Добро утро ,момичета!!!!
Тук сме ,живи сме
! няма мърдане- ще ви досаждам още
! Едно тематично "жегаво "кафе от мен. Като знам какво беше тук последните дни и направо не ми се мисли за Русе,Плевен,Стара Загора, Пловдив и ...сигурно пропускам много.
Дано ни е за последно.
Първо да честитя на всички ,които са празнували /пропуснал съм много/. Нека са здрави и много успешни,а малките да растат безгрижни и обичани.За Jbrul имам едно специално пожелание
- да си остане същата,каквото я познаваме сега,защото, в противен случай форумът тук ще е друг,какъвто няма да ни харесва.
Зайо,дано всичко с М мине добре и бързо >да стъпи на краката си"
.
Трудно ви изчетах
. Много писане,бе......
Ние бяхме на едно много хубаво място от 17 до 21 юни /ако си спомняте,някъде след това и се "загубих"/
. Виждам,че има специална тема вече,за хубави места за почиване. Ще го препоръчам там.Прекарахме много хубаво,видяхме се с приятели,повеселихме се,излежавахме се на басейн и най-важното - представихме малкия
. Всички много го харесаха. Постоянно беще център на внимание. Но и той се представи добре,като истински син на баща си
Само че,както всички знаете от личен опит,всяко хубаво нещо се заплаща,а когато е много хубаво,значи е и много скъпо.
та от момента ,в който се върнахме и се "потопих" в работата. Тази година сме само двама колеги,а работа има....
, не мога да си вдигна главата. ако сте гледали "Терминалът" с Том Хенкс.....е нещо такова. Вкъщи само ям,къпя се,побъбря с Тео и..толкова. Луда работа
! Даже малко ме е яд
Но свърши - ще го играем хорото!
Отделно,влязохме и в друг филм с малкия.
Може и да помните,че споменавах,че педиатърката ни все се съмняваше в големината и формата на главата му /макар всичко да е в норма и красиво/,ама си е наумила...... Та ходене до София,скенери....луда работа. Как не полудяхме ,я...???
За това ще пиша в другата тема.
Хайде,един хубав петък от мен /макар,че на някой ще им се развали настроението като ме видят във форума отново
/.