Здравейте,
От година с приятеля ми искаме да си имаме бебче, но до момента не сме имали успех... Оказа се, че проблемът е при него - имаше много лоша спермограма, която сега леко се подобри и според мен има шанс (макар и малък) да забременея по естествен път. Ето защо, започвам от този месец с редовното следене на ову. И без това сме с намалени шансове, не искам да пропуснем и тях...
Моля за насоки кой тест да позвам. До момента съм купувала от онзи с 5 лентички в зелена кутийка, не помня как се казваше. Не съм се следила много редовно, но проверявах по 1-2 дни в месеца, от любопитство... Все 2 чертички, от които едната бледа. Не си следя БТ, но имам апликация на телефона, която отбелязва 5 най-вероятни дни за ову. Мисля, че имам редовно ову, тъй като имам и болки в някой от яйчниците в дадения период.
Въпросът ми е свързан с времето, когато да се тествам. През деня не е удобно, защото работя в офис, а резултатите изискват време и пишкане в чашка. Не е никак удобно... Вечер се прибирам най-рано към 18:15. Но през деня пия много вода, особено следобед и се опасявам, че това ще повлияе на резултатите...