Ехеее, хванали сте тема дето ме вълнува и мен. И Мати има на бузките такова. Питам вече два пъти лекарката и казва че си е екземичка и да го мажа с кремче и толкоз - нищо специално. На моменти се изостря повече на моменти се скрива. На него ме му се лющи - само седи грапаво и почервенява. Присъединявам се към питането на Вени кои храни да избягвам, защото определено наблюдавам че му влияе, но не мога да хвана как... Също да питам за Екзомегата - аз имам вкъщи, защото съм с атопична кожа и се мажа, дори съм взела от серията defi, дето е в специалната опаковка, но за бебета специална бебешка екзомега ли е
Друго да ви питам - как измивате слънцезащитния крем? След дълго търсене намерих и купих (той младежа вече тен има, ама нямаше никъде крем да купя...) и днес го намазах за първи път като излизахме. Направи ми впечатление обаче че не се изми добре от лицето при къпането, защото все пак не мога да му лисна кофа вода отгоре
Уж го търках с ръка, дори с измивното, но дали аз бях сложила повече, дали и самия крем е доста водоустойчив...
Не успявам да пиша напоследък, но малкия с това въртене се напъва много и повръща поради това, разбута си рефлукса, пищи от киселини и изобщо сме забавление... гледам да сме навън да спи в количката, че вкъщи само придремва и се изнервя и нищо не успявам да свърша вече
47 Smiles, благодаря ти че сподели за РД. И аз мисля, че са малки за повече но от сега го мисля, че около мен никой не го мисли... а и малко се тревожа, че близките ни или не са тук или не са в кондиция много(бабите) и ще се получи депресарско и затова... ще видим, има време