Много полезна ми е вашата дискусия
! Нали сте с малка "преднина" ,та ни подготвяте добре с информация по реални ситуации. И аз като Джубрил съм съгласен,че понякога "панировката" ни е в повече
Ама то това май е типично за майчинството и не съм чул някой да го е избегнал,поне напълно!
И ние преди месец бяхме с жълтеещи очи и марш на кръвни.Отложихме ваксината. Завишени билирубини и Аф
. Докторката каза ,че има още жълтеница и айде на Ехо на жлъчка и черен дроб.Слава богу,там всичко е наред ама филмирането си започна. Нови кръвни след седмица,а нали добре знаете,че гледката не е приятна и ти се къса сърцето....
Билирубините пак завишени,но падащи, а и съотношението между двата е в абсолютна норма,та Доки се успокои. Тя да,но ние-НЕ
. АФ все още висока.Спред педиатърката,няма нищо,ама според нас ,стойностите много завишени да е безобидно.Отиваме на второ мнение. Пак се налага даване на кръв/аман вече/
. Други изследвания-калции и още нещо. Малкия даже не гъкна
. странно колко са адаптивни бебетата
. Всичко в норма и успокоението настъпи. Най накрая. Явно си е чистил от бебешката жълтеница
.Ама шашкането голямо ,май и по вида може да се разбере как се чувстват бебешоците..Та за това още сме без ваксина ние.Повече доверие на лекарите трябва,май.Особено,когато са си наш ,собствен избор.Спестяваме си много нерви
Днес сме до Варна на очен. Първо далечно пътуване за бебо,та ми е притеснено. Пак същия случай. Нещо в зениците не е наред,офталмолога казва ,че за него няма нередност. Контролен след 10 дни и отново не откриваме нищо. за всеки случай,я при колегите от Варна,че са по-напред и техника имат.И се сдобиваме с екскурзия до Варна. Добре поне,че времето ще е хубаво,още я няма сезонната натовареност,а и имаме някой и друг приятел да видим.Хубав ден и на вас и бъдете позитивни.