Ох и на практика знае тя как се гледа зимно бебе - точно както ми препоръчва - в изолация в къщи. Че не се и проветрява почти, дан настине. Не виждам да е нещо по-здраво от нашия момък, ама както си искат да си го гледат. Иначе пък все му откриват алергии, а не се спря да се пуши постоянно у тях, вкл. и там дето спи детето. Подхвърлих един път, без да настоявам, поне за цигарите и проветряването... глас в пустиня. Така или иначе, мисля че всяка майка прави най-доброто, според нея за детето си, но хора разни.
Една забавна случка със свекървата от лятото. Ние не сме край нея и по повод сме се събрали на селото на моя мъж. Лято, одеялце на тревата и се почва - "на детето май му е студено". Ок - обличам го. След малко - "ох то топло било, да го съблечем". Пак се съгласявам. След малко, пак му стана студено... на детето. Уйдисах и пак
Бях се настроила да приема всичко на шега, че иначе щях да се поизнервя леко. И така за около час правихме гимнастика облечи се-съблечи се. Накрая - "абе аз какво ти се меся, май ти най-добре си знаеш". Абе аз това чаках
Не че и аз не се чудя понякога как му е. Сега пак някакви сополи му тръгнаха, та може да сме го изстудили милото.