Stoeka, чувала съм за такава температура от зъбки, но най-добре наистина се консултирай с лекар. Племенникът ми вдигаше 39 например.
Аз за пръв път снощи давах Нурофен (съвсем малка доза). Нямаше температура, но така плачеше пак посред нощ и не можехме да го успокоим. Реших, че са зъбки. След Нурофена се успокои и заспа.
Хоупче, с много зъбки Кирето наистина
Да споделя, че за втори път ми се задавя сериозно. Този път беше още по-страшно, защото не го видях и сам се оправи детето. Бяхме в колата. Той се събуди и беше гладен. Нямаше къде да отбием точно в този момент и, за да му залъжа глада и да не крещи, му дадох парченце бисквитка (хем знам, че когато колата е в движение не трябва да му давам нито да яде, нито да пие). Веднага се успокои и беше щастлив с бисквитката. След малко започва силно да плаче. Гледам го , той отворил една уста и на езика му малко парче бисквитка. Взех го, а изведъж от гърлото му излиза по-голямо парче бисквитка. И предния път като се задави и гък не успя да каже. Чак като го обърнах с главата надолу и изплю парченцето, тогава започна да плаче. Та и сега е станало явно така. Малкият дявол, както се казва. Кой знаеше дали щях да го видя.
Иначе бяхме на планина за два дни. Пак бяхме съобразили пътуването така, че да спи докато сме на път. И даже го бяхме разделили на две с междинна спирка у майка ми. Но е тегаво като цяло. Най-много спи по час (а вкъщи си спи по 2 часа през деня). Имам чувство, че му се схваща врата, когато е облегнат назад в столчето, защото после не иска да си мърда главата, а като му я мръднем ние (защото стои в странна поза) се разплаква. А когато на връщане пък заспа на възглавницата напред, му се поохлузи малко бузата от друсането и допира в плата (поне още е червена де).
Относно кошарата - и Дани е от тези дечица, на които не им харесва. Ние имаме от тези сглобяемите във всекидневната (останала от племенника ми). И 1 минута не иска да стои в нея. Не съм я разглобила само, защото върху нея стои повивалника и ми е под ръка.
Откакто започна да седи го слагам на земята с играчките до него и там си играе. Първо слагах килимче, но после го махнах, защото много го цапа с какво ли не и е директно върху паркета. Но Дани не пълзеше, та не се е разхождал навсякъде, а си стоеше там, където го сложа.