Аника, Далинда е права с тези неща шега не бива, това не са бонбонки или витамини. Според мен трябва да оотърсиш лекар, дори да не е репродуктивен специалист, който да ти обърне адекватно внимание. Моят АГ не е репродуктивен специалист, нарича себе си "селски лекар", но нито веднъж не ме е неглижирал и не ми е обещавал чудеса. Каза ми, че в момента, в който види, че е безсилен ще ме изпрати при РС. Не ми взе нито един лев за всички фоликуметрии, които ми направи.Направи го от чисто човешко отношение, защото както сам той ми каза много момичета се лутат с проблеми и повечето от колегите му ги гледат, като парчета месо. И вместо да ги насочат на правилното място ги тъпчат с лекарства, които не са безвредни. Не исках да правя реклама на моя лекар. Той няма нужда от такава, работи в малък град. Казвам ти всичко това, защото виждам, че си объркана и подозирам, че недотам подкрепяна. Мисля, че е редно да убедиш мъжа си за спермограма. Ако при него всичко е наред, може да рискуваш с Клостила, но наистина потърси лекар, който ще бъде коректен с теб, а не да те обърква още повече. Желая ти късмет и спокойствие, защото усещам че имаш нужда и от двете.