0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - тема 10
« Отговор #300 -: Юни 11, 2015, 18:35:17 pm »
Зайче, и аз нямам търпение да записвам час за д-р Даскалови.
Очаквам договора с нетърпение. И на мен ми предстои изследване на АМХ, което не бях правила досега. Да видим дали няма да изскочи някое друго зайче от там. :P

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #301 -: Юни 11, 2015, 19:06:04 pm »
Зайо, Теди, стискам ви палци!

Зайо, подкрепям те за Истанбул. Иска ми се да вярвам, че вашето чудо е там.

Хубав ден! Най-накрая лятото дойде и при мен. За пръв път дойдох по сандали на работа и не ми беше студено. :smiley_abxb:

« Отговор #302 -: Юни 11, 2015, 20:13:07 pm »
Хаха, Блу, това за сандалите не го вярвам  :lol: Такова променливо време е при вас...
« Отговор #303 -: Юни 11, 2015, 21:06:38 pm »
Зайче,резултата ти е чудесен.Моя е под 1,но каза лекарката,че не е изгубен.
Незнам предисторията ти и защо не искаш в България,но клиниките в Истанбул са едни от най-добрите в света.Ей сега ще дойде Нова Година и ще отскочите.Успех с операцията на мъжа пожелавам.

Теди,старта е даден,много успех и кураж пожелавам и на теб.Незнам на каква възраст си,но след като имаш едно дете и така силно да мечтаеш за второ,адмирирам те!

« Отговор #304 -: Юни 12, 2015, 05:45:18 am »
Добро утро  :D
Ние отиваме на моренцето. Гръцкото. Малко ни е притеснено, защото не успяхме да намерим документите на другата кола, някъде сме ги забутали при суматохата или просто сме ги изгубили... Ще ги вадим наново, като се върнем.
Дали, ще се борим, мила  :bighug:

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #305 -: Юни 12, 2015, 07:48:26 am »
Добро утро!
Зайко, напълно в морски стил ще сме тази сутрин  :lol:

На вас приятно море и дано като се върнете изненадващо намерите документите на колата.

Лек ден от мен!
*
« Отговор #306 -: Юни 12, 2015, 08:42:44 am »
Добро утро!!! /то вече ден ,ама .... :oops:/ Много,много ме радвате с кафенцето и закуската. :D Благодаря ви Зайо ми Пеше! Със сигурност ,денят ми след средиземноморските предложения,ще е много по -кратък :lol:! Нека е такъв за всички.

Зайо,това голяма беля,бе 8O. Ама почивайте сега,пък другото после. Къде точно отивате? Ще има ли гръцки фрапета и за тайфата тук  :wink:?
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #307 -: Юни 12, 2015, 09:02:23 am »
Добър ден, момичета и Капитане  8) Вчерашната разходка до Старосел беше уникална. Мястото е наистина райско. Препоръчвам го за почивка на всеки. Имат и превъзходно СПА, а волно разхождащите се семейстево пауни са атракцията на комплекса.
Вземам си кафенцето на Зайчето, че ухае апетитно. Пешек, твоята закуска също е един път, но всички казват, че последния триместър най се качвало. Та ще си пийна едно смути с овесени ядки.Ако някой иска да се чувства почерпен.

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #308 -: Юни 12, 2015, 10:20:13 am »
Добър ден на всички.
Изпратих детето и ви се хваля - имам една очаквана пратка. Тази сутрин ми пристигна договорът за дарение от Зачатие. Попълнила съм го с вашият химикал, на късмет да е. :P
Далинда, на 38 години съм и да, много силно искам това второ дете. Благодаря ти!
Преди малко прочетох една мисъл, която ми хареса. Без автор е, но е много мотивираща.
"Всичко ще бъде както си мечтаеш, само почакай... Помни, захарта е на дъното!"

