Втори ден спим до късно, а дано това да е наместването на графика... Става около 7:30, яде, играе си и в 9-9:30 ляга пак та до към 11
Остава сега и майка му да нареди графика с яденето по нормален начин
Лошото е, че следобед и привечер не спи или по-точно заспива си като пич и се буди след 15мин с идеята, че се е наспал и става страшно... Но дано да излизат вече тези зъби, че той както нямаше колики и от рано спря да става нощем и т.н. сега ще ми излезе през носа
Ariadna, захраних го на 6 и малко календарни месеца, разбира около 4.5 коригирани. Той много лесно прояде, но той и отдавна знаеше за какво служи лъжицата, понеже му давах разни лекарства с нея
Имам обаче позната с момиченце съвсем не толкова недоносено (родено да речем 35-36г.с.), което много трудно прояде и то чак към 7ми месец например и то каши - пюретата хич не вървяха... така че си е до дете. Ако не е готово според мен няма полза да се насилва и бърза
mih, да ги нацелуваш тези два бонбона
И като ги гледам такива едни усмихнати хич да не казваш, че са лоши децата
Иначе за характерите - Мати от две три седмици като го храня и ми се кара (вика и блъска), ако случайно се забавя с лъжицата (а не малко хора, вкл майки на други деца са се учудвали колко бързо яде като гъсоче...) и като за капак нямаме хранене което да не завършва с рев, че е свършило яденето, независимо какво и колко яде
Та стават страшни маймуни тия малките, ще знаеш
47 Smiles, аз постоянно си търся нови места за разходка, особено в почивните дни, защото в парка е пренаселено. В общи линии само да имам дестинация а още по-добре и компания и паля колата на някъде
Ще го пробвам и Дружбенското езро щом е хубаво и на Панчарево ти от преди беше казала, ама още не съм ходила