Хи хи
! Смешни са! Аз не искам да имам ФБ,защото съм сигурен,че първоначално ще ме"обсеби"
! Няма как да се размина! На всички се е случвало в началото.Само дето,това "начало" може да продължи година-две.После ще дойде "отрезвяването",но времето е безвъзвратно
Освен това,ще ми коства много време и в ежедневието. А ,в повечето случаи,поне до колкото съм запознат,няма да има "продуктивно" комуникиране
. Имам три-четири мейл адреса,с които съм регистриран в различни форуми и получавам актуални новини всеки ден.Само тях като прегледам и денят преполовил
.Имам регистрация и в други мрежи,не толкова социални ,но важни и полезни за мен.Там също отделям време.Да не забравяме и форума на Зачатие
Ами нямам повече време
! А и ,докато отсееш полезната информация от "плявата" изразходваш доста енергия,все пак.Предпочитам да я съхраня и да я дам на други хора..
Това са ми доводите.Не че се инатя,но настина времето няма да ми стигне.Единствено съжалявам,че стойностни кампании и инициативи минават незабелязани за мен.Или поне информацията за тях. Случая със ФБ на Зачатие е точно такъв,но за сега ми е трудно да направя компромис.
Дори и със себе си
.
п.п. правил съм го за едни интернет игри и .... 3 години от живота ми отлетяха,а ден и нощ беше едно.Абе ,да не се познавам........
Ооооо,Маусит, "подесетихте" ли вече! Айде,да сте здрави и пак да почерпиш! Тортата изглежда много апетитна!!!