Хубав петък от мен!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #309 -: Юни 12, 2015, 10:42:49 am »
Теди,почти сме набори,аз за първо мечтая и ще имам.При мен хубавите неща в живота стават трудно и бавно,но стават,защото не се давам,мечтая,боря се,вярвам.
Тази мисъл е пълна със смисъл,няма да спираме да мечтаеме.
Чудесна пратка си получила,започва се значи.
За детенце не се притеснявай,ма то не може да не се.Весело да си изкара детето.

Аз съм малко на разтоварващ хранителен режим,затова гепвам кафето и смутито.Закуската няма да я гледам,че съм пощалива.

Весел,слънчев и усмихнат последен работен ден на всички :balk_46:

*
« Отговор #310 -: Юни 12, 2015, 10:45:22 am »
Добър ден!

Страхотни петъчни новини, Теди:bighug: Момичета, стискам ви много палци.  yahoo_33

Аз се почерпвам от всичко.  :hungry:
Днес работещите по-лежерно да го даваме. :)

*
« Отговор #311 -: Юни 12, 2015, 10:53:33 am »
Зайо, в Берлин направо си е хубаво времето в сравнение с Бенелюкс-а и северна Франция. Там е най-гадното време в цяла Европа.  :lol:

Днес пак съм по сандали.  :wink:

*
« Отговор #312 -: Юни 12, 2015, 11:18:42 am »
Добро утро  :)

Страхотни закуски и напитки  :)

извинявайте, че реагирам с такова закъснение, но това е положението за момента  :lol: ......

та, Зайче, честит фотоапарат, с интерес ще следя снимките  :), благодаря и за разясненията. Последно този, който сега взе тъмен ли е или светъл   :ask:

За Фейсбук исках да кажа, че всъщност всичко зависи от личния приятелски кръг и от зададените настройки.
На практика аз следя публикациите на хората, които са ми приятели и ако не ми харесват нечии публикации, мога да го изключа или да настроя по друг начин.
Като се отвори Приятели, вдясно до всеки профил има опции: Близки приятели, Познати, и др. възможности. Примерно при Познати, ще виждам по-малка част от публикациите на този човек, а ако категорично не харесвам включванията му, натискам Отказ от приятелство и готово  :)
Аналогично за всяка друга публикация, която се появява на стената ми. Горе вдясно има функции: Не искам да виждам това , Отказ от следване на този човек и др.
Също всяка лична публикация (снимка, текст, линк) може да се настрои да я виждам само аз, моят кръг от приятели, по избар (т.е. конкретен човек, група) или всички .....

Ако някой се затруднява с настройките, да казва, ще опиша по-подробно  :)

Всеки ден отварям Фейсбук без да губя много време, преглеждам каквото ми е важно и така.
Член съм на няколко групи по интереси (няколко затворени групи, една тайна група), много удобно е за комуникация.
Също много удобно за оформяне на албумите със снимки, лесна връзка с Пинтерест.
Качвам си статии, които са ми интересни, повечето са заключени и ги виждам само аз, също за разни плетки (схеми за плетки), също са заключени за другите. За мен ползването на ФБ (в този вариант!) е нещо практично и полезно :)

Желая хубав ден на всички!
« Последна редакция: Юни 12, 2015, 11:20:29 am от marsi »

« Отговор #313 -: Юни 12, 2015, 11:23:15 am »
Добър ден  :P

Страхотен петък - Зайко заминава на почивка, Теди си има договор, а аз си получих блузката на Зачатие и е прекрасна  :P

Още не съм яла, че днес малкият е със странен график. Стана в 5.30, в 7.30 пак заспа и тъкмо се изкъпах и се събуди и нищо не успях да свърша. Хайде набързо закуска за него и навън до преди малко. Сега пак съм го сложила да спи и ме чака един хаос за подреждане  :lol:

Марси, като те чета, трябва и аз по-подробно да го го разуча този фейсбук.
« Отговор #314 -: Юни 12, 2015, 12:38:48 pm »
Добър ден.
Благодаря за кафето! И аз пропускам тази прекрасна закуска от Пешето, и предлагам на всички диетуващи(като мен) по една здравословна.
*
« Отговор #315 -: Юни 12, 2015, 20:26:28 pm »
Добра вечер!

