

Весела неделя!
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”