Привет и от нас. Лудницата продължава, няма смисъл да ви обяснявам отсъствието си от форума
Жегата тези дни е ужасна. И то не е жега толкова самата температура, а е някакъв задух - днес на косъм да ми прилошее навън... добре че у нас е прохладно целогодишно и се изпокрихме с Малчо на сянка
Като за капак и климатика на колата ми беше взел да духа топло
, добре че днес ми го оправиха, че вчера се наложи да излизаме следобяда по задачки и детето (а и аз де) се свари тотално!
47 Smiles, влиза в бибероната когато се стисне... Аз в началото ги миех доста основно и стискайки силиконовото и вътре се пълнеха с веро и полудявах да го изкарам...сега внимавам повече и сега вече почти 3 седмици нямам проблем. Но те пък отвън пак си се матират и захабяват, та ще се сменят... аз също съм на Авент
Не знаех, че ще се връщаш на работа - бях останала с впечатление, че ще гледаш Дани до 2г.... А защо искаш да сменяш работата, мислех че я харесваш
Аз нямам много избор - трябва да се върна на есен, та и ние сега чакаме класирането. Надявам се нещата да се наредят някъде. Също ми препоръчаха частна ясла до работата ми, която е и приемливо скъпа, но се надявам да не се наложи, че е сложно... Ще ви стискам и на вас палци!
Аз пък до скоро гледах доста философско на раздялата с Мати, но може би защото и той не проявяваше особена симпатия. От няколко седмици обаче постоянно ме търси, гушка, мрънка, заспиваме гушнати и започна да ми влиза под кожата здравоооо
Надявам се да се стегна
ra40, той вашият младеж по-голям от нашия бе
Матей върви строен (слабичък), ама е много жизнен та не се тревожа. А и си хапва стабилнооооо! Освен това и двамата с баща му сме с наднормено тегло
и ще се радвам детето да не става като нас от малко!
mih, честито ви "кръщене" в ходенето извън вкъщи
Било си е екшън при вас, но то с две деца си представям... важното е, че сте оцелели, пълни с емоции и вече сте готови за следващи приключения!
А как ти завидях за покупките
Ние утре чакаме нови мебели за спалнята, че нямахме гардероби и сега покрай малкия стана страшно. Та утре ще се сглабят и разместват мебели у нас и ще е лудницаааа.... Покрай това ще изнасяме и бебо самостоятелен в неговата си стая и мен ми е лекинко странно как ще го понеса, ама стискайте палци
Отделно ще се пренарежда целият багаж, а нали се сещате кой трябв да го свърши това...
47 Smiles, тъкмо щях да търся кой беше гелът за венци с лидокаин и ти го написа, златна си
Аз мажа с Дологел, давам Дентокинд, ама откак стана страшно нещо нищо не помага....вчера му дадох панадол, а съм от доста търпеливите на тема лекарства и досега нищо не беше пил, но рева часове наред, почервеняха му и му подпухнана очичките, не беше спал доста време и накрая сякаш и температура вдигна и му дадох малко, успокои се, заспа и се размина