Само хубави неща се случват тук :D
SCare, Добре дошла!
Зайче, Честита придобивка - много красиви спомени да запечаташ с новия фотоапарат. Сега, на моренцето, му е времето да го тестваш както подобава :)
Теди, много се радвам и за теб! Най-хубавото тепърва предстои. Стискам и четирите си палчета :wink:
Дали, мисля в друга тема сме си писали, но и моето АМХ отдавна си е заминало. Само аз си знам на какво чудо се надявам, но да му се не види, не мога да се откажа на 30, та аз тепърва започвам.
Марси, голям си агитатор с този Фейсбук :lol: На мен обаче ми се струва, че Рачо и Теди трудно ще се пречупят.
Смайл, Дани направо ти е разказал играта днес :lol: И моята блузка днес пристигна, но аз закъснях с работата и не успях да стигна до Еконт да си я прибера. Утре отивам още преди да отворят.     
Блу, аз сандалите не ги свалям вече месец (само по парковете, че там обичам да съм си боса). Дано ви се задържи хуууубаво времето, че да се радваш по-дълго на боси пръстчета.

Спокойна вечер!
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
« Отговор #316 -: Юни 12, 2015, 20:35:12 pm »
Златенце,никакво предаване,твоето чудо чака момента в който ще се появи,ще чакаш и ти значи.
Как вървят нещата при теб към момента?Може би сме писали в другата тема,но аз чета всичко тук и понякога се опасявам да не объркам някой с някой.

И аз днес поръчах чадърче и пазарска чанта.Ще се фукна като ги получа и съм убедена че някоя приятелка ще пожелае и тя.Така че,пак ще заръчвам ако се наложи.
Каузата е великолепна!

*
« Отговор #317 -: Юни 12, 2015, 22:56:00 pm »
Още не съм яла, че днес малкият е със странен график. Стана в 5.30, в 7.30 пак заспа и тъкмо се изкъпах и се събуди и нищо не успях да свърша. Хайде набързо закуска за него и навън до преди малко. Сега пак съм го сложила да спи и ме чака един хаос за подреждане  :lol:
Това все едно аз съм го писала  :lol: От няколко дни дребното става към 6:30-7:00 и уж се е наспал, ама май не се е събудил. Съответно до около час се вкисва, хем не спи, хем не ще друго и .... Та днес в 8:00ч бяхме в парка и до 12ч :lol: е там се наспа много хубаво, а и на мен ми хареса рано, спокойно, свежо :)
Лека нощ от нас :)

П.П. Не се сдържах 8O :o :lol:
http://www.dnes.bg/health/2015/06/12/belgiika-rodi-sled-transplantaciia-na-iaichnik-zamrazen-prez-puberteta.266500
« Последна редакция: Юни 12, 2015, 23:03:10 pm от Mousyt »
*
« Отговор #318 -: Юни 12, 2015, 23:28:21 pm »
Далинда, пазарската торба и чадърът са супер (изпробвани). Като се прибера в София през лятото, ще си взема и тениските.

Зайо, честита придобивка! Със здраве да си ползваш! Някой ден с нея и бебешки снимки да правиш!
« Последна редакция: Юни 12, 2015, 23:33:47 pm от blue_sky »

« Отговор #319 -: Юни 13, 2015, 06:20:43 am »
Добро утро  :D

Благодаря за чудесните пожелания! Марси, тъмни са и двата обектива, но пък стават хубави снимки.

Хубав ден! Ние сме в Халкидики - градчето е Геракини.

« Последна редакция: Юни 13, 2015, 06:23:07 am от little_rabbit »