0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

може ли мнение
« -: Май 15, 2015, 18:01:41 pm »
Може ли мнение за графиката ми..Благодаря

*
Re: може ли мнение
« Отговор #1 -: Май 15, 2015, 18:09:13 pm »
Защо не си направиш тест днес? Предполагам,че ако си забременяла вече трябва да отчете.Минали са 14 дни от предполагаемата  О. И сутринта ти писах,според мен нямаш закъснение,а трябва да ти дойде днес или утре.Предишните тестове,може да не са отчели по две причини - липса на бременност или ранно тестване.Силно се надявам да е второто. Направи си един пиклив тест днес или утре с първата урина.

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #2 -: Май 15, 2015, 18:13:54 pm »
В бг-мамма четах за много момичета,на който не им отчита теста със седмица закъснение,а лекаря вижда бременност,за това не губя надежда,овулацията според графиката ми е била на 2 Май...Дано да е рано за тест........

*
« Отговор #3 -: Май 15, 2015, 18:21:20 pm »
Да,случват се и такива неща, каквито са описани в бг мама, но това става при късна О. Съдейки от твоята графика, дори О да е било по-късно от отчетената с тестове, ти в дните след това не си имала сексуални контакти или поне така си отбелязала. Вариантът е следният - т.к. сперматозоидите живеят до 72 часа и то най-добрите плувци, да си забременяла в рамките на 3 дни след това,което си засякла с тестове и съответно 3 дни от последния полов контакт. Да кажем на 5 май,ако си забременяла е възможно тестовете за Б да не ти отчитат на 28-29 от МЦ. Пробвай утре сутрин. И дано имаш положителен резултат.

« Последна редакция: Май 15, 2015, 18:26:13 pm от Синеочка »

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #4 -: Май 15, 2015, 21:26:49 pm »
В бг-мамма четах за много момичета,на който не им отчита теста със седмица закъснение,а лекаря вижда бременност,за това не губя надежда,овулацията според графиката ми е била на 2 Май...Дано да е рано за тест........

Бременност се вижда при ЧХГ над 1000, така че тестът би трябвало да отчете.
*
« Отговор #5 -: Май 15, 2015, 22:37:34 pm »
А защо не пуснеш кръвен , той е най точен  :P