Mousyt, Калина расте вече девети месец без вит. Д. И си расте доста добре, бих казала
Признавам също, че не съм се старала умишлено да я излагам на слънце като компенсация - колкото-толкова.
Аз доооста съкращавам и бездруго малкото и багаж когато пътуваме, доскоро багажът ни на двете се събираше в градската ми раница, само пелените бяха отделно и раницата в която я носим, но вече влачим и портативно столче за хранене. Вероятно и гърне.
mgstra, често се случва цикълът да не е редовен след раждане. Е, в някои случаи закъснява с повечко месеци
но то е за хубаво.
Хоупче, честит рожден ден, миличка! Много здраве ти пожелавам, и пълно удовлетворение от родителството! Бъди щастлива!
Дес, ние сме малки за миене на зъбки, но към момента нямам никакво намерение да и мия зъбите под поне тригодишна възраст. Навик се създава винаги, не мисля че има реална нужда и ползи за децата. Почистване на зъбките ако правилно си спомням може спокойно да се направи с изяждане на парченце или цяла ябълка.
Рачо, кърменето много помага за спадането на нивата на билирубина. Ако не се кърмите, то течностите като цяло също. Спокойно, случва се, не е нещо необичайно, ще паднат скоро. Водете се по бебчо - щастлив и усмихнат