0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Явно имам   някакъв проблем .Има ли момичета с подобен случай.Не знам вече лигавицата ли ми е тънка ,прогестерона ли е нисък направо не знам.Ноември почнахме опити .Още първият месец видях двете черти но не се задържа .Сега след още 4 месеца опити пак видях 2 черти но отново не се задържа.Никой не ме взима на сериозно.За 4 месеца съм ходила при 3 АГ  в Бургас.Никой не реши при първият опит ,че има някакъв проблем .Е явно има .Какво да правя от сега нататък??? Дайте ми съвет.
*
Съжалявам за случилото се!
Мисля, че е най-добре да отидеш при репродуктивен специалист.
Не съм чела добри мнения за лекарите в Бургас. Сигурно ще се включат момичета оттам.
Мисля, че има при кого да отидеш във Варна и Пловдив. Далечният ти вариант е София.

26.09.2019
*
Аз също подкрепям, по добре се обърни към репродуктивен специалист, най добре и не позволявай да те мотаят и да не ти обръщат сериозно внимание  :)
Сили нямам  мили момичета сили нямам...психически не издържам,.Не ми  се живее,,,,,,,,,,,,,,това явно е психическо отклонение........ не искам пари искам  рожбааааа Боже моля ти се
*
Милото... Напълно те разбирам, знам какво е..Поплачи си и го пусни да мине. Приеми, че не е било твоето детенце. То чака най-подходящият момент, в който да се появи и да те направи най-шастливата. Не приемай станалото като наказание, а като изпитание. Бог праща само на силните тежки изпитания, защото знае, че ще се справят с тях. Нали лошите неща ни правят по-добри хора! Тук почти няма момиче, което да не познава болката ти. Така, че знай, че не си сама и никога няма да бъдеш!
 Колкото до съвети, наистина е добре да потърсиш адекватна помощ. Пусни си хормони , като за начало и наистина се огледай и ослушай за добър АГ. :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

Всеки миг е още един шанс...
*
Боже, дай сили и детенце на всяка една, която толкова силно и искрено го желае, не си сама , аз го преживях преди  4 години  :? :bighug:
 Ооо сили нямам мили момичета не издържам....Бог да е с мен.......
*
Бог е с теб и с всички копнеещи за рожба  :bighug:
*
Вземи си душ, легни и си почини. Пусни си нещо леко и неангажиращо, като "Приятели" или "Женени с деца" и се изключи. Утрото е по-мъдро. Ще ти се избистри всичко, за да си начертаеш план за действие. Още си толкова млада, няма да се подаваш на отчаянието! Всички сме с теб! :bighug: :bighug: :bighug:

Всеки миг е още един шанс...
Моето момче си дойде от работа и сега се опитва да ме успокои .Утре ще ходим за риба ...малко да си отдъхна.Ще ви пиша по -нататък когато отида на лекар отново
Съжалявам Шанел ,всичко ще се нареди в един момент трябва да вярваме.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Обърни се към репродуктивен специалист, НЕ в Бургас!!!
Аз ще изляза малко от общия тон за Господ и тем подобни, моля за извинение, за което! Ще се опитам да бъда прагматична, дано ти помогне, на мен ми свърши работа.
Първо - самият факт, че все пак забременяваш, е добре, много добре дори. Въпреки, че за огромно съжаление, бременностите не се задържат /добре е, че това става в самото им начало, повярвай ми/, все пак бременност се случва. Оттук нататък, трябва да се търси причина защо не успява да се задържи. Трябва да си направиш някои изследвания, за да се открие каква е тя. Искрено ти пожелавам да е нещо съвсем дребно и лесно преодолимо. Дотук с медицинската част.

Второ - колкото по-бързо приемеш това, което ти се случва, толкова по-лесно ще ти е да се бориш. Аз лично се сривах при тези непрестанни мисли за Господ, Провидението и Великите мъченически изпитания. Никакви грехове не изкупваш, за нищо не си наказвана и никой за нищо не те изпитва. За мен подобни мисли са саморазрушителни. Приеми, че това просто се случва в природата и за жалост, ти си сред тези, на които им се пада по-късата клечка. Няма страшно, стерилитета е като всяка друга болест, има си диагностика, има и лечение. Както приемаме всякакви други гадости и несгоди, които ни се случват в живота, така следва да приемаме и тази. Да, тук психическото и емоционално натоварване е смазващо, но по същество, начинът на действие е като при всякакви други проблеми. Мобилизираш се, търсиш решение, прилагаш го. Колкото повече се пускаш по течението на тези мисли - Господ ме наказва и прочее, затъваш повече. Поне при мен беше така. Седиш и се самосъжаляваш и затъваш още повече. И аз бях така в началото и това ме побъркваше. Един ден просто си казах стига! Приех, че това просто ми се случва, няма ничия промисъл зад това, просто природата се е бъгнала нещо при мен, но слава богу, има лекари, има лечения, ще се справя.

Може да звуча леко грубо и крайно, моля за извинение, ако е така! Не искам да обиждам нито вярващите и религиозните, нито когото и да било. Ако някой се чувства по-добре, мислейки си, че Господ го наказва за някакви си грехове или му тества границите на психическите възможности с неясно каква цел - ок! Но не мисля, че това помага, напротив, съсипва. Ако искаш да се уповаваш в Бог, то нека не е в посока "защо на мен, защо аз" и т.н., а в посока "Господ е с мен, ще ми помогне, ако и аз си помогна, всичко ще се нареди"! Това вече, ще ти помогне да се почувстваш по-добре може би.

Казвам всичко това от позицията на човек минал през всичките фази на емоционалната вихрушка. Чувствах се най-зле, когато се самосъжалявах и си задавах въпроса защо. Най-добре се чувствах, когато имах план, мислех трезво и правех нещо по плана. Не бива да се сриваш психически само след половин година опити и никакви изследвания. 2 спонтанни аборта не са никак малко, знам. Но ти си все още в началото. Дано и скоро стигнеш края на това пътуване. Но е добре да имаш ясна представа, че тази борба може да ти отнеме и повече време, може да се наложи да се справяш с още неща и затова трябва да се опиташ да се съхраниш максимално. Успех ти пожелавам!

П.С. Пропуснах да кажа, аз също съм от Бургас и категорично ти казвам, отивай в друг град при репродуктивен специалист. Няма смисъл да си губиш времето тук.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
Аз имах твоя проблем. Оказа се нисък прогестерон. За 8 месежа смених 6 лекаря.
Как го решихте.Аз сега регулирам пролактина.А той от своя страна спира оъделянето на прогестерона и ганадотропина при бременност
На съпругът ми, сестра му направи 2 аборта в ранна седмица, оказа се тромбофилия не помня каква точно. При абразиото откриват съсиреци на артериите захранващи ембриона. Беше на фраксипарин до края на третата и успешна бременността, макар и с прокървявания. Успех ти желая.
И това ще изследвам
Как го решихте.Аз сега регулирам пролактина.А той от своя страна спира оъделянето на прогестерона и ганадотропина при бременност

Смених няколко лекаря. Правих иследване на хормони . След кръвен тест за бременност ми изписаха утрогестан. Дъщеря ми е вече на 5 г. Ще правим опит за второ дете и мисля пак да ида на лекар за изследване на хормони. Поне да не се чудя защо има две черти а няма бебе.
Аз сега посещавам клиника и там си имам лекари които мога да търся по всяко време.Началника на родилното в Бургас ме следи и ако стане пак ще вземе мерки .Разчитам на него.Спокойна съм че следващият път ще има кой да ми помогне.