1. Ти не беше ли икономист някакъв? За пазарите на акции нали си чувала? А нали знаеш какво ще стане с тях, ако който и да е голям играч закъса, независимо кой.
2. За коя война довела до сирийски бежанци и започната от САЩ говориш, че се обърках. Опитваш да ме убедиш, че са я почнали войната в Ирак с цел да сринат Европа 15 години след това ли или войната в Афганистан ( пак със същата цел) ?
3. Какъв петрол има Сирия? А чакай - няма. В Ирак имаше петрол. И войната там е била за с цел два заека с един куршум така ли - хем за петрол, хем да срине Европа?
4. Как точно се печели от претрола на Ирак, когато в Европа има бежанска криза?
5, Смяташ, че европейските лидери са глупави ли ( най-малкото по-глупави минимум от теб и всички българи дето разнасят твоите теории по кафенета и кръчми)? Еееех, ако бяхте вие на мястото на Меркел, ама тя тъпанарката вярва какво и шушнат САЩ, пък вие... ееех вие... отдавна прозрялите истината.
Аз честно казано не знам да се смея и или да плача. Българинът, с това си мислене да не се мине, вечно се има за прецакан и съответно от страх да не си помислят, че е балама, почва с безкрайните теории, в които разбира се баш неговият свят винаги е на прицел - случая е Европа, а често директно България. Как пък не случиха на съветници тези хора? Виж ако бяха избрали теб, сега нямаше да се случи това, защото за теб тези ефекти щяха да се известни и лесно предвидими тогава и глупавата Меркел нямаше да слуша САЩ.
6, Ако все пак не вярваш, че горното я истина и Европейските лидери не са по тъпи от американските, то остава само едно - европейските лидери сами опитват да разрушат Европа, понеже те също участваха в тези войни.
7. Не виждам връзката на това, че приятелят ти ( съвсем доброволно) е в Кандахар и ти се молиш за него, с това аз какво си вярвам . Просто не намирам вмъкването на тази инфомация за допринасящо за този разговор ( после питай пак защо ми звучи шизофренично
).
8 Вероятно все пак поне виждаш връзка и с вярванията на американците с този разговор. А да забравих - щото аз съм една от тях, със сигурност вярвам, че са отишли да помагат на хората.
9. Да ти кажа почна да ми писна от квалификациите ти. Очевидно и аз съм с промит овчи мозък, както се разбира от съобщението ти. Как пък няма един случай ти да не вмъкнеш нещо подобно, когато разговаряш с мен. А претенции до Бога, нам какви си образования, езици, забравих още какво беше...... Знам, знам, пак нищо не съм разбрала...