Смайлс, какъв ти е проблемът с това, че не е белена тиквичката? Все пак минава термична обработка.
Сериозно ли сте на 86 вече? Тъкмо София ще му отпусне нещо розово.
Аз пък днес влязох в магазина на ВербодЕ да разгледам роклите, че през юни сме на сватба и ще трябва да се издокараме. Тъкмо имаха намаление на рокли и купих една за едно момиченце, което е поканило сина ми на рд. Ама много затрудних бедната продавачка. Да не бяло или бежаво, искам къса (цял ден ще е мероприятието и да може да се движи все пак) и да става за хърбавели като моята. Единствено една зелена ставаше, но май ще поръчам и една друга от Некст, която ми се вижда още по-подходяща.
Показвам:
http://www.vertbaudet.de/armelloses-madchenkleid-aqua-bestickt.htm?ProductId=702130162&FiltreCouleur=6729&CodBouw=364791183&t=2http://de.nextdirect.com/de/g52130s7За бельо H&M не ги харесвам. Бодитата много се захабяват, а и синът ми има две пижами (може би от година ги носи), които са с дупки вече.
Тези пък в Некст имат различни цени за различните държави. Същата рокля е с 5,50 по-евтина в Люксембург отколкото в Германия. Сигурно, защото нямат пари миличките.
Разлики за страни с по-висок и по-нисък стандарт разбирам, ако по-евтиното се продава в страната с по-ниски заплати, а не обратното. Както и да е.
Да я наконтя нея ми се вижда по-сложно от това за мен да измисля тоалет и обувки.
Че и сандали или обувки. Синът ми е лесен. Ще измислим някой панталон и риза (евентуално нещо късо, ако времето е хубаво).
Рачко, и аз харесвам Елефантен и от тях взимам често на децата обувки. Проблемът с големите номера е, че вътре не е само кожа, ами една подплата като при маратонки (меш се води, не знам как се казва на български). И си мисля, че тя сигурно запарва. А и те не са никак евтини. Днес гледах сандалите, пак са си по 40 евро. Е, в сравнение с примиджито за 80, евтино е, да.
)))). При дъщеря ми проблемът с крака е обратният. Има много слаб крак (като моя милост), а местните деца и възрастни са със съвсем други крака. На Елефантен й стават, де. Но те имат и различни ширини.